СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 247
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 990
Какво правим ако сме с загубили служебната бележка , с която се явявахме на матурите? Училището ни е и гнездо и в него ще подаваме? Ще ни трябва ли бележката? Пфу, на матурите я забрави,сега я загуби  Tired

# 991
На училищата не ги пускат по  електронен път, учител ходи да ги вземе от определено за целта място ( за София май беше Ломоносов миналата година).

Мен това ме притеснява - че не откривам съобщение на сайта на РИО София за директорите кога да отидат да вземат листовете с резултатите. Може и за София да са решили да им ги пуснат електронно.

Поне при нас няма такова нещо - излизат на сайта.

Моля те, дай знак, че поне за училищата са ги пуснали. Благодаря!

# 992
  • ГОре на черешата...
В училище могат да ви издадат дубликат Peace.

Не са още, Просветление.

# 993
  • Ланкър, планините Овнерог
Много ме е страх какво ще видя. И за 3-ка по мат. се настройвам. Много ми е нервно.

# 994
  • ГОре на черешата...
Офффф, спряхте да пишете нещо, затишие пред буря  hahaha

# 995
  • Пловдив
Сега слушах новини по радиото за матурите. Казаха, че имало доста двойки по математикал Спокойно момичета, децата ще успеят и след няма и час, ще хвърчат с весели усмивки  Peace

# 996
  • Гр. Пещера
Охххх, искам вече да съм видяла всичко!

# 997
  • Пловдив

Как да пишат, като грабнаха прахосмукачките.  Joy
Аз имам 28 страници за превод, а не мога и два реда да напиша.  ooooh!

# 998
  • София
Какво трябва да направим за да получим статистиките? По какъв начин сте оказали натиск миналата година?

# 999
Дано само не ги качат след 17 часа ,както пише на сайта на РИО. Praynig

# 1 000
  • Ланкър, планините Овнерог
Сега гледам съобщението, което излиза на http://mon7.mon.bg/7klas/ - The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable
Там ли въобще да рефрешвам?

# 1 001
  • Пловдив
Какво трябва да направим за да получим статистиките? По какъв начин сте оказали натиск миналата година?

По телефон и мейл.
Аз си мисля, че тази година ще си качат статистиките нормално, дано да само в подходящ интервал. Т.е. да са подробни.

# 1 002
Много ме е страх какво ще видя. И за 3-ка по мат. се настройвам. Много ми е нервно.
И на мен ми е нещо много изнервено. Ние се молим за 3-ка по математика.. Според учителката ни по БЕЛ, резултатите ще излязат към 15ч. Каквото- такова, вече нерви не ми останаха Simple Smile. Късмет на всички!

# 1 003
  • София

Бреййй, не можах да публикувам отговор повече от 2 минути... Вече бях решила, че бг-мама се бъгна  Grinning

Стоят ми отворени три таба и на всеки 2-3 минути ги рефрешвам. Това ако не е лудост?!?
Сайта за оценките не е готов, то е ясно, ама най-се вбесявам, че на сайтовете на РИО София и на МОН ни звук, ни стон. То бива мистерия, ама чак пък да ни държат в неведение цял ден?!
Все едно не знаят какво им е на родителите.  ooooh!

# 1 004
И ние сме на концерта на хора довечера. Май те ще идат навреме, пък аз по-късно, като мина поне през училището за резултатите на малката. Другите няма да избягат и по-късно вечерта.
Мъж ми вика да го заведа в шокова зала, да го туря на монитор, да извикам анестезиолог иш така да му съобщя резултатите hahaha

Общи условия

Активация на акаунт