СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 000
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Някъде в търсене ............
Пак да помоля за достъп до пощата, дава ми несъществуващ фаил(когато пробвах да изтегля от докса).

# 1 261
  • СОФИЯ
И на мен ми дава несъществуващ файл, освен това в цялата какафония не разбрах има ли вече статистика за София?

# 1 262
  • ГОре на черешата...
Да така пише,ако кандидатът желяе,понеже е непълнолетен -да е с придружител.Пък придружителят е възрастен-сам може да ги види нещата.

bouquet

Звънях ей сега в РИО - в пълно неведение дамата отсреща, чак взе да заеква, да съм звъннела след 16 ч на друг телефон. Попитах и за статистика и отсреща "Каквоооооо?". Статистика викам, ста-ти-сти-ка - не сте ли чували Twisted Evil? Пък тя - ами вижте на сайта на МОН...абе какво да ви разправям, тъмна Индия е тука ooooh!...

# 1 263

Може ли да ми помогнете с информация относно формирането на бала за кандидатстване в 91НЕГ / СМГ? Оценките от втория модул ли са важни за кандидатстване или по-добрата?

Бала се образува от: Оценка от НВО и допълнителен модул - втората оценка.
за 91НЕГ 2xБЕЛ+2xMAT + БЕЛ от дипломата + МАТ от дипломата - Мин. бал 14 = М 34,388 Ж 35,026
за СМГ        БЕЛ+3xMAT + БЕЛ от дипломата + МАТ от дипломата  - НЕ Мин. бал 14 = М 35,493 Ж 35,493
                                                                                                           - АЕ Мин. бал 14 = М 34,013 Ж 34,013

# 1 264
  • София
Да се отчета и аз:

БЕЛ - 5,457 / 5,616

МАТ - 5,745 / 5,634

И сега настава голямото чудене - бал 34,518 дали ще стигне за СМГ с НЕ или за 91НЕГ? Знаете ли къде мога да видя статистика за миналата година?
Момче или момиче-и това все пак е важно!
Балът за СМГ и НЕГ се образува по различен начин  Peace

Момиче  Laughing

Според мен статистиката би дала някакъв приближен отговор Twisted Evil Peace

Спрямо баловете в предходните две години - няма да стигне и за двете. Но нали според МОН, резултатите тази година са по-слаби, та може и да падне балът. Peace

Чудесно, значи отива в АК. Тя се колбаеше между тези 3 училища, но щом за СМГ и 1НЕГ няма да стигнат, въпросът е решен. Е, почти решен, ще изчакаме статистиката все пак...

Разбира се, че ще изчакате. Нали казаха, че най-добрите резултати са в София и Варна, а като гледам статистиката за Варна, баловете май ще падат. Май статистиката ще ви хвърли пак в колебания Joy

# 1 265
  • Варна
Отчитам се и аз

БЕЛ 5.426/5.415
МАТ4.979/4.793
Доста сме разочаровани от МАТ очаквахме оценка около 5.2
Надявам се да му стигне за първите три желания

# 1 266
  • София, Надежда
Резултатите на моята актриса:
БЕЛ - 4,787/4,811
Мат - 5,617/5,049

Надежди хранехме за по-добри оценки,
но днес отново май ще има сценки.
Ще плаче, ще се тръшка и накрая
не ще е туй, което тя желае.
Дано за в бъдеще си вземе днес поука -
когато следваща кампания почука
да се захване доста по-сериозно,
а не да казва "Аз съм амбициозна",
че с голата амбиция накрая,
ще бъде на класирането в края!

Не е толкова зле - да видим статистиката  Wink

# 1 267
  • Варна
РИО Варна са железни статистиката веднага Grinning

# 1 268

Може ли да ми помогнете с информация относно формирането на бала за кандидатстване в 91НЕГ / СМГ? Оценките от втория модул ли са важни за кандидатстване или по-добрата?

Бала се образува от: Оценка от НВО и допълнителен модул - втората оценка.
за 91НЕГ 2xБЕЛ+2xMAT + БЕЛ от дипломата + МАТ от дипломата - Мин. бал 14 = М 34,388 Ж 35,026
за СМГ        БЕЛ+3xMAT + БЕЛ от дипломата + МАТ от дипломата  - НЕ Мин. бал 14 = М 35,493 Ж 35,493
                                                                                                           - АЕ Мин. бал 14 = М 34,013 Ж 34,013

Сигурно съм голяма досада, но ще ми кажете ли какво означава "Мин. бал 14" ?

# 1 269
  • СОФИЯ
За София статистиката щяла да излезне до края на тази седмица или най-късно в понеделник. Толкова.

# 1 270
# 1 271
  • ГОре на черешата...
минимален бал за 2014-та година предполагам

# 1 272
cuckin, mari_eta, благодаря!

# 1 273
Здравейте, признавам си - никак не съм наясно с кандидатстването след 7-ми клас, затова и въпросът ми сигурно ще е тъп  Embarassed Детето ми ще е първи клас и ми е раничко за гимназии, но племенницата ми е с първо желание френската /на Патриарх-а/, резултатите са й 5 по математика и 5,6 по БЕЛ. Кога може да се очаква класирането в гимназиите /до колко дни/, как е било минали години? Тя е направо пред истерия, че сигурно няма да й стигне този резултат, а аз тотално не знам кое къде да гледам.

# 1 274
  • СОФИЯ
Първо предстои подаване на заявления от 16 юни и после I класиране излиза до 25 юни.

Общи условия

Активация на акаунт