Февруарчетата хапват ягоди, черешки - изцапани са вече всички дрешки!

• 32 058
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
въъъъх, цукало над 100лв ooooh! ми и да ака де ще Peace  Joy Joy Joy Joy може пък освен да пее това, да трие и мие  Whistling
извинете, малко се поразлигавих, ама малкото спинка, и ми е позволено Peace

Така е , момичета, напълно съм съгласна - децата са си деца, нямат вина, а родителите са важни в първите им години , за да ги отглеждат и възпитават. Ако нещо куцо, то отговорността е на родителя  Peace

# 136
Безобидна, ще го пробвам! Харесвам техните продукти, детето също. В един период беше на бейбилов, но ми беше трудно да насмогвам с пазаруването. Нямаме такъв магазин в града и специално ходех до областен град, за да взема. Детенце си намали сама количеството и май ще остане само вечерното/сутрешното.
А с гърнето - ще минем и без песни/танци... Не, че е от евтините, но го смятам за добра инвестиция. Кръгло е и може да сяда/става сама на него всякак. Почиства се лесно и се вади контейнера със съдържанието, който е малък и мога да мия на мини мивката ми в банята.
А и като сме навън и я държа да пишка в градинката, после какво - да пея травиата ли?Wink Май Съни бяха с такова.WinkWink
Днес започна да пикае върху дивана. Хванах я в движение и веднага на гърнето...

# 137
  • NE
Бизи За съжаление много родители са пълен провал и липсата на контрол е масова практика. То какви ли не случаи има. Аз не пускам дребен по пързалките още.
Гери Аз знам че пеят само когато е свършена работата. Също изтерясваме с кукутата.

Аз септември нали се връщам на работа. Днес ходих да говоря с шефката и съм по-спокойна с плана и.

# 138
Феичка, дано планът да е удобен за теб и малчо Hug стресиращо звучи наистина септември...и аз го мисля мойто връщане...хич не ми се връща Sad доста неразбории има из офиса, не ми се мисли...

# 139
  • София
аде пак аз  Sunglasses.
Не се бях сетила сама да му пея  Joy много добра идея FrauSt за травията  Joy

да питам пак нещо- какво ви е мнението за тези плуващите бански и за палатките за плаж.
Скрит текст:

# 140
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Гери, палатки има тази седмица в Лидл. Същите са. 30 лв. и много ги хвалят ... Ако останат, де ..., че напоследък пускат по 2-3 бр. от артикул ...

# 141
Гери, ако можеш намери си селкси или домашен сапун - вади череши и ягоди без проблем. И ние сме без лигавник и вече съм прежалила няколко тениски, но с него всичко излиза. Мисля че продават и подобни и с немски сапун също става.
Аз успях да си избеля една пожълтяла бяла рокля с ваниш, така че и с него може да стане.
Накисване му е майката.
А за гърнето - свири като се свърши някаква работа в него и така става рефлекс на Павлов. Ние сме с обикновено.

Аз се отказах да възпитавам чужди деца, защото все ще сгрешиш нещо. Най-добре е да се дистанцираш и да си гледаш своето Simple Smile

Мойто диване непрекъснато намира нови приложения на играчките - сега си реди ринговете по краката вместо на пирамидка  Joy Иска сама да хвърля памперсите в боклука и им вика чао Simple Smile Joy а на гелчето за зъби вика Баго (благо, т.е. сладко  Joy) Научи какво е сладко и сега спасение няма.

А, Бизи, не мога да се изключа за яденето, като след всяко хранене поне 3-ма ме питат яде ли и ако случайно видят, че не е яла много великата шаманка обяснява, че като не ядяло детето после нямало сили и много падала. А за дните, когато тя не е яла, ама госпожата не знае, няма проблем.  #2gunfire #2gunfire Ама как да й дам да яде повече като не ще?!  newsm78 Вчера ги оставих те да я хранят и после ме викаха да я дохранвам  hahaha дохраних я аз - със сурова чушка и череши. И горката според нея беше залиняла, а после като я натъпка с хляб, видиш ли имала тоооолкова енергия и пеела. А че й излизат 3 зъба и е 30 градуса не е важно.

Аз не знам дали ви казах, че я заведох на детски концерт и много се изкефи и сега ми се иска да отидем на куклен театър, ама няма да имаме време  ooooh!

Хубава вечер   bouquet

# 142
Гери, цъкни скрийншот, не се виждат.

А като има попадение в гърнето е едно ръкопляскане, викане, радост голяма. Напълно естествено ми идва, даже няма нужда да се преструвам. На повечето места пише да се преувеличава тази радост, за да се стимулира детето. Ама да ми каже някой преди 5 години, че толкова ще съм щастлива от едно л@йно, щях да умра от смях.
Пробвам и други стратегии - лепим стикери/ваденки като има попадение.
Карам се и обяснявам като се изпикае на пода... А за дивана - шляпнах по дупето!
Все едно имам пак куче - навсякъде цвъка, ужас е...

# 143
  • NE
Бизи Аз излязох още в 6-тия месец от бременността в болнични и се очакват много радикални премествания и всичко за да се запаси трябва да се върна. Хубавото е че в училище винаги могат да ме разберат и при нужда да си остана при дечко. Отгоре на всичко имам и 99 дни платен отпуск. Blush
Гери Горещо ти препоръчвам да видиш марката Quechua. Има я в Декатлон и съм много водолна от нея. Ние сме палаткаджии и тяхните неща са най най.
Виж този промоция
Вчера дойде на Вилито банският от Next s UV50+ защита. И в Декатлон има много богат избор.
Скрит текст:
При нас голям хит е този дървен конструктур.

# 144
Здравейте.Извинявйм се но не съм написала правилно -не пее гърнето, а се чува много приятна мелодия.И струва около 8 лв.И мелодията е само като се намокри гърнето, и малкия  е много горд със себе си и чак си ръкопляска.И пак се извинявам че не съм се из казала правилно.А за лошите деца по парковете, все по често се срещаме с такива и едвам вече издържам.

# 145
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Уф ... моята от 1/2 час ... точно толкова стана ... си държи последната лъжичка крем в устата, опитва се да си облече блузата, която й съблякох и ... ме вбесява, защото не ми дава да й помогна ...

Адаш (pavlina-88), не се извинявай, бре, душата  Hug То, като е за 8 ... може и аз да се навия да почвам да я уча на гърне моята  Joy Майтапа настрана, ама съм много мързелива 'начи и още не съм започнала с тази полезна дейност  Embarassed

# 146
  • NE
Аз пробвах, ама това гърне все едно инквизицията. Напоследък е ужасно инат.

# 147
  • София
Павлинче 88 моля те покажи го туй гърне Simple Smile. За 8лв и аз ще взема.
Значи тези дето аз ги гледах пише , че са пеещи и така както разбирам аз си пеят постоянно , което не ме устройва нали. Simple Smile.

За линковете ша ма извинявате ама съм невежа и не знам как да ги скрииншортна  Rolling Eyes
Ама за палатката ме разбрахте де Simple Smile
А банския е цял, къс ръкав и къса шорта и има на коремчето едни такива неща дето да не потъне с тях. Чудя се , защото моето е лудо, а и сме на море с баткото и сигурно постоянно ще иска във водата. ХЕм да го пази от слънце, хем да не потъва  Joy

# 148
Момичета,ей го нашето гърне-на Бертони от Хиполенд за 6 лева,но не е с пате,а с принцеса!  Crazy http://www.hippoland.net/catalog/product/view/_ignore_category/1 … -muzikalno-g-rne/  Ама да ви кажа честно-малката не се впечатлява особено от тези звуци! Mr. Green
Аз днес бях на зъболекар и май ще се наложи да пия Аулин-много ме боли зъба,който ми работиха...  Confused
Малката я гледа свеки-държала се е много добре и съм доволна,че не е имало драми!  Party Хремата почти ни мина,благодарение на Алиум Цепа-добре,че ме светнахте за него!  Hug

# 149
Guerry, нашето гърне е същото като това което е показала Sunny:"kiss. А относно проучването , всяко дете си е индивидуално защото при нас всичко за сега става много лесно (да не уручасам малкия). И отказването от кърмата и др. Просто явно след толкова мъка и неща които сме из живели и Мишо иска да помага на мама Simple Smile.Сигурно живот и здраве като имаме др дете ще ми разкаже играчката. Искам да питам има ли някой с такова нещо:Мишо още има издуто на корема по дължина, получава му се като се пъни или зори за нещо.незнам дали обясних добре , доктор ката ни която ще я сменям този месец казва че не му бил затворен добре гръдния кош но щял да го израсте.иначе болка няма но незнам мисля да го водя и на др лекар,затова исках да ви питам има ли ли сте такова нещо?Лека вечер на всички и да спинка те непробудно

Общи условия

Активация на акаунт