СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 200
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна
Вие двете в тоз завод да не се засечете на едно и също дърво?!  Joy

# 1 021
Догодина тестовете ще са лесни, управниците ще покажат как за една година са постигнали успехи на база на тетстовете от тази година, резултатите, от които ще обявят като лоша образователна политика на предходното правителство. И всичките им политически интриги на гърба на децата- трудни тестове, ужасен тест за преразказ. Но, форумските деца са си традиционно разбивачи.

# 1 022
  • На черешата

Синът ми не е гений, не е и глупав, направихме всичко по силите си през тази година - уроци и  мнооого часове най-вече над задачите по математика, тъй като тя му е най-слабата страна. На всички пробни бяхме, резултатите вървяха все нагоре и нагоре и... бяхме много, ама много смазани от самите матури, защото не че бяха много трудни, а просто бяха различни. Доста си поплакахме, защото след толкова много труд се надявахме на по-добър резултат. Сега вече напрежението е ужасно! Побърках се, хора!

И моето беше така. Математиката си е проблем за нея, но много труд хвърли детето, накрая беше ужасно разочарована. А все обяснявах, че труда се възнаграждава.  Sad

# 1 023
Здравейте!

Не съм редовен посетител в наборните теми, основно от време на време ви чета.

Бих искала и аз да пожелая на всички деца успех! Да учат там, където най-много искат!

Поздрави!

# 1 024
Деска не, сама съм със седмокласник и всички питат, питат ...

# 1 025
  • Бургас
Кога се чакат да излязат?След 12 часа ли?

Аз съм леля на седмокласничка

# 1 026
  • На черешата
 Божееее, колко народ чете в темата.   ooooh!

# 1 027
  • София
Усещам как с тези череши, джанки и трънки, няма да има кой да погледне резултатите.  Joy

# 1 028

Синът ми не е гений, не е и глупав, направихме всичко по силите си през тази година - уроци и  мнооого часове най-вече над задачите по математика, тъй като тя му е най-слабата страна. На всички пробни бяхме, резултатите вървяха все нагоре и нагоре и... бяхме много, ама много смазани от самите матури, защото не че бяха много трудни, а просто бяха различни. Доста си поплакахме, защото след толкова много труд се надявахме на по-добър резултат. Сега вече напрежението е ужасно! Побърках се, хора!

И моето беше така. Математиката си е проблем за нея, но много труд хвърли детето, накрая беше ужасно разочарована. А все обяснявах, че труда се възнаграждава.  Sad

Абсолютно същата работа! И аз така - всеки труд се възнаграждава - все го повтарям на децата си, защото искрено вярвам в него, но... ето, че този изпит по математика за пръв път ме опроверга  Cry И..., той дори ми каза - защо беше всичко това, след като се изложих?!, при това, плачейки... Гадна работа, много, много гадна... Сега..., не знам какво ще видя като резултат.

# 1 029
  • Ланкър, планините Овнерог
http://www.riobg.com/news/read/id/1187 - само тук намерих някакво инфо. Не ми хареса

# 1 030
Дъщеря ми каза, че резултатите са качени на сайтаhttp://7klas.mon.bg.mon.bg, но сайта е умрял.

# 1 031
  • Пловдив
Божееее, колко народ чете в темата.   ooooh!

А, и още ще дойдат. чакай само да пуснат резултатите и да видиш каква навалица ще стане на балкона.  Laughing

slavka70, ами надяваме се да е тогава, че до 17 часа ще свършат и черешите, и черниците, та и доматите. А пък някое врабче може да се претрепе в някой лъснат до блясък прозорец.

Сори, изпушвам вече.

# 1 032
 baby_neutral
Може ли да помоля за достъп до пощата.

# 1 033
оф, днес имам безумно много работа, влизам малко и все се надявам на следващо влизане д ме зарадвате. Ай дано да е следващия път.

# 1 034
  • София
Може ли  и аз да помоля за достъп до пощата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт