СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 377
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 810
Да, да - тормози ви. Ние сме с подобна "учителка" по химия, което беше любимият предмет на сина ми. Всички са с по няколко двойки, само моят човек и още едно дете са с четворки. Като ѝ обяснихме на род. среща, че ще поискаме от РИО проверка на професионалната ѝ пригодност, тя внезапно се сети, че щяла да бъде добра и да им "подари" по някоя единица.

# 811
  • Пловдив
Аз съвсем извън темата с резултатите.
Да питам подготвяте ли подарък на класната/класния и ако да - какво?
Една майка от класа ми звънна тази вечер. Част от децата се опъвали, но ще ги заобиколим и ще говорим директно с майките ... предлагат ваучер за почивка.  newsm78

Ама ние в последния момент ...

# 812
  • София
Руския е труден, ок. Но не мога да повярвам, че целия клас са двойкаджии и не могат да вържат една тройка.
Утре имали час при класната им и щели да говорят с нея.

И да поискаме проверка на професионалната ѝ пригодност... кел файда... психиката на децата е смачкана.
Мъж ми каза "да им пратя "Господари на ефира""?

Една майка от класа ми звънна тази вечер. Част от децата се опъвали, но ще ги заобиколим и ще говорим директно с майките ... предлагат ваучер за почивка.  newsm78

Днес дадох пари на щерката.
Не знам кой е мислил подаръка, най-вероятно децата. Щели да правят колаж със снимка на класа. Цветя. Бонбони.
Казах, че идеята за бонбоните изобщо не е добра.

Решили са обаче да не е снимка, а албум. Децата обаче не искали да дават пари.

# 813
  • Варна
Аз имам мейл днес, в петък след работа среща в кафене да сме обсъдели как да се отблагодарим на класната за грижите за децата ни. Аз съм леко контра в този клас ... не ми допадат някои неща просто.  Децата или поне момичетата от поне месец-два обмислят какво да си подарят на госпожата. Моята ме кара да питам 'касиерката' на каква сума останала от касата на класа могат да разчитат та да знаят по колко още пари да си съберат. В 4ти клас пак така направиха, децата решиха и избраха подаръче. Обаче сега родителския актив е много активен та не знам. В петък ще идем двете с дъщеря ми и ще им кажа какво мисля. Пък да правят каквото искат. Не ми се занимава.

# 814
  • София
не ви трябват проверки, а нещата да се оправят.

# 815
Нашият клас няма да подаряваме нищо. Според нея с нищо не ни е длъжна, защото ни е за първа година класна. По тази логика и ние с нищо не сме длъжни. Ако става въпрос за 3 години имахме 3 класни...

Да попитам вие ще правите ли прощална вечер?

# 816
При нас без подарък. Има си причини

# 817
Не съм очарована от класната и по мое лично мнение и без подарък я бива. Но ако т. нар. "актив" гракне, ще се откупя със съответната сума.
Редакция: обикновено не е "подаръче", а по-скоро подаръчище. Чак неприлично, и не знам дали не попада в графата корупция.

# 818
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Една майка от класа ми звънна тази вечер. Част от децата се опъвали, но ще ги заобиколим и ще говорим директно с майките ... предлагат ваучер за почивка.  newsm78

преди малко това говорих с детето-събират пари, ще се купува подарък. Много свястна класна, добър и толерантен човек, три години ги подготвя по математика, нищо лошо не мога да кажа...

# 819
И при нас не се говори за подарък. Едва ли и ще се повдигне въпроса, като се има предвид какво представлява така наречената ни класна ръководителка. Наричам я "така наречената",  защото няма как по друг начин да определя някой, който се води класен на всички пети, шести и седми класове. Чакам с нетърпение раздялата и с нея и с цялото училище.

# 820
  • Ланкър, планините Овнерог
Ан Мари, при нас едно време по музика бяха оставени 6 човека на поправка в 8 клас. Не знам какво стана, защото аз не бях от "щастливците", но беше отвратително.
При нас децата са решили за подаръка - някакво бижу. По 5лв са събрали. На 11-ти ще ходят в с.Конско.
Да ви кажа честно, страх ме е да проверявам утре резултатите.

# 821
И при нас не се говори за подарък. Едва ли и ще се повдигне въпроса, като се има предвид какво представлява така наречената ни класна ръководителка. Наричам я "така наречената",  защото няма как по друг начин да определя някой, който се води класен на всички пети, шести и седми класове. Чакам с нетърпение раздялата и с нея и с цялото училище.
Какво е това училище? 6 паралелки с 1 учител?

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 22:36 от marti5

# 822
  • нейде там, където ....
При нас подаръкът ще е по-скоро символичен по ред причини. Отделно синът ми смята да направи нещо лично, за всяка една учителка. Аз се опасявам, че може да пропусне госпожата по ИТ, с която е имал проблеми. Laughing

# 823
Какво е това училище? 6 паралелки с 3 учители?

Още по-лошо - 1 учител на 12 класа. Училището е НСОУ София.

# 824
  • София
Моят дори не обсъждат дали и къде ще се събират за финала на годината, а за подарък  пък съвсем. Аз и не поддържам връзка с никой от родителите и няма как да се осведомя. Тя класната не, че е лоша, но с нищо не е заслужила уважение и благодарности. Аз обмислям по-скоро  с какво и как да се отблагодарим на госпожата по математика, преподавател със сърце и душа, както и госпожата по география-накара и баткото, а покрай него и малкият да заобичат предмета.

Общи условия

Активация на акаунт