СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 119 008
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 150
MandarinCookie, защо ще полудяваш. Когато човек се явява на изпит не е важна неговата оценка.
Нека да няма 35 т. Ако твоето дете има 30 т., а всички останали са с под 28 т., какво значение има.  newsm78 Важното е другите да имат по-малко от теб.  Simple Smile

Ето това ме притеснява сега. Ние ще сме за няколко дни в чужбина /награда за детето и за нас след тегавата година без уикенди/. Ще проверим оценките и ще сме в пълно неведение какви са ни шансовете. И ако не са високи, колкото очакваните, май ще си поразвалим престоя. А то и без това статистиката, доколкото разбрах, не излиза веднага...

# 151
  • Пловдив
stanisa, дали ще сте в чужбина или в БГ, то неведението е валидно за всички ни. Статистиките се публикуват на сайтовете на РИО и дали ще ги гледаш в БГ или някъде другаде, все едно и също.
Дано не си развалите престоя заради едни оценки ... не си заслужава.  Peace

# 152
stanisa, дали ще сте в чужбина или в БГ, то неведението е валидно за всички ни. Статистиките се публикуват на сайтовете на РИО и дали ще ги гледаш в БГ или някъде другаде, все едно и също.
Дано не си развалите престоя заради едни оценки ... не си заслужава.  Peace
Напълно си права! Трябва да се пренастроя, защото иначе по-добре да си бяхме останали вкъщи Embarassed

# 153
MandarinCookie, защо ще полудяваш. Когато човек се явява на изпит не е важна неговата оценка.
Нека да няма 35 т. Ако твоето дете има 30 т., а всички останали са с под 28 т., какво значение има.  newsm78 Важното е другите да имат по-малко от теб.  Simple Smile

Ами полудявам, защото се ядосвам на себе си, че ги слушам другите.  Но и не разбирам учителите защо им споделят такава информация, това не е успокояващо, ама никак дори, а и вдига напрежението в децата/родителите...
Както казва детето, аз приключих, сега чакаме. Каквото, такова...

не мога да седя и бездействам и само си губя времето в сметки без кръчмари

# 154
Ако наистина работите на децата са проверени и се нанасят вече, има ли шанс да публикуват резултатите по-рано?

# 155
  • Варна
Ако наистина работите на децата са проверени и се нанасят вече, има ли шанс да публикуват резултатите по-рано?

Последните 5 г.не се е случвало. Просто се настройте за 3ти по обяд за да не се изнервяте .  Peace

# 156
  • Пловдив

Не се надявай много. Работите се разсекретяват, нанасят се в системата, правят се проверки. После МОН трябва да изумува скалата за приравняване на точките към оценки. Резултатите са обявяват, когато всички РИО са готови с тази работа. За София това са данните на 9 000 деца, не става за ден-два, предполагам.
А, понякога се налага първо министърът да даде пресконференция по въпроса, за да каже как едва ли не образованието ни е върхът на сладоледа, и тогава да се даде достъп до системата.  Simple Smile

# 157
  • Плевен
Леле-е-е-е, колко бързо са се навъртели цели 11 страници! Simple Smile

Записвам се и аз, да се включа в общото полудяване.

# 158
  • Гр. Пещера
Здравейте и от мен!

Ще тръпнем до 03.06., и след 3-ти ще тръпнем за класиранията.
А аз още не съм се преборила с моята госпожица, че не трябва да се пише само едно училище и две желания, а и на своя глава подредба в желанията не искам.
Горещо ще ми е на душата още дълго май, май, макар че на тялото е студ Simple Smile.
Пожелавам успех!

# 159

Не се надявай много. Работите се разсекретяват, нанасят се в системата, правят се проверки. После МОН трябва да изумува скалата за приравняване на точките към оценки. Резултатите са обявяват, когато всички РИО са готови с тази работа. За София това са данните на 9 000 деца, не става за ден-два, предполагам.
А, понякога се налага първо министърът да даде пресконференция по въпроса, за да каже как едва ли не образованието ни е върхът на сладоледа, и тогава да се даде достъп до системата.  Simple Smile
Даам. И ако са хора, ще обявят и въпросната скала, а няма да говорят общи приказки. А колкото до образованието ни, не ми се започва дори. Голямото ми дете завърши I АЕГ и учителката по математика там от първия ден я беше набедила, че е зле по предмета. Сега учи във Великобритания и си взима изпитите по статистика с 6-ци. И аз като я питам как успява, тя казва: просто тук обясняват много добре и схващам нещата. Детето не е било зле по математика, просто не е имало учител да и обясни...

# 160
Здравейте и от мен!

Ще тръпнем до 03.06., и след 3-ти ще тръпнем за класиранията.
А аз още не съм се преборила с моята госпожица, че не трябва да се пише само едно училище и две желания, а и на своя глава подредба в желанията не искам.
Горещо ще ми е на душата още дълго май, май, макар че на тялото е студ Simple Smile.
Пожелавам успех!

Не се притеснявай, и ние сме така с желанията, само едно училище и две паралелки...Говоря, говоря и файда няма. Надявам се като излязат оценките да има просветление Simple Smile

# 161
Имам и аз новини от проверяващ по матем. Слаби резултати наистина, явно 20т. ще са за тройка и нова формула. Учителката по матем. в училището на дъщеря ми е проверяваща и  е дала новата формула на децата.

# 162
Сега остава и от министерството да одобрят тази формула!

# 163
  • София
Имам и аз новини от проверяващ по матем. Слаби резултати наистина, явно 20т. ще са за тройка и нова формула. Учителката по матем. в училището на дъщеря ми е проверяваща и  е дала новата формула на децата.

20т. за тройка бяха миналата година. Ако резултатите са слаби, ще приемат за тройка по-малко точки - 16 или дори 14.

# 164
  • София
Мами, просто към момента едва ли е готова формулата... За целта трябва да са проверени на 100% работите и да се стигне до етапа с натъкмяването.

Общи условия

Активация на акаунт