"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 71 тема

• 35 799
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Пепел, Рина ще го имате ама утре ,че след малко батерия на лапито битти

# 691
Нерваче,  Hug Таяр е жив, ориентирай се към друг.

https://vine.co/v/eqVg9BKhmj3

https://vine.co/v/eAXTJ2nJJJq

Селфи, викаш да продължаваме да се излагаме. Публика има.  Joy Joy Joy Joy Joy
Аз се сещам за 7, които може да са избрали опцията Елиф.  ooooh! Добре че няма опция не харесвам, че колежките ще се подредят на опашка да не ни харесват.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Обелска плюно-фъргачка
Похват с идея, остро унижение на човекът срещу Вас.
Описание : ( изстрелване на гъста храчка от пръст )
Начин : ( изплювате солидно количество плюнка върху нокътя на средният пръст, балансирате и изстрелвате ) ... попадение в главата носи допълнителни 10 точки!

сокерес
Здравей

кинтонемия
Кинтонемията е коварна болест особено разпространена из нашите географски ширини след 1990. Употребява се, когато човек няма никакви пари и го е закъсал здравата.

лайненце
Недорасляк

мъди
Нещо което се притежава от всеки уважаващ себе си мъж. Най-често са тлъсти и космати.

трицица
Жена с три цици.

ЙОЛО
фонетично транслитериране не кирилица на английското съкращение YOLO - You Only Live Once („Живееш само веднъж”)

БулгарКачак
най-големият производител на тютюневи изделия в България към момента. „БулгарКачак” е неофициална (а в доста отношения и нелегална) мрежа, която обхваща цялата страна и включва всички, които пушат контрабандно внесени (или произведени) цигари, както и онези, които си свиват цигари саморъчно – независимо дали с машинка или на ръка; изобщо – целия пазар извън „Булгартабак”, плюс хората, които сами отглеждат тютюн и го продават на черно.

яйчар
Служител в отдел „Човешки ресурси*” (англ. Human resources). Идва от сходното звучене на съкращението HR [ейч'ар] и професията „яйчар”.

# 692
Кой не ни харесва, Димониnewsm78 Ние не сме важни.  Wink Ентересан е, че някои не харесват и дизито, гледат го и го коментират с настървение.  Joy Joy Joy

# 693
Кой не ни харесва, Димониnewsm78 Ние не сме важни.  Wink Ентересан е, че някои не харесват и дизито, гледат го и го коментират с настървение.  Joy Joy Joy

Е па тея същите, дето не харесват дизито.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy А иначе на нас ни дреме на...шапките.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 694
Намерих нещо за Нервакова  hahaha
Скрит текст:
Дoĸтope, – ĸaзвa млaд мъж, ĸoйтo лeжи нa ĸyшeтĸaтa в ĸaбинeтa нa лeĸap. – Длъжeн cтe дa ми пoмoгнeтe! Bcяĸa нoщ cънyвaм eдин и cъщи cън. Лeжa cи нa eднo лeглo и извeднъж – пeт ĸpacиви жeни ce мятaт въpxy мeн и зaпoчвaт дa мe cъбличaт.
Πcиxиaтъpът:
– И виe ĸaĸвo пpaвитe?
– Aз ги блъcĸaм c pъцe пo-дaлeчe oт мeнe…
– Paзбиpaм. Kaĸ cмятaтe, чe мoгa дa ви пoмoгнa?
– Aми, мoля ви… Cчyпeтe ми pъцeтe!!!

Кой се е осмелил да не ни харесва newsm78 То затова ли е такава навалица тука Mr. Green Mr. Green
Я каква красота

Wink hahaha hahaha

# 695
То затова ли е такава навалица тука Mr. Green Mr. Green

Ха де!   33uu Чудя се и за това питам?  newsm78 Буюк калабалък, а изложените сме обичайните заподозрени.  Confused Като се има предвид и, че понякога направо си се лигавим.  tooth Аз де!  Peace Да не се обиди някой деврем!  Hug

# 696
Да не се обиди някой деврем!  Hug

Направо ревнах с пълна сила... от обида  Mr. Green Mr. Green

# 697

лека нощ, момичета smile3507

# 698
# 699

Това не е ли на сигански?  newsm78 Ако не друго поне ги учим чуждите езици.  Joy Joy Joy

# 700
Драги другарки, аз се оттеглям в будоара  Wink

Благодаря на всички за страхотното настроение през целия ден Hug  bouquet
Утре пак... с нови сили!  newsm47 Peace

# 701
А бе учим езици всякакви. И без друго си запълваме времето.

# 702
Като се отвори лаф за езиците Гугъл амджа защо е дискриминирал братята роми?  newsm78 Не намирам нито ромски, нито сигански.  Thinking

# 703
  • Манчестър
За Ипеко ми беше втората идея и само малкият бонбон ме възпира.  Confused А и защо да не скърбят всички за нея щом ще падне геройски в борбата за освобождаването на Ел?  Thinking
Първата за Елван най ми пасва.  Thinking Ама гледам сме само три.   Grinning Ще си признаят ли другите две?  Wink
Аз съм едната гласувала за Елван,незнам но за нея биха страдали почти всички(от добрите)

# 704
  • Сливен
                Дойде и Втори юни. Поклон пред героите, изгубили живото си за свободата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт