Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 37 - на сбъднатите мечти

• 71 774
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Ани,  Hug
Много мило това за мечето, представих си как стиска мини палчета  Grinning  Heart Eyes

# 601
  • София
Някога си след раждането  Mr. Green На нас ни го забраниха от датата на започване на стимулацията до 12 гс. След това така и не събрахме смелост да опитаме и док ми сервира, че сме с плацента превия и да спираме кекса. Аз му виквм ама док ние не сме го почвали и той  #Crazy Спокойно, преживява се Naughty
После си е като за сефте, след 10 месеца въздържание Mr. Green

# 602
Бамба е права след раждането наистина не остава време за това, а и да има малко на мен хич не ми е до кекс. На мен даже не ми остава и време да ви напиша и няколко окуражителни думи, защото моето бебче е като нормален човек  Mr. Green цял ден будува, а вечер спи (пу-пу), а като будува трябва постоянно да се занимаваш с него. Иначе и на мен секса ми беше позволен като видяхме сърце (поне така мисля, вече забравих). Първоначално плахо, но след като видяхме, че нищо лошо не се случва почнахме и по-смело. Но мен доста си ме беше страх от втвърдяването на корема след това.

# 603
Съни, честито бебе.
Я разкажи, какво е наследството, кога роди.

# 604
Момичета, писах преди два дни. От клиниката се обадиха с резултата от разширената биопсия. А именно - Лоша имунология, не се налага втора биопсия, а само лекарство. На някоя от вас случвало ли се е и какво означава това? Доста съм притеснена, защото съм в неизвестност. Има ли успели с такъв резултат? Въобще поправимо ли е това? Ще бъда много благодарна, ако споделите.

Сигурно е нещо лошо, щом никой не пише.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 15:34 от алексия

# 605
  • София
Днес гледах Гала и проекта "Моето мечтано бебе". Направи ми впечатление,че д-р Тимева от Щерев препоръчва белтъчна диета при трансфер до 6г.с. Вие спазвали  ли сте такава диета за по-добър резултат.За съжаление никой не ми е казвал какво трябва или не да ям и пия преди и след процедурите,а това се оказва много важно.

# 606
  • София
преди и след процедури не трябва да се лишаваш и не трябва да прекаляваш с нищо.

# 607
Днес гледах Гала и проекта "Моето мечтано бебе". Направи ми впечатление,че д-р Тимева от Щерев препоръчва белтъчна диета при трансфер до 6г.с. Вие спазвали  ли сте такава диета за по-добър резултат.За съжаление никой не ми е казвал какво трябва или не да ям и пия преди и след процедурите,а това се оказва много важно.

Stefa, на мен също тук не са ми казвали с какво да се храня преди и след трансфер, но предишния ми лекар (в друга клиника, не  Щерев) ми беше казал същото - белтъчна диета. Така че, може би има резон в това, което казва д-р Тимева. Това, че в Надежда не ни казват такива неща го отдавам на заетостта им, а и може би смятат, че знаем тези неща. Аз от вас научавам много, за хранителните добавки, например. На мен не са ми предписвани такива. Не знаех също, че след неуспешен трансфер, медрола се спира по схема. Такива работи, не знам доколко са важни, но нали все пак трябва да съхраним организма си доколкото е възможно, за следващия опит.

# 608
  • Бургас
Момичета, ембриончето ми е започнало да се компактизира. Днес е 4- ти ден. Вървяло малко бавно, но не губя надежда. Все  пак това е малко по- добра новина!

# 609
Кога ще почиват докторите това лято ?

Всички едновременно ли ще отсъстват ?

# 610
  • СОФИЯ
Да няма да ги има от 15.07-15.08  Hug
Поне така Стаменов на мен ми е казал.

# 611

Благодаря за информацията  bouquet

# 612
  • София
алексия , от момичетата във форума научих много за добавките. Вече пия добавки и витамини-Прегнакеър,инофолик и масло от вечерна иглика.Мисля,че всичко е важно и ,че не е за подценяване нито храненето ,нито добавките.Все пак това е асистирана репродукция,а не естествено зачеване и каквото може да подпомогне успеха ни няма да е излишно.Все пак и крайностите са вредни,така че всеки както го чувства. Wink

# 613
Момичета,помагайте....Вчера бях на коментар след неуспешен опит,доктора каза,че проблема е или в матката,за което ще правим биопсия,или в сперматозоида.Август месец ми предстои биопсия,но защо док ми каза да пия естрофем и да слагам утрогестан,нали биопсия се прави на 5 ти ден след овулация и не е ли по добре преди нея да не се пият никакви хапове....Нека момичета,които са провили биопсия да ме ориентират,възможно ли е доки просто да се е объркал?!Преди опита нямахме никакви изследвания и сама предложих да направя имунологични-каза,че би било чудесно,а защо не го изиска това преди опита само гадая.Сега се надявам,след като е нямало имплантация проблема да е или в тези имунологични изследвания,или в биопсията,ако излезе да е проблема в сперматозоида,става много страшно....Как може да се разбере ,дали е в него проблема,независимо от това,че оплождане все пак е имало,имаме 3 замразени ембриона на 5 ден.Помагайте!

# 614
  • Варна

Не си гледала внимателно. Това не е диета за по-добър резултат...  Naughty
Препоръчва се, когато има опасност от хиперстимулация и то при налични реални индикации за такава. При жената от предаването на Гала имаше такива данни  и затова беше на белтъчна диета. Аз също съм била при първия си опит. Останалите пъти са ми казвали да не се ограничавам от нищо...

Общи условия

Активация на акаунт