"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 800
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
# 571
# 572
Димони, Hug днес ще ме съсипеш Joy То не бе смях, не бе чудо rotfImbo rotfImbo

Аз все пак допускам, че може да става дума за нашето бебче newsm78 Особено като гледам снимката дето ЕРД уж реве, а Йо нещо вика ядосано по нея newsm78 Пък и на последната снимка... съкрушен изглежда, горкия  Cry

# 573
Ринка,благодаря за снимките.Ей този ЕРД Недрет направо ме изкарва из нерви-то бива тепегьози хора,бива,ама някои са извън свят.Какво е заронила тези крокодилски сълзи и кой знае как упреква Йомер,като че ли на него му е само до нейните упреци.
Ех бе Елифче,да беше послушала Йомер и да беше заминала,нищо от тези простотии нямаше де се случи и пак щяха да те оневинят.

# 574

ДевремитИ, мераба!  Hug

Много инфо и много поводи за благодарности!  Grinning Сега ако се емна да благодаря и да поздравявам ще стане като на Оскарите. За това кратко и от сърце на всички за всичко!

Най ме е яд,  Mr. Green че не съм познала за Чичо.  Mr. Green И понеже ми стана навик да не познавам хайде пак да не позная.  Wink Съболезнованията са за Елван. Като разбере, че Хю е жив вече няма да могат да я спасят.  bishop

# 575
Промених анкетата!  Peace  Тъй като най-голям е броя на гласувалите за Тайяр, а вече се разбра, че верният отговор не е той, вмъкнах още една опция за избор и имате право да промените вота си и да изберете друга опция. Това става като изберете "изтрий глас" и после гласувате отново с новия си избор.  Peace

# 576
  Кити, да ти е здраво и щастливо момчето! newsm51  Благодаря за преведеното резюме на Варна! newsm51 Ако някой за нещо пропускам, да приема поздрави Hug(защото не съм в кондиция). Е, не съм така:

П.П Емре хубаво пее и свири, ама само тази ли песен знае? Rolling Eyes

# 577

Тук са за вадене на трупа за ексхумация. А първо си си помислих, че Мюмтаз се е отървал от Фатма и са на погребение. Cry

# 578
Като гледам снимките ,пак се връщам на първоначалното си мнение-
-загуба на бебето на Елиф и може би вестта ,че не може да има повече деца/дано второто предположение да не се сбъдне ...
Писна ми от толкова драма ,писна ми от рева на Нил,писна ми от двуличието на Лелята

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 16:41 от Maya@

# 579
Заради подозренията, че "Не успях да я/го спася. Моите съболезнования!" се отнася за евентулано бебе на Ел/Йо се връщах айретен в КД на момента когато се съобщава на ГГ за загубата на бебето им. Е ми няма - моите съболезнования.  no Докторът казва, че съжалява. Чак съболезнования не изказа.  Peace

# 580
Заради подозренията, че "Не успях да я/го спася. Моите съболезнования!" се отнася за евентулано бебе на Ел/Йо се връщах айретен в КД на момента когато се съобщава на ГГ за загубата на бебето им. Е ми няма - моите съболезнования.  no Докторът казва, че съжалява. Чак съболезнования не изказа.  Peace
Селфи,
 по принцип е така,за загуба на неродено бебе,не  става да се казва "Моите съболезнования "
 аз заради това  се мятам така от едната крайност та в другата  ...и нищо не мога да измисля..
Освен да е за Елиф.. като сме и на финал---Уоу какво написах

# 581

Е, тук може за разнообразие. Да не пишете, че копирали от едното е другото. Peace Иначе пък Йо какво да му къса сърцето и джигера, което да не иска да казва на Елиф? Кой биха зануллили? Освен затворничката-предател, но тази Х трябва веднага да са я хванали. newsm78 И чак такива подробности около нейна евентуална смърт с реплики към роднини за първото борче вляво към края на сериала, не ми се виждат правдоподобни. Rolling Eyes А ако Мелике настъпи с езика си Мюмтаз по "мазола", да не отнесе куршума тя? newsm78

# 582
  • В Града на липите
Аз още не съм гласувала  Thinking
Раздвоена съм  newsm78  Единият вариант е бебето, другия Нилю  Thinking За Леля, не смея да се надявам, макар че отдавна й е време за халва.
Още малко ще се почудя, имаме десет дни все пак  Grinning

# 583
Селфи,
 по принцип е така,за загуба на неродено бебе,не  става да се казва "Моите съболезнования "
 аз заради това  се мятам така от едната крайност та в другата  ...и нищо не мога да измисля..
Освен да е за Елиф.. като сме и на финал---Уоу какво написах

То бебето от коя седмица се води (Кити, помагай!!!) жив човешки организъм и абортът може да се води като убийство? В тази връзка при такава загуба на бебе не следва ли да има съболезнования? Но за Елиф е абсурдно да е бременна толкова. newsm78

# 584
Не ми се мисли какво е в ума на Нилюфер, която можеше да спести на Елиф това изтезание. Самата тя очаква бебе /от един убиец и ясно съзнава това/, а сестра и да изгуби /евентуално/ бебето си защото влюбената Нилюфер страхливо си е мълчала. Дали Аслъ би я прегръщала ако знае всичко, което знае Нилюфер? 
Дори и да няма вест за загуба на бъдещо дете за Нилюфер случилото се с Елиф би трябвало да я накара да говори без да спира. 

Общи условия

Активация на акаунт