СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 413
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 630
  • нейде там, където ....
ganis, благодаря!

За изпита от днес - досега не е бил толкова подробен в описанието на решенията.  Laughing Наистина са много лесни, но все пак мисля, че би трябвало да има една и половина сгрешени от задачите с отворен отговор.

# 631
  • Гр. Пещера
Добро утро!
Хайде, не остана!
И ние сме от тези, които не са ползвали услугите на учители и школи. Дъщеря ми се подготвя сама и с дистанционната помощ по вайбър от братовчеди, кака-журналистка и батко-математик. И понеже сме от провинцията и исках да се уверя, че подготовката й върви добре, ходихме на пробни в ОМГ Пловдив, представи се отлично и най- важното, за мен беше, че тя сама си направи изводи след изпитите и си организира времето. Каза какво не е направила на математиката и резултата беше точно толкова точки.
И днес е хубав ден, а пожелавам и утре да бъде хубав за всички ни!
Успех!

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 09:14 от Hope_Hope

# 632
Успех на химиците днес!

# 633
Успех на химиците днес!
Успех Peace

# 634
  • Ланкър, планините Овнерог
Успех и от мен.
Танти днес има класно по мат. ЗП+ изходно по химия  Crazy

# 635
Аз ли не мога да се ориентирам, или никъде няма линк към страница с резултатите?
Добро утро!

# 636
  • Пловдив
Аз ли не мога да се ориентирам, или никъде няма линк към страница с резултатите?
Добро утро!

Добро утро.
За кои резултати питаш?

# 637
От изпитите /външното оценяване по БЕЛ и математика.

Имам предвид страницата, на която трябва да излязат резултатите.

# 638
  • Пловдив
От изпитите /външното оценяване по БЕЛ и математика.

Имам предвид страницата, на която трябва да излязат резултатите.

Рио-Пловдив е обявил този сайт

http://7klas.mon.bg/

# 639
Благодаря!

# 640
И ние сега химия, довечера класно по БЕЛ ( уж най-накрая...отлагат го сто пъти)
Щели да им оформят оценките до 12 юни  Crazy

# 641
  • Пловдив
И при нас е нещо подобно с тези, които не са оформени. Вчера е правила тест по химия, тест по история /извънредно/ и май ще прави още един в сряда, когато се очаква да я привикат да я изпитват още веднъж и по химия, изпитвана е на дъската и по БЕЛ. Ама то е така. Като дреме цял срок, накрая ще й излезе през носа.
Само по математика се забавляват. Взели са си всичко преди матурите и госпожата не ги закача. Минали са на тихи игри.  Laughing
За понеделник остава последна презентация по технологии.  Mr. Green

# 642
Не, то в случая става малко че май се презастраховат...да видят какво са изкарали на матурите...така ми се струва

# 643
7- мо има такава паралелка. Има и в други учишища математически паралелки, но те са общообразователни. Много несправедливо, нали?
За някой може да е справедливо за други не чак толкова  Simple Smile.

Моите очакванията за паралелка с профил "М"(при условие че има и такива без "М") е че ще има малко повече часове математика но не е така. Прегледах учебните планове на 4 ЧЕ училища които са сред първите които ще пишем но навсякъде в 8-ми клас математиката е 3 часа  Sad

# 644
  • Пловдив
Не, то в случая става малко че май се презастраховат...да видят какво са изкарали на матурите...така ми се струва

Определено е и заради матурите. Особено за "малките". Изведнъж изкара 6 по всичко /без биология/ и сега реши да се напъва да става отличничка.  Mr. Green
А по БЕЛ учителката явно е решила да ги изцеди до края. Много им насъбра затова, че не били амбициозни и не полагали достатъчно усилия през годините. Даже миналата седмица пуберите тръгнали да й държат сметка защо изпитвала и тези, които били с твърди 5-ци за втория срок.  ooooh!
Тези деца са едни големи ужасници, не знаят кога да спрат. Имам една колежка, която е учителка, и в такива моменти казва - В мен хляба, в мен ножа, в мен кашкавала, къде са тръгнали тия малките. Та и нашите и те се набират като охлюви на буца...  

mamamia77, профилиращите предмети се появяват чак в 10 клас, ако не се лъжа. Плановете за 8 клас в ЕГ и СОУ са еднакви по отношение на математиката.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт