СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 355
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 915
Да ви пожелая успех и сбъднати желания!
Форумните деца винаги успяват!  Heart Eyes

Е как ще отбележат смайващи успехи при тези минус точки? Сега как ще изкарат образованието цъфтящо и идеално? newsm78 Или важното е ръст да има, пък в каква посока- детайли. Нали има ръст- УРААААА! Mr. Green

От МОН отговориха за сбъркания въпрос по БЕЛ преди 2 години нещо от сорта, че няма значение дали става въпрос за спад или покачване, важното е, че е рязко.  Mr. Green

# 916
  • СОФИЯ
Пред офиса ми косят тревата и вместо да ме обзема онова безгрижие, което носи аромата на прясно окосено, аз като изчислителна машина превъртам в главата си как точно да подредим езиковите гимназии и къде в колонката е мястото на НПМГ.  ooooh!
Поне като излязат резултатите вече ще имаме по-ясна визия за нещата.

А имате ли представа кога излизат онези важни статистики, в които виждаш детето си на фона на общата картинка от резултати?

# 917
  • Варна
Да ви пожелая успех и сбъднати желания!
Форумните деца винаги успяват!  Heart Eyes

Е как ще отбележат смайващи успехи при тези минус точки? Сега как ще изкарат образованието цъфтящо и идеално? newsm78 Или важното е ръст да има, пък в каква посока- детайли. Нали има ръст- УРААААА! Mr. Green

От МОН отговориха за сбъркания въпрос по БЕЛ преди 2 години нещо от сорта, че няма значение дали става въпрос за спад или покачване, важното е, че е рязко.  Mr. Green

Голяма глупост беше това още го помня. Ама котка по гръб не пада, как ще си признаят, че са дали объркан въпрос.

# 918
Добро утро и от мен, дами. Снощи и аз завърших деня с питие, ама лошото е, че ми идва и да започна днешния ден по същия начин Mr. Green. Ужас, ще се пропия покрай тия матури. Не съм предполагала, че стреса е толкова голям. Как ще се оцелее днес, като съм на работа до 23.00h, не ми се мисли. Ще оставям сина да си ги проверява сам. Пожелавам успех на всички и много хубави емоции днес.

# 919
Статистиките излизат според това какъв натиск им окажете  Mr. Green, при нас преди две години се чакаше пресконференцията на министърката, не можеше преди нея, а тя беше по-късно във времето, според мен за вас нищо не пречи да публикуват статистиката веднага след речта днес, защото на база тази статистика са данните, които днес ще съобщят от министерството.
Т.е - готова е.
И могат да отчетат наистина голям напредък в организацията, ако я публикуват днес.

# 920
  • София
Парси, форумските деца, че успяват, не значи непременно, че говорим за дъжд от шестици и прием само  в паралелки с бал над 35. Успяват да влезат  и на места, които харесват, пък било то и с по-нисък бал.  На едно дете ако най-голямото му желание е да учи примерно корейски (покрай кей попа това сега е мода), нима ще го приемем за неуспяло, защото е влязло там, където най-много иска, но примерно с бал 29...Та то дори не е искало НЕГ, СМГ, АЕГ, ФЕГ, НПМГ и т.н.. Тоест и дечицата с по-ниски резултати пак ще успеят. Преди 5 години в темата ни имаше мама на детенце с дислексия. До последно не вярваше в справянето на сина си, терзаеха я страхове и притеснения. Но детето успя, нищо че нямаше баш шестици.. Всяко ще постигне своята малка или по-голяма победа. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 09:24 от пенсионирана русалка

# 921
  • Варна
Ако приложим миналогодишната формула (к-20)/80*3 + 3 , 7 точки са 0,262, а 4 т. - 0,15, или общо - 0,412. Това, разбира се, са доста големи осреднявания.

# 922
  • София
Русалке, страшна си   bouquet Просълзи ме с тези рими  Simple Smile
Аз сънувах резултати и като се събудих започнах да смятам какъв бал ще се получи ooooh! #Crazy

По-късно ще разберем дали съм имала провидение Crazy (а дано Praynig )
Днес съм си планирала повече задачи и мисля и с дребното да изпълзим на вън,защото иначе ще се побъркам пред компа Sick

# 923
  • София
Точно! Важното е оценките да ви стигнат затам, където вие искате.

# 924
  • София
Ясмина, едва ли ще е  същата формула. Тази  разлика като я дублираш, става осезаема.. Ще се постараят според мен да я минимизират, променяйки формулата.

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 09:28 от пенсионирана русалка

# 925
  • Варна
Всяко ще постигне своята малка или по-голяма победа.

Русалке, благодаря за пожеланията и съпричастността!    bouquet

Гледах Кастрева и аз, преразказали сте я добре, не знам дали сте спазили дидактическата задача и глаголното време обаче. hahaha
Добави още,че най-добре са се справили в София и Варна. Това колко ни топли нас не знам.
И аз мисля,че по-ниския резултат ще дойде от повече двойки, при високите оценки не мисля че ще има съществена промяна.
Резултати ще чакаме със сигурност след пресконференцията, абсурд да ни ги поднесат по-рано. Whistling
Аз не се сдържам на едно място и отивам да подреждаме и изчистим детската с малката. Подозирам,че ще блесне до обяд. Mr. Green

# 926
  • Варна

Аз не се сдържам на едно място и отивам да подреждаме и изчистим детската с малката. Подозирам,че ще блесне до обяд. Mr. Green
Както си почнала и имаш енергия да те пратя и у нас. Mr. Green

# 927
  • Варна
Ясмина, едва ли ще е  същата формула. Тази осреднена разлика като я дублираш, става осезаема.. Ще се постараят според мен да я минимизират, променяйки формулата.
Чудно ми е каква нова формула ще измислят.

Пробвах с база 18т. за тройка и при трите използвани досега формули 11т. са от 0,393 до 0,402. Пък като го удвоим става 0,786 - 0,805. Струва ми се, че 11т. общо предполагат чуствително спадане на минималните балове (поне с 0,5).

# 928
Ако приложим миналогодишната формула (к-20)/80*3 + 3 , 7 точки са 0,262, а 4 т. - 0,15, или общо - 0,412. Това, разбира се, са доста големи осреднявания.

Ако не бъркам, това би било вярно, ако 2-ките бяха пак толкова. Т.е бихме могли да предположим, че %-но всички са се справили по-лошо и общото ниво е паднало. Може би за БЕЛ е валидно, но не и за МАТ.

# 929
  • София
а каза ли нещо за пълни шестици?

Общи условия

Активация на акаунт