Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 37 - на сбъднатите мечти

• 71 779
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен! Първо да пожелая успех на всички, които се борят за детенце, понеже не съм писала друг път в темата:)
Поразгледах какво е писано, но да попитам - има ли някакви шансове да се запише час по телефона за първичен преглед и как стои въпросът с донорската програма? Не съм била друг път в Надежда...
Аз съм за донорска яйцеклетка, имам ИЯР. Въпросът ми е на първичния преглед ли се записва за донорската програма или можеда стане преди това, за да може чакането за донор да върви успоредно с чакането за час?

# 631
  • София
Здравейте и от мен! Първо да пожелая успех на всички, които се борят за детенце, понеже не съм писала друг път в темата:)
Поразгледах какво е писано, но да попитам - има ли някакви шансове да се запише час по телефона за първичен преглед и как стои въпросът с донорската програма? Не съм била друг път в Надежда...
Аз съм за донорска яйцеклетка, имам ИЯР. Въпросът ми е на първичния преглед ли се записва за донорската програма или можеда стане преди това, за да може чакането за донор да върви успоредно с чакането за час?
Добре дошла сред нас! Има онлайн платформа за записване на час,но може и по телефона.Аз моят първичен преглед го записах по телефона.

Момичета,може ли с направление от личен лекар да си пусна хламидия и микробиология в клиниката? Някой възползвал ли се да мине с направление и за какво изследване/манипулация?
На мен последният път ми отказаха,тъй като за извънматочна бременност нямало пътека и си платих като поп ,въпреки осигуровките.Останах с впечатление,че доста им е неприятно като ги питам дали мога да ползвам направление от 3-ти кабинет -една намръщена акушерка с изписани с черен молив вежди Crossing Arms

# 632
  • София

Скоро някой беше писал тук, че вече не записват часове за първичен преглед по телефона.
Само през он-лайн формата можело. В нея се описва историята на стерилитета и така им е по-лесно на разпределят пациентите.

# 633
  • СОФИЯ
В онлайн формата не са включени кабинетите по репродуктивна медицина, женска консултация и пренатална диагностика, за които може да запазите час на Регистратура в МБАЛ "Надежда" или на телефон 02/ 441 79 70 и 0882 193 970

# 634
  • София
Онлайн формата е само за първоначален преглед преглед в кабинетите за репродуктивна медицина. Всички други часове могат да се записват по тел. или регистратура.

http://www.nadezhda.bg/vaprosnik-za-pacientki/

# 635
  • Варна
Аз се обадих по телефона преди 1 седмица и ми казаха да попълня въпросника. Сега чакам отговор. Ако до края на другата няма, ще звънна да проверя, но май лятото стават още по-бавно нещата.

# 636
Благодаря на всички, ще пробвам с онлайн платформата, но май и по телефона ще звъня.
Сега ако някой ми каже и за донорската програма за яйцеклетки ще бъда мноого благодарна  bouquet

# 637
  • София
stefa, на мен ми казаха от регистратурата, че лабораторията не работи по здравна каса. Ходих в друга лаборатория с направлението.  

# 638
Момичета,
как става подновяването на договора за замразяване за още една година на едно ембрионче и колко струва сега?

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 15:10 от allaya

# 639
  • Перник
Момичета, имам хубави новини от ембриолозите,  от 10 яйцеклетки са се оплодили 9 Simple Smile

# 640
  • В сърцето на любимия човек
Браво Нежи  Hug
Стискам палци да станат хубави ембриончета и поне едничко да стане здраво детенце  Praynig

# 641
  • София
Както казах и вчера... ОТЛИЧНИЧКА Simple Smile
Стискаме палци, да продължаваш все така

# 642
  • В полите на Пирин планина
Браво Нежи,стискам палци   fingerscrossed да ни зарадваш и с един положителен тест  Hug  Кога ще е трансфера?

# 643
  • София
Нежи, чудесни новини! bouquet

# 644
  • Перник
Трансфер на 5-ти ден в късните часове след 18 ч/това е показала биопсията за имплантационния потенциал/, т.е. живи и здрави в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт