"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 800
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Деврем Нервич, голем риск поемаш, недей скача, не се знае колко бързо плува Йомерко, току виж се окажеш просната на пода и некой елемент с мустаци и шкембе е доплувал по-бързо до теб и се кани да ти направи изкуствено дишане  Grinning

# 166
Вай бе рекламират на 30 май митинг на Йеникапъ
трябва си сменям маршрута

# 167

представяте ли се с корабчето съм на Босфора и на отсрешното корабче комсаря е на колене пред сеньорината и и предлага
да скачам ли в морето или кво да правя за да привлека внимание  Mr. Green

Нервакич, ти пък ще скачаш у тая студена вода... Нали ще имаш чайник - почваш да дрънчиш по него - няма начин да не привлечеш внимание  tooth tooth

# 168
Деврем Нервич, голем риск поемаш, недей скача, не се знае колко бързо плува Йомерко, току виж се окажеш просната на пода и некой елемент с мустаци и шкембе е доплувал по-бързо до теб и се кани да ти направи изкуствено дишане  Grinning
веднага ме отказа

# 169
Нервакова, не рискувай излишно с плувни изпълнения!  Hug Имаш още време да направиш едно фърчило и да се залепиш до Енго.  Flutter Ще го фпечатлиш!  Heart Eyes

# 170
  • В Града на липите
Свърши.
Сега може и да пуснат трея.
Хюсо пак се е намърдал между Ел и Йо на финала.
Дано не гръмне Чичи.  ooooh!

# 171
Девремите загряха ,че аби е жив!

# 172
Аз не знам още дали ми хареса серията или не. Анжела не я отбелязах, защото разбирам почти толкова, колкото тя. Най-важните неща така или иначе не ги превежда.
Като се замисля, нищо кой знае какво не се случи в тази серия. Май наистина снимките на Туба се отразяват на сценария и това не ме кефи. Трябва тотално да им забранят по време на един проект да осъществяват друг. Не е честно спрямо зрителите, а те са тези, които ги хранят.  newsm47

# 173
Kara Para Aşk 49.Bölüm Fragman 1

# 174
  • В Града на липите
Мерси Ринка  Hug
Дай сега една анкета: Уби ли го или не го уби аби, Чичи  newsm78  Joy

Според мен не го уби. Мерника му беше във вЛъзглавницата  Thinking

# 175
Kara Para Aşk 48.Bölüm

83 Потребители и 145 Гости преглежда(т) тази тема.

# 176
Трябва тотално да им забранят по време на един проект да осъществяват друг. Не е честно спрямо зрителите, а те са тези, които ги хранят.  newsm47
деврем подкрепям те , в другото ми дизи пък сватба ще прави в реала и изчезна безследно
даже и дува и изпяха  ooooh!

баси трея още по запутано ми стана

# 177
Мерси Ринка  Hug
Дай сега една анкета: Уби ли го или не го уби аби, Чичи  newsm78  Joy

То и без анкета май е ясно, че не го уби  Peace Иначе Фето нямаше да гледа като настъпана жаба  hahaha Убил му е само бъбрека  Joy Joy Joy

# 178
Скрит текст:
Омер запустил воздушного змея для Элиф  Joy Joy Joy Joy

# 179
Къде го пуснаха трея, уж следях за него, пък не го видях   ooooh!
Аз все пак се надявам, че може да научим нещо от думите на Аслъ за отношенията брат-сестра, което на Ипек да й се струва маловажно, но за нас да е инфо  Grinning

Серията ми хареса, много повече от предната, само малко ми бяха дмешни ГГ с хвърчилото и викането на любовни слова, но пак ще гледам, брей тоз Йомер да му се неначудиш какви неща прави за любимата си  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт