"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 800
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
А каква е тази новина,която Йомер не иска да стигне до Елиф... newsm78
Проблеми с децата имаше и в Перла,но после всичко се нареди.

# 556
  • В Града на липите
Привет  Hug

Варна   bouquet  благодаря за преводите.
Ами тая Бисена, не можа ли да каже и нещо по-свежо и оптимистично, а само кахъри и проблеми.

Обаче пък по всичко личи, че Чичи е жив. Не само Хюсо си е свършил наполовина работата, ами и Таяр бей дори има реплика в подсказката  Joy Не вярвам да ни говори от отвъдното  Thinking
Да почерпят непозналите  Joy Доколкото си спомням половината от тях бяха Селфи и мадам Нервакова  Grinning

Цитат
Ето дори аз не му се сърдя повече на Йомер за провалената сватба.  newsm47

newsm09  Верно ли му прости. Е, това не го очаквах от теб. Grinning

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 14:03 от hrissi_sz

# 557
Варна  Hug благодаря за преведените резюме и подсказка!  newsm51 newsm51 newsm51

Вече е сигурно, че няма да има епизод... Пък аз така се надявах!  ooooh!
Всъщност в televizyongazete пише, че епизодите ще са 50 и свършва на 17.06. - ето вижте сами

http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinden-kotu-habe … 4902#.VWw0eFXtmko

А в  televizyondizisi казват, че днес ще връчват наградите от анкетите им

http://www.televizyondizisi.com/televizyondizisi-comun-en-iyiler … l-aldi/255349/46/

Значи, ще имаме снимки...  Simple Smile

# 558

Вече е сигурно, че няма да има епизод... Пък аз така се надявах!  ooooh!
Всъщност в televizyongazete пише, че епизодите ще са 50 и свършва на 17.06. - ето вижте сами

Гадове ниедни smile3514 И к,во сега - 49-ти ще ревем до спукване и после в 50-ти - през куп за грош smile3514 smile3514 Е как няма да стане кръвожаден човек Wink #Cussing out

# 559
Пуснаха ни резюме и подсказка, снимките може да си ги спестят за по-нататък.  Joy Joy

Хриси, аз съм от непозналите!Надявах се Хюсеин да е бил по решителен, но...

Скрит текст:

И Емре ще ни посвири за утеха:

# 560
Привет,девремки!
Варна,благодаря,че винаги намираш време да ни зарадваш с преводите. newsm51
Егати гадните подсказка и резюме-щом Йомер е толкова разстроен явно,че са загубили бебчето си-той няма да се тръшка толкова ако бебето е на тъпоъгълното Нилю.Значи всички са се втурнали да издирват Хюсеин,сестра й бере душа в болницата ,а това едноклетъчно мълчи,крие се ,пази скъпоценния си съпруг.Ако Емер са загубили детето си заради "великите" планове на Метин и егоизма на Нилюфер,не знам какво им се пише от страна на Йомер-само на баджанаци и сестри ще ми станат,а пък Хюсеин като му падне в лапичките-леле мале,дори не ми се мисли.

# 561

Рина, ако всички непознали ще черпят с това... давайте, не познавайте, на мен ми е вкусно да не познавате  smile3521 smile3508

# 562
Кити,после ще има да хрупаш морковчета като някои наши другарки. Joy Joy

# 563
Кити,после ще има да хрупаш морковчета като някои наши другарки. Joy Joy

Я пък... морковчета. Толкоз труд да опна кожата и сега - да се набръчкам ли  Joy Joy Joy

# 564
Варна,  newsm51

Линка, официалната информация си беше за 50 епизода и финал на 17.06. Ние решихме, че ще са 51, за да нагодим бройката към датата. Но ето, че мачът си е бил предвиден. Знаели са предварително. И защо тогава си мълчаха, защо ни объркваха до последния момент? Тия от АТВ са пълни гьотферени.

Скрит текст:
Ей за това хабер си нямах.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лизанът е рядко срещано, почти митологично същество населяващо територията на град Пловдив.
Лизанът е кръстоска между куче и мравояд, и за да се храни, той облизва пътната настилка, като любимата му част е маркировката. За това на територията на град Пловдив липсва почти всякаква пътна маркировка.
През последните няколко години лизанът мутира, и започва да се храни и с пътни знаци, но непросветеният народ, неподозиращ за съществуването на лизаните, е набедил бедният ромски народ за липсващите пътни знаци.
Като цяло лизаните, са кротки и приятни същества, които биват подлагани на жестоки преследвания заради ценната им козина. Козината от лизан се търгува приблизително за 10 000 уро бройката. В Пловдив палтото от лизан съчетано с черен анцунг Adidas с три бели канта минава за висша мода, и отличава пловдивския хай лайф от простолюдието.
Лизанът е изключителен домашен любимец, защото чрез езика си той успешно почиства : печки, мивки, петна от грес, тоалетни чинии, кюнци, котлен камък, зъбен камък, лед, автомобили, LCD и TFT монитори и много, много други.
Ние правим маркировка, лизаните я махат

И малко тълковен речник

фейсбук
сайт за баламурници, които нямат приятели, общо взето за смотаняци.
ВНИМАНИЕ! Това е много заразно, внимавайте да не попаднете в капана му, инак ще станете идиот, деградирал кретен без приятели в реалния живот и най-вече без очи!

