Февруарчетата хапват ягоди, черешки - изцапани са вече всички дрешки!

• 32 058
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
я да ви подхвана темата за банските аз, че се чудя и аз какъв да взема на Влади.
Хем ми се иска да тича гол по плажа, хем ме е страх да не изгори и както ще сме юли месец, тогава слънцето вече е доста силно.
Та се чудя и аз дали да е нещо като на флаърчето , само че мислех да е цял.

Ние пък най накрая си намерихме любима играчка и това са количките. В градинката постоянно взимаше на децата количките и реших да му купя. Взех му едни от джъмбо - 6 за 2лв . Ей голяма игра пада. От Дисни му взех едни 3 много сладурски и с тях пък колко си играе, тази вечер им правихме състезание Simple Smile. Засилвах ги 2 и гледаме коя ще победи, той тича после ги взима, дава ми ги и сяда в мен и айде пак  Laughing, голяма веселба падна Simple Smile

Съни дано ти мине бързо, много е тегаво зъб да боли.  Hug

И да се похваля тихичко, че не знам дали ще му стане навик, но го оставих сам в стаята, попя си , поприказва си и заспа Simple Smile, сам без рев и драми Simple Smile . От месец го тренирам и май най накрая ще успея  Simple Smile

Спокойна нощ, изчезвам че се улях с писането днес.

# 151
Копче  Hug таз твойта свексън няма спирачка ooooh! води си се по детенце, както досега  Heart Eyes
И като писа за "благо", да ви кажа тази вечер малкото иска да му давам  Панадол #Crazy досега съм му давала 3 пъти като вдигна температура преди няколко дни, и явно му хареса ooooh! сочи кутията, вади шишето и пипетата и ми вика "ъ-ъ-ъ-ъ-ъ"  Joy Joy Joy

Феичка, много ми хареса избора на бански Peace

Фрауст  hahaha аз като почна одисеята с цукалото, не Травиата ще пея ми ....  Whistling сигурно и банкети ще вдигам, като чета кво ме чака...

Павлина, не се притеснявай, то и гърнето като всички останали стоки за детските потреби - има и по 2 лв. и по 120лв. Щом ви върши работа и детенце се научава по лесен и приятен начин, а и в къщи цари мир и любов, значи това е вашето гърне. Вкъщи нашето служи за възможност да се покатери на шкафа при ТВ и да се кикерчи като маймун. Сигурно като започна уроците по пиш и ако, ще изкупя асортимента от гърнета, докато улуча правилното newsm78 по въпроса с подутината, не съм сигурна че разбрах какво имаш предвид. Но ако е специфичен проблема и ти е притеснено, не разчитай само на педиатърката или ЛЛ. Направете си консулатция със специалист Peace

Безобидничка  Wink

# 152
Добро утро, момичета.
Влизам на бързичко да ви почерпя. Повода е, че днес е рожденият ми ден.
Ставам на 26години.
Някоя от вас беше писала да направч снимки на апартамента "преди-след", но свърши вече - няма да мога да ви покажа какво чудо беше, но можете да си представите - беше само на тухла (без мазилка на стените) и без подова замазка, но пък скоро ще ви се похваля със снимков материал  Flutter
Мони от вчера ми е с разтройство - вчера сутринта 2пъти и после нямаше нищо. Тъкмо се успокоих, че нещо може вечерта да му е станало студенко и ... тази сутрин пак. Ще звъним на педи-то ни, та дано да не трябва да ходим на място, че... иначе нищо друго му няма - нито температура, нито отпадналост - напротив- по-щурав е

# 153
  • NE
Честит рожден ден на Къти! newsm59
Пожелавам ѝ цялото здраве, щастие, любов и късмет на нея и нейните мъже.
Hug

Скрит текст:

