Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 37 - на сбъднатите мечти

• 71 744
  • 771
  •   2
Отговори
# 705
  • Пловдив
Знам, че сте прави! Знам, че не трябва да слагам тигана докато рибата е още в морето! Все пак....трябва да мине пункцията да видя какво ще изкараме, да видим какво ще се оплоди и тогава да мисля за трансфера, но аз съм просто невъзможен случай!
Знам също, че д-р Цветков е невероятен и не го отричам. В никакъв случай не се дърпам от него, просто...като се знам каква съм..за мое лично спокойствие, предвид параноята каквато съм, ще ми е по-добре с нея, най-малкото като изляза от упойка тя ще ми каже на място какво мисли за трансфера и т.н. Ако е той - ще съм в неведение и ще чакам ембриолозите да ми кажат.
А за пътуването - пак явно е въпрос на лично усещане и самовнушение, че по този начин си помагаме. Така че ако наистина ще ми помогне на тъпата глава и ако д-р Персенска каже, че първия или втория ден от трансфера е по-важен като се знам - оставам в София Simple Smile
Благодаря ви за отрезвяването, но аз просто съм невероятна параноя...и дай Боже да имаме деца - ако малко приличат на мен - милото ще се види в чудо
Embarassed

# 706
Момичета,може ли да ми кажете,кога най късно от цикъла може да се сложи блокиращата инжекция.Винаги ли е точно на 20-ти дин от цикъл.Може ли на 24-ти,25-ти ден...примерно?
Може, на мен ми я сложиха на 28-ми ден, а цикълът ми е дълъг - 32-35 дни. Бяха ми казали да си запиша час 5-6 дни преди новия цикъл. Сложиха ми я на 3.06. ,а ми дойде на 10.06.
    Честита рожбичка на д-р Шефкетова. Много щастие и късмет да и носи!
Много благодаря   bouquet

# 707
  • София
Знам, че сте прави! Знам, че не трябва да слагам тигана докато рибата е още в морето! Все пак....трябва да мине пункцията да видя какво ще изкараме, да видим какво ще се оплоди и тогава да мисля за трансфера, но аз съм просто невъзможен случай!
Знам също, че д-р Цветков е невероятен и не го отричам. В никакъв случай не се дърпам от него, просто...като се знам каква съм..за мое лично спокойствие, предвид параноята каквато съм, ще ми е по-добре с нея, най-малкото като изляза от упойка тя ще ми каже на място какво мисли за трансфера и т.н. Ако е той - ще съм в неведение и ще чакам ембриолозите да ми кажат.
А за пътуването - пак явно е въпрос на лично усещане и самовнушение, че по този начин си помагаме. Така че ако наистина ще ми помогне на тъпата глава и ако д-р Персенска каже, че първия или втория ден от трансфера е по-важен като се знам - оставам в София Simple Smile
Благодаря ви за отрезвяването, но аз просто съм невероятна параноя...и дай Боже да имаме деца - ако малко приличат на мен - милото ще се види в чудо
Embarassed

Параноята не се унаследява генетично, ноооо може да ги научиш и тях или най-малкото горко им на тях с майка параноичка.
Без майтап, успокой се (и да го мислиш и да се притесняваш..., каквото има да става ще стане, това не са неща които зависят от нас),  тепърва ще има за какво да се тревожиш, а родят ли се.... съвсем. Ако си толкова пароноична.... да кихнат и ще тичаш в спешното.

# 708
Здравейте момичета,
получихме обаждане и на 17ти ще отидем да си вземем заповедта.  Въпросът ми е - понеже ще има съкращения от другата седмица във фирмата в която работя, ще имат ли право да ме съкратят след като ще стартираме процедурата месец септември ? Процедурата ще я стартираме септември, понеже ще я правим в "Надежда", а от там на сайта си обявиха,че няма да извършват процедури от 15.07 до 15.08. 

# 709
  • София/Стара Загора
DAGA, доколкото знам се ползваш от защита само при бременност, това че имаш заповед и ще започваш процедура септември не ти върши работа

и да попитам още ли обикновена спермограма е 40, а SDI Е 100 лв. или има промяна

# 710
Да добавя - съкращенията ще са по Чл. 328, ал. 1, т. 2 от КТ. 

# 711
  • София/Стара Загора
Да добавя - съкращенията ще са по Чл. 328, ал. 1, т. 2 от КТ. 

ами това е доста добре, ще получиш обезщетение една заплата, и максималното от НОИ за период, според стажа.  В днешно време хората се молят за съкращение по този член

# 712
Embarassed
Аз също съм с трансфер при д-р Персенска на 3ти ден. В 12 на обяд тръгнах за София, пътувахме 200км, направихме трансфера и веднага след него обратно пак 200км. Още на другия ден бях по кафетата, не ходех на работа само защото там вдигам доста тежко, но и не съм лежала въобще и резултата го чакаме октомври. Така, че каквото има да си стане ще стане не се шашкайте допълнително. Успех на всички, които чакат.

# 713
  • Бургас
И аз да питам нещо...  Rolling Eyes
Знам, че си е Божа работа и често е обсъждано, но как ви се струва 3-дневен ембрион, разделен на 4?
Днес ми се обадиха ембриолозите, че сутринта било разделено на 4, по принцип би трябвало на 6 или 8, но някои ембриончета почвали по-късно да се делят...
В събота като ми звъняха, новините не бяха никак добри, бях почти сигурна, че трансфер няма да има, но днес леко ме изненадаха...  Blush

Спокойно, аз бях така. Момичетата тук ме успокоиха, че ще навакса. Всичко мина нормално, макар и с леко закъснение и сега имам нормално замразено ембрионче.

Момичета, някой бил ли е на естесвен цикъл? Как се случват нещата? Д- р Персенска иска да отида на преглед на 10-я ден от цикъла. Какво следва след това? Всеки ден ли ще иска да ме преглежда. Питам, за да знам дали да оставам в София, че съм от далечен Бургас.

# 714
и да попитам още ли обикновена спермограма е 40, а SDI Е 100 лв. или има промяна

Преди 3-4 месеца платихме 150лв за разширена. Мисля, че обикновената е 50лв.

# 715
  • София/Стара Загора

Преди 3-4 месеца платихме 150лв за разширена. Мисля, че обикновената е 50лв.

благодаря  Hug

# 716
  • София
на някой да са слагали рвмс в деня на пункцията  newsm78
интересува ме къде става тая процедура, кога вземат кръв, през абоката дали става или пак бодене?

# 717
на някой да са слагали рвмс в деня на пункцията  newsm78
интересува ме къде става тая процедура, кога вземат кръв, през абоката дали става или пак бодене?

[/quote

На мен ми взеха втората кръв в деня на пункцията и след нея ми поставиха РВМС. Като ми сложиха абоката първо ми взеха кръв, а след това продължиха с упойката и пункцията, нямаще два пъти бодене.

# 718

Момичета, някой бил ли е на естесвен цикъл? Как се случват нещата? Д- р Персенска иска да отида на преглед на 10-я ден от цикъла. Какво следва след това? Всеки ден ли ще иска да ме преглежда. Питам, за да знам дали да оставам в София, че съм от далечен Бургас.

Аз съм на ЕЦ, но с малко Ариминидекс за помощ. Първи преглед на 2ри ден. После на 7ми ме викна пак. Последва прегнил, пункция и т.н.
Аз обаче съм с ранна овулация и при мен се случват бързо нещата, така че може би затова минавам само с 2 прегледа. Пускат и хормони и двата пъти.

# 719
  • Варна
Като ми сложиха абоката първо ми взеха кръв, а след това продължиха с упойката и пункцията, нямаще два пъти бодене.

Ако обаче вече ти е поставен абокат, не се взима кръв през него.

Общи условия

Активация на акаунт