СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 119 008
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 165
Имам и аз новини от проверяващ по матем. Слаби резултати наистина, явно 20т. ще са за тройка и нова формула. Учителката по матем. в училището на дъщеря ми е проверяваща и  е дала новата формула на децата.

20т. за тройка бяха миналата година. Ако резултатите са слаби, ще приемат за тройка по-малко точки - 16 или дори 14.

Права си, аз изобщо изключих, че мин.година бяха 20. Луднах вече! А чак до 14т. не ми се вярва. Всъщност май само се филмирам с всичките тези новини от проверяващи. Това чакане е отврат #Cussing out

# 166
Що направо не се кандидатства с точки, ми тия приравнявания...

# 167
Работите по БЕЛ вече са проверени. Не зная дали и по математика проверката вече е приключила, но предполагам до довечера и там ще прикрючат с проверяването. В почивните дни вероятно ще мъдрят новата формула Twisted Evil

# 168
  • Варна
Аз на този етап се моля сборът от оценките на двете матури на детето да надвишава 10,50. За да има шанс да се закачи в някоя от езиковите гимназии.
Тези дни се сетих, че някога "хвърлихме" пъпчето ѝ в ИУ Варна.  Sunglasses  Нали ние с моя мъж там сме завършили. Че и там се запознахме.

# 169
  • Пловдив
в Пловдив работите по МАТ са проверени. Нашата госпожа си е била на работа днес нормално.
Разказвала им случки от първите й години като учител по МАТ. Поне в тези часове ваканцията започна.  Grinning

Аз пък се моля сборният й резултат да е по-висок от този на останалите, пък ако ще и 8,558 да е.

# 170
  • София
Тези дни се сетих, че някога "хвърлихме" пъпчето ѝ в ИУ Варна.  Sunglasses  Нали ние с моя мъж там сме завършили. Че и там се запознахме.

Ако се сбъдват тези неща, то тогава моята дъщеря трябва да учи в King`s College, London.   Grinning
Като си спомня само историята по хвърляне на пъпчето  Laughing

И аз съм завършила ИУ Варна.

# 171
  • София
Права си, аз изобщо изключих, че мин.година бяха 20. Луднах вече! А чак до 14т. не ми се вярва. Всъщност май само се филмирам с всичките тези новини от проверяващи. Това чакане е отврат #Cussing out
[/quote]

Peace А и това няма никакво значение, всъщност. Колкото и точки да приемат за тройка, мястото на детето в общата скала на успеваемост, ще е едно и също. А дали оценката е 5,52 или 5,54 - все тая. /Нещо обърках с цитата/

# 172
  • София
Дами, престанете да нагнетявате обстановката. През три-четири поста се пита дали няма да пуснат резултатите по-рано. Ами няма как да знаем дали ще се случи, а и не виждам причина, която да накара РИО да бърза.

# 173
  • Варна
Тези дни се сетих, че някога "хвърлихме" пъпчето ѝ в ИУ Варна.  Sunglasses  Нали ние с моя мъж там сме завършили. Че и там се запознахме.

Ако се сбъдват тези неща, то тогава моята дъщеря трябва да учи в King`s College, London.   Grinning
Като си спомня само историята по хвърляне на пъпчето  Laughing
Кой да ни каже тогава, че първо се мисли за гимназията!  tooth
Висшето е по-лесната работа.  Joy

# 174
  • София
И по-добре да не бърза, а да си свърши работата прецизно. Оценките няма да избягат и не виждам защо бързате. Отдъхнете малко до излизане на резултатите Simple Smile После пак ще е зор.

# 175
Не знам как е с вашите мъже, но моя ми се чуди на притеснението. Понякога искам да съм мъж...

# 176
  • София
Здравейте мами,
и аз съм една от тръпнещите със седмокласник, вярно за втори пъти ми е, но пък последен. Шпионирам  понякога в темата, но за писане не ми остава много време.

За тези които ще се явяват на изпит по биология в НПМГ на сайта им вече е публикувано разпределението по входящите номера.

# 177
Мами.. не мога да ви настигна. Но се включвам с голям мерак, защото знам колко хубаво ще е тук сряда следобед. Тази година, освободена от лични емоции,  ще имам възможност по-пълно за изживея вашата  радост.
Пъпчетата на моите деца са в един парк в Котбус, Германия. Какъв път ще поемат в живота си - само от тях си зависи. Макар че и двамата са с немски по свое собствено желание и малко чужд пример . Каквото зависи от нас - готови сме да подкрепим. Както казваше една моя любима съфорумка - навремето българите са продавали земите си за да си  изучат децата . Не бих се поколебала да инвестирам и последната стотинка в образованието на децата си.  Но избора , решението и изпълнението му си е тяхна работа.

# 178
Последният посочен входящ номер е 1077.  Grinning
Значи има минимум 11 деца повече от миналата година, които са подали заявление в НПМГ.

# 179
  • София
Дали е удобно да помоля за достъп до пощата?  

И да подновя въпроса си - от кои преподаватели по математика и БЕЛ в Образователни технологии - София, сте доволни?

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 14:37 от Karimma

Общи условия

Активация на акаунт