Февруарчетата хапват ягоди, черешки - изцапани са вече всички дрешки!

• 31 769
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • NE
Бизи Води го в спешното. Не смея да давам съвети на такава Т.

# 676
Бизи, стискам палци всичко да е наред.
Най-добре да го види доктор...
Има ли други симптоми - повръщане, разтройство?...
Пиши какво става. С теб сме.

# 677
Тук съм Бизи и според мен трябва да го види доктор. Йоана вдига такава от червено гърло и е само температура без други симптоми но без лекар няма как да се разбере. Стискам палци всичко да е наред  Praynig
За тръшкането и инатенето сме и ние в кюпа. В повечето случаи започвам да и пея и минава но аконе се скривам някъде и тя сама се успокоява че иначе не знам докога ще издържа психически. Макар и рядко и аз се изпускам и и викам и после съжалявам.
Фрауст честити розови гащета а за свеки няма и да коментирам направо без думи.
Добре дошли на мама и Мили  Hug
Ние сега спинкаме и после ще има басейнче пък утре сме на парти, майка ми има юбилей цели 60 години и ще е голямо тържество и знам че Йоана ще се забавлява много. Определено обича такива сбирки и лудее много.
Това от нас хубав уикенд  Heart Eyes

# 678
Здравейте момичета,
Не съм писала от много време, но ни бяхме на линия Simple Smile Един месец на море и 2000км. с бебе... Искам да кажа на майките, които имот проблеми с пътуването  с детенце- първоначално и ние бяхме така - мяташе се като риба на сухо като видеше столче за кола, повръщане, общо взето пълна програма... Но сега след голямото пътешествие я пречупихме и вече няма проблем! Много хора ми казваха, че ще стане точно така и колкото повече пътува- толкова по-лесно става! Наистина е така, така, че качвайки малките в колата, докато е време!
Сега избиват 3 кучешки и е малко по-нервна, но се търпи... Иначе с инатенето май сме най-добре! Общо взето реве, но аз не й обръщам особено внимание и тя се кротва Simple Smile В крайна сметка, никой рев не продължава вечно! Simple Smile
Бизи, отивай на лекар ! Даже изискай кръвна картина!  Аз съм от лекарско семейство и знам, че такава висока температура е защитна реакция на организма и не може да се пренебрегва!  Иначе може да я свалиш със студен чаршаф, но като бяхме в болницата ми казаха да не се прилага, защото е стрес на организма и може да доведе до рразстройство! Само в краен случай! И детенце най-добре го разсъблечи, колкото се може повече!
Добре дошла на новата мама! Simple Smile
Лек ден на всички!

# 679
  • гр.София
Бизи и според мен отидете до педиатър! Така Т няма какда е от зъби ! Почти на 90% мисля че е гърло и аз. При нас винаги е от зачервено гърло такава Т. Последния път 4 дни беше с такава, хексалгина не му действаше, само оцетени чорапи и то за 30-40 мин. За това му изписаха антибиотик, след 2рия прием спря да вдига. Дано се разминете.моля се!
Нели предварително честито за майчето ти, да е жива и здрава,а на вас весело!
Ние се крием от жегите, и подивяваме! Спа от 12 до 13:30 и са купон. Пълних му басейн, играхме на сто неща, а денят тепърва предстои. Пффф, мрън

# 680
  • NE
Подкрепям Ксиела за возенето в колата. На отиване до Созопол беше драма, но разбра че сме на далеко и навръщане проспа половината път. Ние много го возихме от новородено, но нещо поспряхме и в комбинация с порасването и стигнахме до драмата. Затова винаги качвам Маша на телефона и има известно време мир.
Бизи Лятото точно от една ненадейна Т се оказа възпалено ухо и гърло. Апис много ни помогна за гърлото. За Т беладона. Давай през два часа нурофен и панадош или директно свещички ефералган.
Нашия татко ни заряза и замина на палатки. Вили като го видя да тръгва толкова жално плака. Добре, че днес е по-кротък.
Аз продължавам да се чудя дали да не взема триколка. Голям зор виждам навън.

# 681
  • Бурса
Здравейте и от мен   Hug

Не се вясвам често ама дадох лаптопа на ММ да го занесе да го почистят, че много загряваше ама още си го чакам... Иначе си ви чета редовно  Wink

Бизи много прегръдки и да се оправя малкото геройче. Предполагам сте го завели вече на лекар, пиши как сте?

Добре дошли на новата мама и Мили  Hug

Фрауст много хубава новина, че Ева ще си има сестричка  Heart Eyes

Ние сме добре с Теди. Имахме гости за два дни, една приятелка с двама юнака, породени - на 2 год големия, на 4 месеца малкия. Не беше пълен хаус както очаквах, а напротив - голяма забава  Grinning Не е имало много инатене. Незнам как стана тоя номер, минахме между капките  Joy По късно ако мога ще пратя и снимки. Някоя мама беше питала как се качват. Най-лесно прикачваш в някой сайт за съхранение, например prikachi.com и като я качиш,копираш линка и го пускаш тук  Wink

Хубав ден от нас  Hug

Една: ето една снимка от нас http://prikachi.com/images.php?images/982/8241982H.jpg

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 16:18 от telly

# 682
Бизи и ние минали месец бяхме с висока температура. Подържахме 38,5-39,5 гр и нищо не помагаше.редувах панадол с нурофен и хексалгин. Ходихме на доктор коЙ то каза ангина и бяхме на антибиотик и на втория ден след антибиотика я свалих ме .прегръдки и дано бързо се оправяте.

# 683
Най-напред ви благодаря че ни мислите Hug хукнахме към дежурен педиатър, пусна ни ПКК, в следствие на която ни предписаха антиботик Цефзин, пробиотик Биогая и пак тоз Изопринозин. Така се наредхиме вече с антиботика и ние ooooh! ееех, колкото и да ми се искаше да го отлагаме по-натам, явно от бебе го почва. Биогая-та в хладилник ли се съхранява, момичета? Не съм давала досега и затова не знам...

Благодаря ви още веднъж за съпричастността, върлува ентеровирус и други разни инфекции, характерни за лятото, та малките са податливи. Сега няма температура мъника, не е испал днес следобед, щото го размотавахме до спешен и от високата температура преди това само се унасяше, но беше и неспокоен. Та до сънчето ще се превъзбуди още...дано подейства лекарството и се оправя дечко  Peace

# 684
  • NE
Бизи Понякога АБ е по-малкото зло, поне знаеш че ще помогне и ще оздравеете. Биогаята се съхранява във вратичката на хладилника.

# 685
Феичка Hug  bouquet

# 686
  • София
Здравейте!
Алекс много напредва с гърнето и съм много доволна, днес имаме само едни напикани гащи, защото аз се замотах да го изпишкам. Много ми съдейства, прекрасно се чувства без памперс, дано така да продължи.
Хайде вече всички да са здрави и всичко да е наред.
Хубава вечер!

# 687
Включвам се само да кажа на бързо
Бизи силни  Hug и бързо оздравяване на душицата
Феичке и аз бях много против триколките, но й купихме такава и за първи път се прибрахме с обувки и чорапи от разходка...понеже в количката явно й е скучно и се чуди какво да прави. Сега даже сама се качва в нея и се опитва да си сложи предпазния борд. Така, че не се чуди...явно им харесва на мъниците  motor
Айде лека, утре ако успея да си взема телефона от Диването, ще пиша пак  Hug

# 688
Добър вечер,
Добре дошли на Мили и мама Simple Smile

Тели,много са сладки, май всички момиченца са с сандалките на Nike Simple Smile
Ние днес отново сме непоносими, май това ще й е вече нормалното състояние и аз трябва да.свиквам. Не е яла.нищо от освен сандвич на закуска, а не е престанала и за секунда. Освен това се събуди  в истерия,.не можах да разбера защо. Така не е плакала досега. Едвам я успокоих, на цицка естествено.
Днес на плажа й хванахме.рибки за басейнчето и като хвана една я усмърти от стискане  Joy

Утре се прибираме, направо не ми се.мисли в тая жега как ще.сме.

Лека и спокойна нощ

# 689
  • Varna
Здравейте, момичета! Да се разпиша и аз„
Нали знаете- на мен като работеща мама ми остава малко време за седене на компа. Успявам да ви прочета като съм на работа- ама тихо, да не чуе някой, но писането ми е трудно.
Бобо е добре, някоя мама беше питала за храната- яде вече всичко от нашата храна- готвя с мноооого малко сол и без черен пипер- още от баткото знам , че не е препоръчителен за бебе- но други подправки си слагам успешно- моето малко човече обича да му е овкусена храната. Ядем заедно, защото ако го нахраним преди ние да седнем на масата, той после яде и с нас- и да не стане дундьо си вечеряме заедно. За гърнето- сяда, върши каквото трябва, но никакъв сигнал не подава преди това и мисля чак август да почваме да се борим с памепрса.
И да се похваля- днес Бобо се запозна с морето. Обаче толкова го беше страх от водата- направо се катереше по мене а даже не го бях топнала изобщо. Та си се плацика в басейнчето и си поигра на пясъка- общо взето добре се държа.
Това от нас засега. Силни прегръдки на болничките и бързо да се оправят. Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт