"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 800
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Вяра,Елиф му каза,че вече е загубила надежда дори и за едно дете-тогава той се пошегува,че тя е съвременно момиче и не иска да си разваля формата и й каза-Добре не раждай,аз ще се грижа за теб.Така,че според мен това си е един намек какво ще се случи-дано да не съм права. Peace

# 601
Всъщност защо пък смъртта на Нилюфер да не натъжи всички. Йомер се чувства отговорен и за нея, защото е сестра на Елиф. Той каза, че вече Аслъ и Нилюфер ще са му като сестри. И като се има предвид, че е и бременна, защо да не им е мъчно на всички? А самата Елиф би понесла много тежко поредната загуба на скъп човек. Всъщност Йомер не би трябвало да се притеснява толкова , че новината за евентуална загуба на бебе би достигнала до Елиф. Той говорейки с доктора, може да се споразумее с него, а и самият доктор е нормално да се съгласи засега да мълчи, поради състоянието на пациентката. А Елиф така или иначе не е знаела за бременност, т. че съмнения не би трябвало да има.
А бе въртя суча, не искам да загуби бебе Ел, а още по-малко да стане безплодна завинаги.

А за Нилюфер нямам думи. Вече писах, ако ми беше сестра, щях и името ѝ да забравя. За мен е абсолютен боклук. Обаче в интерес на истината, тя разбра само малко по-рано за Хюсеин. Йомер разбира след нея, но не чак толкова след нея. И да му беше казала, пак същата работа. Трябва да го търсят. А това, което тя трябваше да направи е да помогне на Йомер да скроят клопка на Метин, защото той много по-бързо би ги довел до спасението. Но това безмозъчно същество не би сторило това на любимия. Нека сестра ѝ гние в затвора. Ми да вземе сама да се гръмне като разбере какво е станало с Елиф.
Те това е, лоша съм.

# 602
В анкетата гласувах за Елван, но сега имам друга идея. Вероятно пак грешна, но ким билир?  newsm78
Ипек предлага идея, която ще ги доближи до Хюсеин.
Ипеко...

пп - Димони, и аз съм лоша, но жертвам само един.  Wink Ти направо жертваш двама, деврем.

ппп - Впрочем Нервакова не се ли повърна да се изложи компИтентно?  newsm78

пппп - Тия от Япъма, ако са някои хараби за 10-те дни до другата сряда ще пуснат едни 6-7 трея и народа ще е рахат!  Party

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 18:02 от selfie

# 603
  За Ипек изобщо не си помислих, но СЦ са по изненадите. Сега пък и Яъз ли да оставят кръгъл сирак? Rolling Eyes

Серия на 10.06. Rolling Eyes

# 604
  За Ипек изобщо не си помислих, но СЦ са по изненадите. Сега пък и Яъз ли да оставят кръгъл сирак? Rolling Eyes

Дам!   Thinking Лошо!  Confused Ама защото се водя по подсказката, че всички ще се натъжат.   newsm78
За бебе на Ел хич и не искам да мисля. След всичката дрога на Мазньо и намушкването от Ханибалката само това липЦва!  Confused no

# 605
Ама, Селфи, хич не си лоша ти с тая Елван. Не мисля, че всички биха страдали за нея. Т. че я иѝключвам. На мен другата идея след Нилюфер ми беше Ипек, ама и за нея не биха страдали всички и затова я изоставям. За мен има само две възможности - Нилюфер или бебето ѝ и евентуално бебе на Елиф . Обаче ми се иска първата възможност. Те това е. Семейство Денизер не би се тръшкало за никой от семейството на Йо. Изключвам ги. Семейство Демир са по-състрадателни в това отношение.

А що се отнася до това Елиф да беше послушала Йо и да беше заминала, това щеше да е най-голямата глупост. Няма значение дали един ден ще се разбере, че Хю е жив, тя е нарушила законите. Но и вероятността да се стигне до разкриване на истината щеше да е минимална, да не кажа никаква. Йо щеше да си загуби работата, не се знае дали и той нямаше да бъде наказан по-лошо, а без него всичко това, което до този момент се случи, нямаше да се случи. Тъй че обвинения от този сорт към Елиф,са напълно неоснователни.

# 606
Димони, HugНека първо  видим какви ще са последствията от престоя на Елиф в затвора,пък тогава ще говорим дали е било глупост да не попада там или не. Peace PeaceТо нали знаеш,че на чужд гръб и 100 тояги са малко-дано не заплатят скъпо и прескъпо за това решение.

# 607
А бе за ония шапшали Арда и Пельо никой не се сеща?  newsm78 Пельо ако пак се издъни на акция и я занулят ще е голяма трагедия.  Cry

# 608
Димони,
Аз не че съм лоша ,но наистина Нил заслужава да преживее някакъв шок   та белким  поумнее..
Но вярвайте ми има такива сестри-дори по лоши  /от личен опит Ви го казвам/.
За Ипек
наистина вече бие на очи ..как пък за нещо ключово и умно не се сети Арда ,а все пробутват Ипек за хубавите дела..
Спаред мен идеята на Ипек ,да стигнат до Хюсо е Бурхан...
-Да не би да инсценират смъртта на малкия Бурхан ,та Хюсо  да излезе от дупката .
И тези думи на доктора "Моите съболезнования "да са затова

# 609
това било от сета на 50 епизод
Мето си разговаря с Хю.

-Да не би да инсценират смъртта на малкия Бурхан ,та Хюсо  да излезе от дупката .

това не е ли същото предположение?

Скрит текст:
Küçük Burhan öldü denilecekmiş Hüseyin'in ortaya çıkması için çekilen mezarlık sahnesi de bu sebeptenmiş  fikirde İpek'ten gelmiş diyolar

# 610
Мая,то ако е инсценировка Йомер би трябвало да знае-тогава какви съболезнования,пък и Елиф да не научава. newsm78

# 611
това било от сета на 50 епизод
Мето си разговаря с Хю.

това не е ли същото предположение?

Скрит текст:
Küçük Burhan öldü denilecekmiş Hüseyin'in ortaya çıkması için çekilen mezarlık sahnesi de bu sebeptenmiş  fikirde İpek'ten gelmiş diyolar
Да ето за това се говори вече ...
Сега го виждам ,но гробищата са за ексхумация ,не е възможно да са за Бурхан......

# 612
И да не е за Бурхан интересно е каква ще е идеята на Ипеко.  newsm78

пп - Щом и в последния болюм ще има сцени на Хю и Фето в хангара ми намирисва на халва, не на затвор.  newsm78

# 613

Дам!   Thinking Лошо!  Confused Ама защото се водя по подсказката, че всички ще се натъжат.   newsm78
За бебе на Ел хич и не искам да мисля. След всичката дрога на Мазньо и намушкването от Ханибалката само това липЦва!  Confused no

А не може ли именно заради дрогата и наръгването евентуално бебе в сона да ни остави с лош вкус и затова да го премахнат?

# 614
И колко биха страдали Аслъ и Нилюфер например за Бурхан? Дреме им на тях за него. Просто едно съжаление, че се е случило нещо лошо на едно дете. А и Елиф не познава Бурхан, че да е привързана към него.

За Арда и Пелин пак няма как да страдат всички.

А що се отнася до цената, която ще платят Елмерите от това, че Елиф се предаде, тя е вече висока, но за тях другата нямаше да бъде по-ниска, защото по принцип щяха да я заловят докато се опитва да бяга, а дори и да не я бяха заловили, Йомер хем щеше да се прости с професията си, хем с любимата си. Щял да я намери. И как точно, кой ще му позволи той да си се скита по света да я търси. Тя ще бъде преследвана и с Интерпол, за убийство става дума, логично е и той да бъде следен, ако въобще е на свобода. Раздялата може да е до старини, а дотогава я камилата, я камиларя. Аз разбирам, че някои много искат да ги разделят, но те самите не искат това и слава богу сценаристките също.

Общи условия

Активация на акаунт