СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 119 042
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 120
ааа, ти си имала предвид на 3-ти, но си пропуснала "-ти", което променя изцяло смисъла на изречението. Така, както си го написала Надявам се на някакво чудо на 3 и рева да е от радост., се разбира като чудо за тройка, а не на трети юни.

М да грешно съм се изразила , ще се коригирам.

# 121
Доста наплив за НПМГ...винаги ли е така?

# 122
Доста наплив за НПМГ...винаги ли е така?
Миналата година последният входящ номер е бил 1066.

# 123
  • София
 Номерът показва общия брой деца записани за вътрешните изпити в НПМГ, до момента на вашето записване (с такова впечатление останах, когато ние се записахме на място в училището). Явно досега са около 1000 общо  Simple Smile
Успех на първите, които са утре!

# 124
Нашият номер за НПМГ е шестотин и нещо.

# 125
Но това включва и хората с признати оценки от олимпиади, или те са отделно?

# 126
Но това включва и хората с признати оценки от олимпиади, или те са отделно?
Да, и тях включва. Стига да са подали заявление.

# 127
Да, явно включва и признатите оценки- поне на нашата бележка пише и признатата й оценка.

# 128
  • София
Всички, които са заявили участие за класиране.

# 129
  • Варна
Успех на децата пожелавам, а на нас здрави нерви и търпение да дочакаме 3-ти. Hug

Сварих да ви изчета и добавям малко инфо за Варна от типа ЕЖК.
Скрит текст:
Информацията ми е от вчера е,че във Варна ще се спазят стриктно указанията на МОН относно оценяването по БЕЛ, точно както и миналата година. Не били проверени още всички работи, тепърва предстоят арбитражите. Явно всяко РИО си има сбирка на която решава кое и как, съдейки по информация от форума за указания за по-широки критерии за София и Бургас примерно. Въпросната дама не била оценила още преразказ за 35т. и като цяло е проверявала по-слаби работи, но пък не знаме какви работи са й попаднали. Confused

Инфото по МАТ е пък за повече работи с по 0т. на втори модул и за повече неявявали се на втори модул.

# 130
  • София
Малко оф от темата за НВО.

Днес имаме празник. Дъщеря ми става на 14 години.   party023    newsm59   newsm38

Кога мина това време. В понеделник ще подаваме документи за лична карта.

# 131
  • Варна
Julisa, ок, все повече разчитам на математиката. Странно, аз не познавам дете, неявило се на втори модул. А, единствено чух за музикалното, но там положението изобщо е различно.

Кристал, честит празник и успех на детето ти!

# 132
  • Пловдив
Kristal, жива, здрава и успешна млада дама.   bouquet

ЛюбОff, инфото е от Варна. Предполагам, че там, както и в Пловдив, се проверяват работите от цялата област т.е. от големия град и от всички по-малки градчета и села, където не всеки има желание и/или възможност да изпрати детето си да учи в 8 клас в по-голямо населено място. Да не говорим за ромчетата, за които заветната цел е основно образование, за да вземат книжка.  Peace

# 133
  • София
Kristal, да ти е жива и здрава!

Не се стряскайте от големия брой кандидати за НПМГ. Много от тях /и ние в т.ч/ ще участват без специална подготовка. Да опитат, пък каквото стане.
Това ли е кафето на ул.Якубица?
https://www.google.com/maps/@42.671272,23.328755,3a,75y,90h,90t/ … sea4g!2e0!6m1!1e1

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 10:45 от Спунк

# 134
  • Варна
Julisa, класната на Сиси вчера им е казала, че са приключили с проверките по математика. Проверявала е тест за 2т/общо/ и такива за над 90т.
По БЕЛ - каквото е- такова.
Ох, петък е. Тази седмица ми се видя дълга.

Kristal - да ти е здраво детето и успех!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт