"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 798
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Покрай произшествието с ципа се сещам за "Ах тази Мери".  rotfImbo

# 631
Ти не се разсейвай а сподели лошата си мисла-ние вече обръгнахме на всичко,така че няма кой да се впечатли.

# 632
Не ,Кити-какво неуважение-загриженост е това. hahaha hahaha
Човек като е нервен,че разни го лишават от исконното му право да си гледа епизода в сряда започва да го избива на нервен смях и писане на глупости.

А, аз и без да съм нервна си ги творя глупостите  Mr. Green Mr. Green

# 633
Да кажа и да се изложа пред медицински грамотните.  Embarassed

# 634

Ама тук, в наш,та тема, има ли такива  Wink Peace

# 635
Те коскоджамити СЦ и екип на КПА се излагат по мезицинските теми,ти си тръгнала да се притесняваш.

# 636
Ама тук, в наш,та тема, има ли такива  Wink Peace

Казва ли ти някой?  newsm78 Като се изложа и ще ми наскачат колко съм проста.  Embarassed

# 637
Те коскоджамити СЦ и екип на КПА се излагат по мезицинските теми,ти си тръгнала да се притесняваш.
Не само те, в Парченцата направиха байпас и на втория  ден  човека беше изписан.

# 638
Кити, не се тръшкай, а мисли креативно.  Wink От притеснение по време на естествени нужди се случва тази каза (за Сабина - произшествие). Бърз преглед от доктор и кютю хабер по никое време.  Wink Laughing
Това по казуса на velijana.  Wink
Моята лоша идея няма нищо общо с репродуктивните способности и на двамата.  Confused Ама няма да кажа за да не предизвиквам дявола!  smile3505

Уролог Селфи, не се прави на втори Тим. Аз всичко си пея, ама ти колко кара-нещо си помисли? За кого биха тъжали Елмерите?
  Мисля, че и такива кадри няма да видим:

# 639

Казва ли ти някой?  newsm78 Като се изложа и ще ми наскачат колко съм проста.  Embarassed

rotfImbo rotfImbo Не бой сЯ. Нали знаеш - и най-мъдрият си е малко прост... и тъй като ние изначално сме си мъдри....... На мен много добре ми понася да съм си малко простовата и да полагам разни усилия Wink Simple Smile

За Селфи
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Нали разбираш, че се шегувам Hug   love001Простите са на друго място - с майсторски скрита простотия зад сложни съставни изречения

# 640
Споко, хора!  Peace Финалът е на 3 седмици разстояние. За да е Фпечатлителен в 49 ще има нещо разтърсващо и безнадеждно, а в 50 накъде към 23:15 саата ' сичко ще се оправи и ГГ хванати за ръчици ще се отдалечат към щастие и ашк!  Heart Eyes

# 641
  • AMS

Привет на всички и благодаря за споделеното!!!

Варна,

благодаря за резюмето и подсказката!!!

За днешния празник слагам снимки от страницата

ИМАМ ЕДНО ЖЕЛАНИЕ / BİR DİLEĞİM VAR / 

на Alper Türedi

https://www.facebook.com/groups/birdilegimvar/

видео с Еркан Джан

https://www.facebook.com/aturedi/videos/o.394181670722043/101532 … ype=2&theater

Всъщност ето линка, на който може да видите всички, които подкрепят тази идея   

https://www.facebook.com/groups/birdilegimvar/photos/

# 642
Аз вече започвам като че ли да клоня към смъртта на Елван-ако е разбрала какви циркове разигра милия й син може и да не е издържала-за нея биха страдали и Йомер и Елиф. newsm78

# 643
# 644
  • AMS

И на мен ми дойде една мисла,  Rolling Eyes та да се присъединя достойно към излагането  Peace

Бестемсу/ Нилю, още незавършил сериала, се изказа, какво ще прави, след края. Други не са се изказвали. А също, по някое време през сезона имаше нещо като инфо, че тя няма да остане до края.
Идеята за самоубийство също се прокрадна, но беше за Елиф.
Та си мисля, че Нилю, която е доста по-лабилна от Аслъ, може да си посегне и за това да са съболезнованията.  ooooh!  
Така Фето няма да стане татко и ще си отиде в затвора.  Rolling Eyes

Лошото е, ако Нилю престане да реве  Rolling Eyes

Тук, нещо съвсем не го отразява Фето май

Не забравям, че имаше и слух, че Ипек също няма да дочака края Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт