СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 116 965
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 60
  • Bankya
Някъде по-назад прочетох , че проверител споделил за анулирани работи по математика.Били си написали имената на черновата и пак там рисували къщички. . newsm78 За имената е ясно,но за други драсканици на чернова анулират ли ?

Всичко нарисувано, написано....и т.н се считало за знак.........

# 61
  • софия
На дъщеря ми й забили и двете химикалки,та ги разписвала на черновата,сега да не вземат да й анулират работата?!Сърцето ми ще спре...

# 62
  • София
Да ни е на късмет новата тема  Hug

Моята приключи с изпитите. Утре ще си учат втора смяна.

Няма ден обаче, в който да не се скараме за нещо. Сопва се, скръства ръце на гърдите и гледа лошо. Питам нещо, а тя отговаря троснато. На втори въпрос изобщо не си прави труда да ми отговаря. Или пък заявя "щом така искаш", "щом така си решила"...
Малко, т.е. ник'в го нямаше боя гат беше малка  hahaha

Скрит текст:
Депресирала съм се. Наред с тревогите покрай НВОта...

Онази вечер трябваше да отидем до Ниш по работа. Стигнахме към 12. Свършихме си работата, пихме кафе и си тръгнахме. Не съм шофьор. Кара един приятел.
Много ни мотаха на границата. Не знам какво толкова гледаха. Влезнали в Сърбия, сега излизаме - е, няма такова мотаене.
Тръгнахме. Караме сравнително бавно. След Калотина, на един от завоите, точно пред гумите изскочи някакво животно, на мен ми заприлича на язовец. Аз само успях за си закрия устата и да кажа "ай". Шофьора намаля, но не успя да спре... Ударихме го от моята страна. Колата след нас го довърши.
Чувствам се ужасно, депресирана, тъжна. Шофьора каза "за 1ви път ми е" и "сърцето ми ще изскочи".
До София непрекъснато ми се привиждаха животни по магистралата. Близо до Сливница видяхме лисица на осевата линия, добре че не реши да изпробва реакциите на шофьора.
Ако не ни замотаха на границата щяхме да се разминем с тази животинка.
А пък ако беше по-голяма най-вероятно щяхме да се пребием.
Физически сме добре, но емоционално - не. И колата е на ремонт.
А аз продължавам да виждам светещите в тъмното очи на животинката.

Съжалявам, че ви се оплаках, но се чувствам ужасно.

Някъде по-назад прочетох , че проверител споделил за анулирани работи по математика.Били си написали имената на черновата и пак там рисували къщички. . newsm78 За имената е ясно,но за други драсканици на чернова анулират ли ?

За всичко извън контекста на изпита.
Аз съм жив пример за анулиран изпит.

# 63
  • Бургас
Работите по български език вече са проверени и се вкарват в компютрите. Каквото е писано, такова е оценено. Късмет на всички деца.  Peace Резултатите ще бъдат добри, не се притеснявайте.

# 64
Днес синът ми е питал дали ще е необходима бележка за извинение на отсъствията за дните, в които ще се явява в НПМГ. И класната му е казала, че трябва. За мен е странно. Няма как да се яви в друго време на тези изпити.

Искам да помоля да ми изпратите данните за пощата. Не успявам да пиша много. Но ви чета когато имам възможност.

# 65

И от какъв точно зор са проверявали черновите?
Не вярвам , че има много анулирани работи по описаните причини и то само на едно място. Да не кажа, че не вярвам да има изобщо.

# 66
  • софия
Е сега ще се мре... ooooh!

# 67
  • София
Записвам се и аз в темата, като майка на бъдеща седмокласничка догодина, с пожелание за успех на всички деца, които са се трудили да го постигнат.
Опитвам се да вникна в начина на прогнозиране дали постигнатият бал ще бъде достатъчен за желаната паралелка. Засега нещо не успявам да го осмисля Rolling Eyes

# 68
  • Sofia
На днешните НВО се е справила с лекота.
Предстоят изпити в понеделник и вторник и евентуално още един на 23-ти.
До края на юни все забавления...

# 69
  • София
Днес синът ми е питал дали ще е необходима бележка за извинение на отсъствията за дните, в които ще се явява в НПМГ. И класната му е казала, че трябва. За мен е странно. Няма как да се яви в друго време на тези изпити.

Искам да помоля да ми изпратите данните за пощата. Не успявам да пиша много. Но ви чета когато имам възможност.

Когато се яви на изпита, оттам ще му дадат бележка. Да не забрави да си поиска!

# 70
  • Sofia
Бележката за целия ден ли важи? Моята е втора смяна, но мислех поне в понеделник да не ходи заради изпита във вторник.

# 71
На днешните НВО се е справила с лекота.
Предстоят изпити в понеделник и вторник и евентуално още един на 23-ти.
До края на юни все забавления...

Полиграфското? Успех

# 72
  • Bankya

И от какъв точно зор са проверявали черновите?
Не вярвам , че има много анулирани работи по описаните причини и то само на едно място. Да не кажа, че не вярвам да има изобщо.

Всеки има право да вярва или не ....аз споделям с вас това , което ми каза лично г-жата на моят син ,която е проверяваща....За мен също е странно .че и черновите се гледат за знаци, но това ми го каза госпожата.

# 73
  • София
Бележката за целия ден ли важи? Моята е втора смяна, но мислех поне в понеделник да не ходи заради изпита във вторник.

Да, за целия ден, нали се пише тази дата. Там не знаят дали детето е първа или втора смяна. За понеделника си вземете бележка от ЛЛ или напишете по семейни причини.

# 74
  • out of space

Направи ми впечатление, че в сайта на РИО - София град пише, че училищата гнезда ще бъдат обявени на 01.06. Не е ли много рано? Хрумна ми, че може да излезнат и резултатите тогава... Ама надали. Никога не са излизали по-рано, въпреки, че винаги пишат "до ... еди-коя си дата" и излизат точно на нея.

Успешни резултати пожелавам на всички дечица! Дано да изкарат най-отличните оценки!

Днес звъннах в едно училище за да питам дали имат вътрешен изпит. Прекрасната и любезна госпожа м/у другото ми съобщи, че са избрани точно днес за училище гнездо и да заповядам- всичко ще ми обясни. Така че явно вече са ясни училищата-гнезда.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт