"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 799
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
А не може ли именно заради дрогата и наръгването евентуално бебе в сона да ни остави с лош вкус и затова да го премахнат?

Да вадим тенджерата на Нианта и залагам, че няма да има никакъв нероден Елмер и никакви опасности за бъдещи 4 Елмера.  Peace

# 616
# 617
То бебето от коя седмица се води (Кити, помагай!!!) жив човешки организъм и абортът може да се води като убийство? В тази връзка при такава загуба на бебе не следва ли да има съболезнования? Но за Елиф е абсурдно да е бременна толкова. newsm78

Сабинчик, сложен въпрос задаваш и то въпрос с много отговори Wink
Ако изхождаме от чистата биология, ембриология и т.н. от зачатието има жив организъм. Дали е човешки.... би следвало да е такъв, след като произлиза от човешки клетки. Зародиш, плод... все е жив организъм. Сама знаеш, че различните религии разглеждат различно въпроса за абортите, демек за "убийството" на живо същество. Дали на няколко седмици е човек.... всеки има своя си отговор, след като си отговори какво е "човек". Та в този ред на мисли изказването на съболезнования наистина звучи малко нелепо, още повече, че май се намеква и за род /женски, среден/ - абе я не ме карайте да се излагам пред вас Wink hahaha На няколко седмици дори и с кристално кълбо не може да се отгатне пол. Но тъй като аз благоговея пред тюркиш медисин - такава, каквато ни я показват Wink - де да знам, може набързо да са направили по време на операцията и генетичен анализ Mr. Green
За себе си все още не мога да дам отговор кое е това, което така ще нарани Йо и което той така старателно ще крие от Ел newsm78. Вестта за загубено бебе наистина ще е много тежка за тях, но... нали не е програмирано жената да забременява и ражда само веднъж в живота си. Ако става дума за загубена репродуктивна способност на Ел - изказването на съболезнования звучи, меко казано, смешновато. То вярно, че матката е изключително важен орган /я си и припомнете колко хистерички има на земята tooth/, ама чак пък съболезнования за една матка... И така както си тракам май сама се доведох до заключението, че най-вероятно ще става дума за човек.... ама кой newsm78 newsm78 newsm78 Кой е този човек, за чиято загуба Ел не трябва да научава точно сега newsm78 newsm78
Ей, пробих си главата от чесане Joy Joy Joy

# 618
Сега ми хрумва много лоша идея за това, което ще натъжи Йо и той няма да иска да се каже на Ел.  smile3505 Само вярвам в чудесата на Тюркиш медицината!  Wink

# 619
Селфи,да не би Комисарио да е разбрал,че пък той няма да може да има деца и затова си мълчи пред Ел? Joy Joy Joy

# 620
Селфи,да не би Комисарио да е разбрал,че пък той няма да може да има деца и затова си мълчи пред Ел? Joy Joy Joy

Закопчал си е някои работи с твърдия цип.  Wink Joy Joy Joy

# 621
Сега ще злоупотребя с мишока, обаче ме направихте ей така

Той и да си е закопчавал нещата Йо с твърдия цип - как бе, милички, по време на операцията точно разбра, че войниците му са сакати Joy Joy Joy Joy Joy

# 622
Майтап,бе Уили.Честен ни е Комисарио,той такива работи нямаше да ги крие,а честно открито и пред колектива щеше да си посипе главата с пепел. Joy Joy

# 623
Майтап,бе Уили.Честен ни е Комисарио,той такива работи нямаше да ги крие,а честно открито и пред колектива щеше да си посипе главата с пепел. Joy Joy

И после - снимка пред знамето за героизма да си признае  Joy Joy Joy
п.п. Вели,
Скрит текст:
ти да си виждала чак толкова "честен" мъж Mr. Green Mr. Green

# 624
Сега ми хрумва много лоша идея за това, което ще натъжи Йо и той няма да иска да се каже на Ел.  smile3505 Само вярвам в чудесата на Тюркиш медицината!  Wink

Хайде, казвай. Не издевателствай над морна ми душа. Praynig

Кити, мерси за обяснението. Елмерчето отпада.  Peace Търсим другаде. А този нов адвокат? newsm78 За убиеца?...на кого? newsm78

# 625

Закопчал си е някои работи с твърдия цип.  Wink Joy Joy Joy

Ай, стига бе. Затова ли бе сигурен, че Яъз не е негов син? Wink

# 626
Кити, не се тръшкай, а мисли креативно.  Wink От притеснение по време на естествени нужди се случва тази каза (за Сабина - произшествие). Бърз преглед от доктор и кютю хабер по никое време.  Wink Laughing
Това по казуса на velijana.  Wink
Моята лоша идея няма нищо общо с репродуктивните способности и на двамата.  Confused Ама няма да кажа за да не предизвиквам дявола!  smile3505

# 627
Девойки,
Скрит текст:
Вече започвате да се отнасяте неуважително към съдържанието на възпявания пакет
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 628
Кити, не се тръшкай, а мисли креативно.  Wink От притеснение по време на естествени нужди се случва тази каза (за Сабина - произшествие). Бърз преглед от доктор и кютю хабер по никое време.  Wink Laughing
Това по казуса на velijana.  Wink
Моята лоша идея няма нищо общо с репродуктивните способности и на двамата.  Confused Ама няма да кажа за да не предизвиквам дявола!  smile3505

Селфи, той затова човекът даже и в интервю каза, че не обича тесни дънки  tooth tooth
Виж сега, пошепни ми на мен, а аз ще кажа, защото когато изрека нещо на глас - то изобщо не се случва  Wink hahaha

# 629
Не ,Кити-какво неуважение-загриженост е това. hahaha hahaha
Човек като е нервен,че разни го лишават от исконното му право да си гледа епизода в сряда започва да го избива на нервен смях и писане на глупости.

Общи условия

Активация на акаунт