СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 119 053
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 180
  • TX
ха ха , толкова сме се треснали та темата стана "Къде са хвърлени пъпчетата на децата- кандидатгимназисти "
та в тази връзка на синковеца (настоящия седмокласник) в Министерство на правосъдието, а на дъщерите в Министерски съвет  и Конституционния съд   Wink като основната идея де да са от властимащата страна на Закона

# 181
  • Ланкър, планините Овнерог
На моите и на двете пъпчетата им са у нас  Blush Не намерих достатъчно "хубаво" място

# 182
  • Русе
И на моите деца пъпчетата са все още вкъщи. Не исках аз да ги хвърлям някъде в чужбина, не ми се иска и да е в конкретен университет. Нека децата сами да си определят съдбата.
При нас обаче проблемът е, че желанието на детето е да учи там, където учат приятелите му, без значение, дали езикова или математическа гимназия. Аз си мисля, че математиката му върви повече, там изкарва 6-ци с лекота, но на матурата по БЕЛ май се е справил доста по-добле отколкото на тази по мат. А и на пробните изпити по БЕЛ обикновено имаше по-високи оценки отколкото по мат. Явно просто госпожата по БЕЛ не ги накара да заобичат предмета.
Така че повечето деца тук имат вече представа в какъв университет искат да учат, а ние още не сме се насочили към гимназия.

# 183
  • Гр. Пещера
На моите и на двете пъпчетата им са у нас  Blush Не намерих достатъчно "хубаво" място

И нашите са си у дома, поради същата причина  Laughing
Знае ли човек, някога исках на дъщеря ми да го хвърля в Сорбоната, но от многото емоции в Париж си го върнах обратно с мен, просто забравих!  Rolling Eyes А тя не иска и да чуе за френски език!

# 184
Kristal, честит рожден ден на девойката, да е жива и здрава! И да влезе в желаното училище!

# 185

Така че повечето деца тук имат вече представа в какъв университет искат да учат, а ние още не сме се насочили към гимназия.

Ами, знаят! Нашият нищо не знае, а дъщеря ми реши каква специалност да запише 3 месеца преди кандидатстването в университет. Аз обаче не се меся, иска ми се сами да избират и да носят отговорност за избора си.

# 186
Моята иска да следва в Америка, само това е ясно засега.

# 187
  • Добруджа
При нас обаче проблемът е, че желанието на детето е да учи там, където учат приятелите му, без значение, дали езикова или математическа гимназия. Аз си мисля, че математиката му върви повече, там изкарва 6-ци с лекота, но на матурата по БЕЛ май се е справил доста по-добле отколкото на тази по мат. А и на пробните изпити по БЕЛ обикновено имаше по-високи оценки отколкото по мат. Явно просто госпожата по БЕЛ не ги накара да заобичат предмета.

Същото е положението и при нас. Понеже приятелите му искат в езикова и той там иска, а по математика има само шестици. Аз затова се опитвам да го насоча към математическа, ще видим за къде ще му стигне бала. Нещо се е оплел с втория модул по математика и се оказва, че по БЕЛ май ще има повече точки, а очаквахме обратното.

# 188
Разписвам се в тази тема, за да мога да я следя. Между другото, по физика съм без грешка, по биология с 3 грешки и химия 1 или 2. На последната задача на химия вместо H20 съм писал OH2 и сигурно няма да ми го зачетат.. Така че май са 2..

# 189
По темата за пъпчетата - и на моите са в къщи - по същата причина, не намерих добро място за тях Simple Smile Иска ми се да ги науча на самостоятелност и да се научат да взимат решения, да следват своя път.

# 190
Kristal, да ви е жива и здрава госпожицата! Много да ви радва с успехите си! Весел празник! newsm59

# 191
  • Варна
И моята не знае/пъпчето и изчезна...с две думи, загубих го./. Е, от година насам твърди, че ще учи право и ще става нотариус. Ама не ми се връзва с желанието и да учи в Европа и след това да се върне и работи в България. Отвъд океана слава Богу моите и двете не искат да живеят. Но пък дай им да пътуват на ваканции. Laughing
На 27ми заминаваме с щерката за Австрия. Бяхме там преди 2 години но сега е по повод. Дъщерята на наши приятели се дипломира там, на 1 юли е тържеството. Та ще и интересно на моята да види кампуса и церемонията и преглъщаме пътуването с кола. Но пък на връщане ще разгледаме и Будапеща за 2-3 дена.
Дано сме в добро настроение след класирането на 25ти юни:-)

# 192
  • София

Laughing
и аз така, ноооооооо между учебниците.........

# 193
  • Варна
Kristal, честит рожден ден на девойката, да е жива и здрава! И да влезе в желаното училище!

Присъединявам се!  Hug
И най-вече да е здрава и да има много късмет в живота!

Ан Мари, прочетох те снощи!  Hug Не слагай на сърце случката!

# 194
  • Варна
Като говорим за пъпчета - "нашето" го хвърлих в училището което сега ще напусне  Laughing, от тук нататък е свободен да избира  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт