Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да си запиша час при д-р Стаменов, ако графикът му е пълен до края на годината?
Може ли час да се прехвърли от едно име на друго при д-р Стаменов?
Как мога да запиша час за първичен преглед в клиниката Надявам се?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да си запиша час при д-р Стаменов, ако графикът му е пълен до края на годината?
-
Може ли час да се прехвърли от едно име на друго при д-р Стаменов?
-
Как мога да запиша час за първичен преглед в клиниката Надявам се?
-
Как мога да проверя онлайн резултатите от лабораторията в клиника Надявам се?
-
Как мога да си запиша час при д-р Персенска в клиниката Надявам се?

Стискам палци да станат прекрасни ембриончета и поне едно от тях да е вашето детенце 
след това, че нямам никакви симптоми на бременност. Винаги ще помня това число-149. Това ми беше ЧХГ на 9-ти ден след ЕТ. Само виках "О, Боже" и цялата треперех, след това се започнаха едни кръвни тестове през 48 часа, като лудите бях. След това притеснения, че е куха яйцеклетка, защото продължавах да нямам симптоми. "Ето ти я кухата яйцеклетка" каза д-р Стаменов пускайки ми сърдечните тонове. През 10 дни ходих до София, но не изпитвах никаква умора, винаги отивах с хиляди притеснения, че нещо не е наред и се връщах много, много щастлива. След това феталните морфологии при д-р Чачева. Бременността ми беше много лека, но аз си я направих напрегната с постоянните глупости, които си втълпявах. Още на БХС д-р Чачева каза, че вижда пишката и така си и остана. Родих момче на 3-ти април, 6 дни преди термина. Много държах на естественото раждане, започна така, но се наложи в последствие секцио.2950 гр, 50 см. Много бързо обаче след това започна да си наваксва с килограмите и сега всички казават, че изглежда по-голямо отколкото реалната си възраст.

Е, оказа се, че моята приятелка е с Хашимото и листериоза и по неговата логика можеше на всеки два-три месеца да ходи за абразио