СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 068
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Пловдив
Може ли да помогнете с изчисляването на точките - по математика ги знам 94т. - 5,780, но по български не се ориентирам - нво - 5,362    оценка от двата модула - 5,506

Колко точки са това  newsm78

5,362 - 55 т
5,506 - 86,5 т

# 1 291
  • гр. София
И моЙто мисли, че по мат е за повече (явно днес вече е гледала отговорите, че не искаше до сега)
На РИО и аз им писах за статистиките
Учителката им по БЕЛ им пълни главите с глупости - да останели в нашето у-ще и догодина да си кандидатствали. Имало хубави паралелки.

Аааа, това го разправяха и в у-щето на дъщеря ми, когато беше 7 клас. Бягат им децата и само ги залъгват да останат в същото у-ще........С тия делегирани бюджети....... ooooh!

# 1 292
  • Пловдив
Къде ще кандидатстват догодина, Гита?

в професионални гимназии с прием след 8 клас.
има и такива

# 1 293
С 2 по МАТ на НВО може ли да се кандидатства в езикова паралелка на СОУ, ако има незаети места след второто класиране?  newsm78

# 1 294
  • Ланкър, планините Овнерог
Къде ще кандидатстват догодина, Гита?

От къде да знам какво е имала предвид  Crossing Arms Гледам и нищо читаво не виждам за след 8клас. Ще разчитаме на рисуването, там май е по-добра

# 1 295
  • София
Някой да има точна информация кога ще излязат от изпита на ТУЕС или пък ако знаете как е било предишни години? На бележката, която ни дадоха за явяване на изпит, пише, че резултатите ще излязат днес. На сайта им от началото на кампанията пише, че ще излязат на 4-ти.
Училището ми е наблизо и се чудя заслужава ли си да отскоча да погледна дали няма нещо там.

# 1 296
  • гр. София
Скрит текст:
Здравейте на всички!

Прекрасно резултати видях до момента!
Браво на децата, браво и на всяка една от вас!  bouquet

Как да сметна бала за НПМГ - химия?
П.С - в петък чакаме оценките, но уж всичко си е проверил и се надява на висока оценка.
По БЕЛ и МАТ - среда работа.. Blush

3 пъти оценката по химия от вътр. изпит + 1 път оценката по химия от у-ще + 1 път НВО БЕЛ + 1 път НВО математика.  Peace

(че у дома е страшна драма)) ooooh!

А ако е така  - добри са шансовете му.

За паралелката "химия и биология" същото ли е?
[/quote

Да, абсолютно сигурна съм. Учим там. Всяка година така се балообразува в НПМГ. За паралелката с химия и биология балообразуването е по същия начин, като само за нея имаш право на избор коя оценка да включиш дали по химия или по биология.  Peace Но разбира се, трябва да се е явило детето на изпита по биология също, за да ползва оценката от там, ако желае.

Златна си!!
  Hug  bouquet

Дано очакванията за химията да се сбъднат! Praynig
EXQUISITE, тъкмо щях да ти пиша. На сайта на НПМГ има доста подробна информация относно паралелки, кандидатстване, балообразуване и т.н. Има и решенията на теста по химия от вътр. изпит тази година. Може да видиш и баловете за минали години. Аз имам една статистика с графики за НПМГ за последните 3-4 години по паралелки, но е у нас.

# 1 297
  • Варна
Стейси, браво! Ще стават ли съученички с моята ? 1ва с НЕ?
Тя по принцип досега искаше с АЕ в първа. И май все още надделява това.
Обаче преди малко каза, че се двоуми, дали да не е НЕ.
Пък ако е с немски, дали да не е в пета гимназия.
Пък защо да не учела АЕ на школа!

Такива ми ти работи.  Crazy Ще видим накрая какво ще измисли.

don domat, стискаме!  Hug
За всички наши деца-да са там, където искат да влязат.

# 1 298
  • Варна
Може ли да помогнете с изчисляването на точките - по математика ги знам 94т. - 5,780, но по български не се ориентирам - нво - 5,362    оценка от двата модула - 5,506

5,362 - 55 т
5,506 - 86,5 т

bouquet

значи формулата за нво - ((Т-18)/47)*3+3

# 1 299
Някой да има точна информация кога ще излязат от изпита на ТУЕС или пък ако знаете как е било предишни години? На бележката, която ни дадоха за явяване на изпит, пише, че резултатите ще излязат днес. На сайта им от началото на кампанията пише, че ще излязат на 4-ти.
Училището ми е наблизо и се чудя заслужава ли си да отскоча да погледна дали няма нещо там.
Здравейте, сега погледнах в темата и браво на децата за оценките.
Миналата година в ТУЕС оценките излезнаха в по-късните часова,може и след 20 часа да беше даже.

# 1 300
  • София

86,5

# 1 301
  • Пловдив
С 2 по МАТ на НВО може ли да се кандидатства в езикова паралелка на СОУ, ако има незаети места след второто класиране?  newsm78

Ако оценката за кандидатстване е 2,00, не може да кандидатства.
Ако на НВО има 2,00, а втората оценка е различна от 2,00, тогава може.

# 1 302
  • София
Всичките ни надежди умряха.
5,012 по МАТ
5,506 по БЕЛ

Но учителката по математика в училище отказва да му пише 6 и така се прощаваме с надеждите си.

Докато ме нямаше сте изписали повече от 30 страници. Не мога да ги прочета, но се надявам, че няма други разочаровани.

# 1 303
Скрит текст:
Здравейте на всички!

Прекрасно резултати видях до момента!
Браво на децата, браво и на всяка една от вас!  bouquet

Как да сметна бала за НПМГ - химия?
П.С - в петък чакаме оценките, но уж всичко си е проверил и се надява на висока оценка.
По БЕЛ и МАТ - среда работа.. Blush

3 пъти оценката по химия от вътр. изпит + 1 път оценката по химия от у-ще + 1 път НВО БЕЛ + 1 път НВО математика.  Peace

(че у дома е страшна драма)) ooooh!

А ако е така  - добри са шансовете му.

За паралелката "химия и биология" същото ли е?
[/quote

Да, абсолютно сигурна съм. Учим там. Всяка година така се балообразува в НПМГ. За паралелката с химия и биология балообразуването е по същия начин, като само за нея имаш право на избор коя оценка да включиш дали по химия или по биология.  Peace Но разбира се, трябва да се е явило детето на изпита по биология също, за да ползва оценката от там, ако желае.

Златна си!!
  Hug  bouquet

Дано очакванията за химията да се сбъднат! Praynig
EXQUISITE, тъкмо щях да ти пиша. На сайта на НПМГ има доста подробна информация относно паралелки, кандидатстване, балообразуване и т.н. Има и решенията на теста по химия от вътр. изпит тази година. Може да видиш и баловете за минали години. Аз имам една статистика с графики за НПМГ за последните 3-4 години по паралелки, но е у нас.

Мерси, ще гледаме..
Ако можеш да ми пратиш статистиката.. Praynig

# 1 304
  • София
змия, къде иска да кандидатства момчето? (На мен оценките му ми се струват хубави и затова питам...  Embarassed)

Общи условия

Активация на акаунт