Гери Има и цели бански. В Декатлон са целите по 23 лв., а в Некст са по 33-35 лв., но има първо повече модели и имат UV защита. Аз предпочетох да е от две части за да мога да комбинирам, а и пампа има да сменям. Тук ги разгледай. Аз взех 80-86 см защото няма още 80 см и си му е баш добре. Peace
Скрит текст:
Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 11:32 от Flower Fairy

# 154
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Злате, жива и здрава да си  Hug Много щастие, любов и ... две такива в допълнение ти пожелавам  Wink
А едното да пази другото Simple Smile

https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xat1/v/t42.1790-2/11121342_968082796537304_876274317_n.mp4?oh=19500f8cb6bcbec96965350c58eefc2c&oe=5577EC5C

Скрит текст:

# 155
Добро утро и честит рожден ден, ЗлатиHug
Да си много здрава, щастлива и обградена от добри хора!
Много хубав и весел празник!

# 156
 newsm67Къти,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm38  bouquet Бъди жива и здрава и много обичана майка и жена!  newsm59

# 157
  • София
Добро утро.

Къти честит ти празник  smile3525  Party Time . Всичко най хубаво и бъди много обичана и щастлива.
Къти вие в голяма приказка сте се хвърлили. Знам колко е тегаво да правиш ремонт на замазка , а вие и това не сте имали, макар че от друга страна понякога е по добре сам да си ги направиш, че стандартните не са много читави.

Ох Безобидничка как се изкушавам като видя дете с кученце да му взема едно, а и моето как им се радва , а и аз много обичам кучетата. Само де не знам кой ще се занимава и с куче. Но виж може да взема едно и поне периода с пикането в къщи да го съчетая  Joy.

Флаърче идеята ти е много добра за банския. Аз пък нали съм решила на морето усилено да се боря с махането на памперса, та така двоен ще ми е по удобен. Ще помисля и поровя още и ще взема нещо, че наближава морето Simple Smile.
Да видим и другите какви мнения ще дадат.

Ние снощи нали заспахме в 21,30 ч самички Simple Smile. Не е казал ни гък цяла нощ Simple Smile. Няколко пъти ходих да го проверя диша ли  Joy и сутринта в 7,30 пак го проверих и завих и от мен се разбуди. Взех го при мен и пак заспа , та дремнахме още малко. Не мога да повярвам чак. След 1г и 3м май най накрая ще има сън и за мама  newsm44

Хубав ден на всички

# 158
Благодаря ви, момичета.
Безобидничка, ама големи сладури са кучо и бебе Heart Eyes аз много обичам животните, но не мога да причиня на животинче да има стопанка като мен. Имала съм и куче и коте и много бързо ми омръзват грижите по тях. Добре, че успях да намеря добри, но ми е гузно и до ден днешен, че не успях да ги даря с любов.
Гери, беше ми много трудно да приема как ще стане ремонта, но момчетата действат много бързо и ... почти не се усетих кога стигнаха до шпакловане на стените и окачване на гипсовия картон по таваните.
Те са 6-7момчета и ... за един ден направиха замазката на пода, после за 2 дни направиха мазилката по стените. Къртиха банята и мокрото за да стане едно голямо общо помещение абе общо взето за 6-7 дена стигнаха до етап шпакловане. На мен този вариант (всичко ние да си правим) беше по-добрия. Понеже тук (в нашия сегашен апартамент), като го купи мъжа ми, го купи с обзавеждането барабар и представи си какво хвърляне, къртене и т.н. следваше. Сега ... правим всичко на ново, вярно е, но пък поне знаем, че всичко е сменено (ел., вик) и е ново, а и няма да се чудим коя мебел къде да хвърляме, на кой да я подаряваме и как ще къртим мивки и т.н. Снощи купихме моноблок с вградено биде, шкаф-мивка и шкаф над мивката, че майсторите ги искаха предварително, а мъжа ми заминава събота за 2седмици на занятие (пак военните им работи) и трябваше да ги вземем докато си е тук. Харесахме и капарирахме и фаянса и теракота... абееее, добре, много съм доволна и вече нямам търпение да започвам да стягам багажа.
Пак много писах Rolling Eyes

# 159
  • NE
Гери Отби ли напълно Влади? Вероятно това е причината да не се буди ако си успяла.
Вилито иска да го приспивам само на рамо. Обаче търси през деня. Thinking
Ако искаш да сте без пампа по-добре вземи половинки. Peace
Къти Браво, добре напредвате. Случили сте на майстори. На нас ни предстои ремонт за цял китайски народ - цял етаж (основно), кухня ... направо ми се реве като се сетя какво е и колко пари отиват.

Разболявам се. Tired

# 160
Къти Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много приказни мигове и много усмивки!Бъди много щастлива и обичана жена и майка!  bouquet

# 161
Честит рожден ден, Къти!;)
Радвам се за теб! Ще посрещал гости и сбъдването на много нови мечти в този иютен дом!;)
Флауър, много сладък е Вилито. Ще налепи мацки по плажа този гларус!;)
Гери, от скромния ми опит с обучението на гърне - на плаж и по бански не става. Бяхме за един ден само на басеин, но детето е по бански, които са мокри през цялото време. Имаме няколко чифта - сменях й ги, но тя влиза и излиза от водата през 5 минути. И не може да се сети, че е мокро от пиш... Кога и дали е пикала в басейна - не знам. За 2 часа там не пожела да свърши в гърнето.
Сега като я питам какво ти е дупето, след като се е напикала в гащите - казва мокро. Като я питам къде пиша - казва куку, отива до него и сочи.
Теорията я е оправила, остана и на практика.
Вчера за 2 часа разходка навън беше суха и пика чак като се прибрахме. Навън не пожела.
Май трябва повече упоритост и постоянство. Като се сетя колко пъти съм бау-кала и мяу-кала, за да научи животните...

# 162
  • NE
Фрау Вилито въобще не отговаря толкова точно. Shocked

# 163
  • София
абе май с това пико и ако работата ще е най трудна. Аз искам на морето, защото тогава ще е с мен 10 тина дена и ще мъча . В яслата уж също ги слагали на гърне, ама като не е покрай мен постоянно и е по трудно. Отделно колкото пъти го оставям по гащи и да му е мокро грам не му прави впечатление. ЩЕ се пробвам пък да видим. А за казване направо ми е мисията не възможна, туй чудо как ще стане идея си нямам. Повтарям постоянно, но ме гледа едно умно и хич не му дреме какво му говоря  ooooh!

Флаърче банския ви седи трепач Simple Smile.
Ние се отбихме абсолютно и отделно нали предприех този начин с оставянето вечер сам. Имаше ревове, но явно метода работи добре, а и нали от 2 дена го оставихме сам да спи, та май и това помогна. Ще видим за напред дали ще е така.
Много неща го карам сам да прави и май има резултат, че и от яслата вчера ми викат че е супер оправен и сам си се оправял с много неща. Аз като нямам поглед върху другите деца и ми беше странно като ми го казаха, но дано се оправя , че на есен в другата ясла ще са май към 30 деца, няма кой с него да се занимава.

# 164
  • гр.София
Добър ден мацки!
Къти честит рожден ден   bouquet !Да си здрава и обичана,и още повече положителни емоции в новия дом!
Фрауст,браво на принцесата!Ние също сме далече от казването  Rolling Eyes
Флауърче,ама мноОго е сладък Вили  Heart Eyes истинско момченце!Банският верно му е точен размер.Дано стопираш настинката  Hug
Аз пък(не ме мислете за безотговорна плсс) мисля на морето да сме с памперс-бански.И миналата година беше така,а беше на 7м.като го водихме,и тази ще бъде така.Ще го мажа по-често,заради вредните лъчи.Няма как да изгори,метнал се е мургав на баща си,и в момента е като цигане от скиторене.Започнах да мажа със слънцезащитен едва преди 10-15 дена,и пак не съм редовна де. Немога да си представя да е с цял бански,и да седи мокър,или пък да събличам-обличам  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт