СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 116 949
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 45
Балът няма да падне със сигурност, защото накрая МОН ще нагласи оценките според успеваемостта.
МОН се интересува повече от първия модул. Нищо не пречи да се отчете висока успеваемост по него, а вторият да снижи резултатите. Миналата година имаше лек спад, защо да няма и тази?

Определено ми е мноооого интересно да видя резултатите на Св.София на допълнителните матури ако споделеното е истина.
Доказателство за нивото или пирон в ковчега ще излезе?
Аз си помислих същото, когато прочетох за външните квестори. Но останах с впечатлението, че са били само на днешното НВО. Та гледай резултатите от него, ако ти попаднат.  Grinning

# 46
  • София
Може и да има, едва ли ще същия. Ама не ми се вярва да е толкова драстично, колкото го очакват, независимо от по-трудните втори модули.

# 47
Е, то драстично е поне половин единица надолу. И аз не вярвам да се случи подобно нещо във високия регистър. В смисъл, като цяло може да има и по-сериозен спад, но едва ли балът за най-желаните училища ще мръдне чак толкова надолу.

# 48
  • Варна
Е, то драстично е поне половин единица надолу. И аз не вярвам да се случи подобно нещо във високия регистър. В смисъл, като цяло може да има и по-сериозен спад, но едва ли балът за най-желаните училища ще мръдне чак толкова надолу.
Аз също се съмнявам. Най-много с двеста-двеста и петдесет стотни.

# 49
  • Ланкър, планините Овнерог
Дали не е това сайтът, където ще качат резултатите?

# 50
  • София
Не го тормозете този сайт, че да не ни погоди някой номер накрая Sunglasses

# 51
  • Ланкър, планините Овнерог
Не, аз по-скоро, защото май нещо от сорта на 7klas..... беше написано, а този го изрових без да искам от Гугъл. Та, да знам на 3-ти къде да се мъча  Mr. Green

# 52
  • TX
......... А знаеш ли от къде мога да видя списъка на училищата и специалностите в Добрич?

.....
тук http://riodobrich.ucoz.org/razni_doc/May-2015/Plan-Priem-2015-20 … -2-2015-05-18.pdf
и тук http://riodobrich.ucoz.org/razni_doc/May-2015/Plan-Priem-2015-20 … -1-2015-05-18.pdf

# 53
 ra2 по скоро го е оставил при тези, които им раздават в училище за часа, те не разнасят учебници и защо изобщо го е носил не знае.
Много е разсеян, като излиза и брат му който е по малък от него го почва, ключа взели си, телефона взели си и все има за какво да се върне  Simple Smile

Аз също не мисля, че ще има драстичен спад, при нас драмата е по БЕЛ, но грешката си е само негова.

# 54
  • София
Andariel , да близнаци са Grinning
Младежът иска да учи само в НПМГ и в никое друго училище Naughty, но за девойката не е така... Желанието и е езикова гимназия (английски или немски език), НПМГ не и е присърце Mr. Green, независимо от мнението ми ,че това е страхотно у-ще. Тя го приема като последен вариант. Навила си е на пръста за езикова гимназия (ще се озорим доста, защото не очаквам забележителни резултати от матурите) и  дори е съгласна да участва на трето класиране. Надявам се да оцелея (нервите са ми опънати, ама могат явно още...) след седмокласното кандидатстване, и съм безкрайно щастлива, че никога няма да ми се случи отново този кошмар с на българската образователна система:hug:

# 55
  • София
Благодаря за темата. Hug  Дано всички викаме "УРА!" в нея.

# 56
  • ГОре на черешата...
Гита, и аз благодаря за темата, дано е пълна с радостни деца и родители Peace!

Аз си мисля, че вече няма какво да се молим за проверители - според мен работите вече са проверени...

# 57
  • софия
Някъде по-назад прочетох , че проверител споделил за анулирани работи по математика.Били си написали имената на черновата и пак там рисували къщички. . newsm78 За имената е ясно,но за други драсканици на чернова анулират ли ?

# 58
  • София

Аз си помислих същото, когато прочетох за външните квестори. Но останах с впечатлението, че са били само на днешното НВО. Та гледай резултатите от него, ако ти попаднат.  Grinning

Интересно ми е и в другите частни училища от първата десятка дали е имало външни квестори.  newsm78

Да ни е на късмет новата тема !

# 59
  • Пловдив
В Пловдив няма елитни прогимназии . Частни - да, но те пък са мнооооого далеч от добро образование  Whistling. Съдейки по статистиките. Лично аз не познавам учащи или родители на такива там.
Интересно ми е обаче за другите градове - Варна, Бургас, Стара Загора...

Успех в последните драпания към финала и много търпение за нас - родителите.

bouquet - за темата.

Общи условия

Активация на акаунт