тва мое ли да го кажеш без зъби
казва се когато някой ти говори на въпреки или те псува

тюфекхане
пушкарска работилница

Пикай на шумка да ти дрънка
подкана към този, на когото се казва това, да прави нещо, което ще го накара да се почувства значим, ако и да е безсмислено занимание.

кочур
1. кочина за прасе
2. грозна жена
3. полу-дива мъжка свиня с особена окраска от косми по гърба

турбокретен
превъзходна форма на кретен

Миндибур
пакостник, беляджия

шурайбе
сперма

андиманди куку
Без особено значение, подигравателно към човек, който си е изгубил акъла.

шукран беззеф
Много мерси; благодаря много.

ач кьопек
безстопанствено, свободно скитащо, правещо бели (полско, кърско) куче

амсалак
глупак, неграмотник

дебре
лелееее по пернишки

фекалка
телевизор, който бълва отвратителни програми

студенти
шеговит израз, показващ, че е студено

Четири торби с цимент
Каре (най-често при игра на белот)

200 кубика дърва
Каре валета при игра на белот!

ша маана да та прибия, бе !
транслира се като "много се радвам да те видя, приятелю"

жлеби
смее се

чифут
опасен човек действуващ без предупреждение!

намихня
Глагол, изразяващ специфичната миризма, която се получава при забелването на главичката на дълго време немит мъжки полов член.

фатмак
Слаба карта. При белота 7-ца и 8-ца.

цомбене
Насилствено мачкане на гърдите на жена.

ай сиктир
Израз на учудване от някаква случка/събитие.

крокозъбел
Използва се предимно за хора с големи и грозни зъби (идва от крокодил).

КуроДръв
Човек без работа (По цял ден седи и го дърви)

кьор софра
Ядене и пиене без заплащане.

адидас
Това е името на официалната носия на всеки уважаващ себе си българин. Тя се изработва най-често от памук и ликра. Традицията да се носи на публични места остава жива дори днес в градове като Варна и Бургас.

пръдка
тънка пръдня, обикновено тихомълком пусната, без афиширане, но с добър ароматен състав.

Хюстън
Хасково, родното място на хасковлии, мястото се характеризира с демостриране на прекомерно висок стандарт на живот, предвид относително ниския среден доход за този район, изразяващ се в показване на маркови коли, дебели ланчета, смартфони и сите чудеса на модата и техниката.

# 565
  • В Града на липите
а, така Ринка  Grinning
Това в долния ляв ъгъл, много ми върви с кафето  newsm53

Димони  Joy  Joy

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 14:33 от hrissi_sz

# 566
Цитат
Ако Емер са загубили детето си заради "великите" планове на Метин и егоизма на Нилюфер...
Виновниците са доста повече! Недрет, Тайяр, Хюсеин също са виновни!

Подслаждане след резюмето и подсказката не е лоша идея.  Laughing

Друг вариант е

Скрит текст:
в големи количества

Днес снимките продължавали според написаното от този актьор, изпълняващ ролята на адвокат:

#karaparaask #dizifilm #set

https://instagram.com/p/3YIVdYQdKZ/?taken-by=hknd74

На кого ли ще адвокатства?

# 567
Здравейте Прекрасни Девремки !
Много неща съм пропуснала ...особено рождените дни...
Да им е честито на децата на девремките .
Да са живи и здрави и много късметлии !
 newsm51 newsm51
Варна -БЛАГОДАРЯ за преводите на Резюмето и Подсказката ! smile3525 smile3525
Водя Ви нов адвокат

И не вярвам ,че думите "Моите съболезнования" се отнасят за заченато бебе или неродено бебе някой друг ще да е,но много ми е чудно Йомер ще бъде съкрушен пък и защо Елиф не трябва да научи за това ,значи някой,който ще е близък и за двамата..

# 568
Варна Hug,благодаря за преводите! smile3525

Ринка Hug за почерпката и инфото! newsm51 newsm51

Гласувах за някой друг,ама кой? newsm78  Peace

# 569
49 епизод:

Общи условия

Активация на акаунт