СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 415
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 675
Има ли къде да се види теста вече?

# 676
И при нас е нещо подобно с тези, които не са оформени. Вчера е правила тест по химия, тест по история /извънредно/ и май ще прави още един в сряда, когато се очаква да я привикат да я изпитват още веднъж и по химия, изпитвана е на дъската и по БЕЛ. Ама то е така. Като дреме цял срок, накрая ще й излезе през носа.
Само по математика се забавляват. Взели са си всичко преди матурите и госпожата не ги закача. Минали са на тихи игри.  Laughing
За понеделник остава последна презентация по технологии.  Mr. Green

Моята си почива тия дни,  по нищо не учи.Нямала за учене.Била оформена.Чак като  чета се стряскам да не изпускаме нещо.Единствено в петък изходно ниво по математика.Утре ще се снимат за албум, в главата и е само каква да е прическата и какъв да е екипа Simple Smile

# 677
Честит празник!
При нас е ваканционно положение, чакаме оценките по всички НВО, само по география излязоха.
В училище вървят към приключване, вчера са имали спорт и репетиции за годишния концерт.

# 678
  • Пловдив
diamondlady, който е изпуснал питомното, гони дивото.  Grinning
Въпреки че на мен ми е все едно колко ще има за годината по предметите извън БЕЛ и МАТ. По МАТ е ясно - каза, че на специализирани паралелки пише 6 на всички. По БЕЛ - има 6 първия срок, не ме притеснява оценката втория. Но пък да й се поизпоти още малко д-то на моята, нищо й няма.

# 679
  • София
На нашите са им съобщили оценките от матурите по история, география и английски. По природните науки ще е утре сигурно, че програмата им е почти изцяло по тия предмети. Почнали са да ги оформят вече.

Снимаха се вече за албум. В момента са се разделили на лагери по повод на заведението, в което да се черпят за завършването и по повод на това дали да купуват или не подарък на класната – те за 3 години смениха 3 класни и половината клас смятат, че не трябвало да се купува подарък.

И на мен ми е нетърпеливо за утре, хем си бях спокойна през цялата кампания, имам да пиша доклад, а изобщо не мога да се концентрирам.

# 680
Моя мързеланко до последно ще е на тръни, не че се е скъсал от учене.Имат още три теста по биология, химия и физика.
Вече гледа брат си след училище, всеки ден дребния му чете по една глава Алиса на глас, вчера и задачи му дал да решава  Grinning

# 681
Много е чакал да му вземат работата днес. Навън откачих от притеснение.
Чакам да видя теста, че да видим какво е направил. Уж всичко... Rolling Eyes

# 682
  • Варна
Оформени сме вече по химия и физика. По физичката днес им е казала оценките. Има 6-ца.
По БЕЛ предстоят още изпитвания. Дано всичко там да е наред, че ще откача вече.

# 683
Oxxxxx това чакане ме побърква........ Има вече резултати ,а никой не публикува
в МОН. Тези хора нямат ли сърце ?
Иначе всички други са ясни ,ама БЕЛ и МАТ в очакване.....

# 684
Хайде, хайде, утре по това време темата ще ври и кипи. Децата ще се надпреварват да споделят резултатите си. Ще започнат и да подреждат желания. Ще има голямо вълнение. Опитайте се да съхраните емоциите си  за утре.  Ще имате повод за черпене - измислете с какво и как да отпразнувате новините.

# 685
  • София
Ох, G..D.., дано си права Praynig

# 686
Хайде, хайде, утре по това време темата ще ври и кипи. Децата ще се надпреварват да споделят резултатите си. Ще започнат и да подреждат желания. Ще има голямо вълнение. Опитайте се да съхраните емоциите си  за утре.  Ще имате повод за черпене - измислете с какво и как да отпразнувате новините.

Аз ще ви чета от странство и ще се тревожа .....

# 687
  • Варна
И на мен ми е едно притеснено - уж знам долу-горе какво да очаквам и досега беше добре, какво ми става днес не знам. Crossing Arms Не ми се чака повече.

Иначе си учат с пълна пара - днес са правили контролно по МАТ, пишат си домашни, преподават уроци още и по останалите предметi, ще имат и изходни нива по някои, абе ще си учат до последно явно.

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 14:30 от julisa

# 688
  • Пловдив
И на мен ми е едно притеснено - уж знам долу-горе какво да очаквам и досега беше добре, какво ми става днес не знам. Crossing Arms Не ми се чака повече.

+1
На всичкото отгоре нямам нищо за вършене на работата.  Cry Времето сякаш е спряло.

# 689
Пак да попитам - тестът по химия има ли го някъде вече?

Общи условия

Активация на акаунт