СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 237
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 635
Още от ДГ го правят този номер-план 24-26,реално септември са 28-30,а в елитните градини и по 35деца.
Ощетени има - 1.децата, които са можели да влязат ако първоначално е била обяена голямата бройка
2.всички деца от класа са потърпевши от увеличената бройка

# 1 636
  • гр. София
Момичета, при бал 32,964 мисля че влизаме в 35то с немски девойки  newsm78 на 2 класиране. И всички надолу.
 А има ли минимален шанс за 2 АЕГ  Whistling
И изобщо правилно ли разчитам файловете?

Lost, ако детето предпочита 2 АЕГ пред 35-то, задължително я пишете преди него. Няма никакво значение дали има шанс. Според груби сметки, които направих по вече обсъждания тук начин, минималният бал на 2-ро класиране за 2 АЕГ ще е около 32,806 /мисля, че беше за паралелката с руски или една от испанските/. Така че Peace Виж и баловете от 2012г. Тази година ще са приблизително същите. Няма голяма разлика в баловете от 2013 и 2014г., а през 2013г. баловете скочиха с половин до близо една единица в сравнение с 2012г. Сега пък се очаква да паднат с толкова. Ако иска 2 АЕГ - пишете я. Както вече се каза многократно - нищо не губите. Peace

Пишете я, разбира се, 2АЕГ. Наистина нищо не губите.  PeaceНие 2012 с 33,142 не можахме да влезем там за малко, девойка.
Ако на някой му трябват някакви данни за 2012 - аз имам. Пишете на лични.  Peace Макар че предполгам, че вече сте открили всичко, което ви интересува.  Simple Smile

# 1 637
  • I want it all and I want it now.

35то добре ли е, в темата му много го плюят  Rolling Eyes

Детето има съученик там в гимназията.
Много е доволно детето Peace имат и школи по актьорско майсторство.
Той е в паралелка с английски.

# 1 638
  • Варна
Moят син след като 2 години беше твърд в желанието си за 1ЕГ с английски, днес се върна от у-ще с ново желание - искал пак там ама с немски. Балът му ще стигне, ама не знам докато стане време за записване какво ново ще му дойде наум. Laughing А като го знам,че е и енергоспестяващ , не знам дали осъзнава какво учене го чака. Mr. Green

Нашият случай едно към едно.  Laughing Записа АЕ в края на краищата ,обаче ученето ,което си трябва пак не му е малко.  Wink Успех в избора!  Hug

# 1 639
Хм, ще съм благодарна за инфо за НТБГ с немски
А 32 и 18 с немски/английски какво ще кажете? Имат ли някакви сертификати, как е нивото?

# 1 640
  • Варна
Moят син след като 2 години беше твърд в желанието си за 1ЕГ с английски, днес се върна от у-ще с ново желание - искал пак там ама с немски. Балът му ще стигне, ама не знам докато стане време за записване какво ново ще му дойде наум. Laughing А като го знам,че е и енергоспестяващ , не знам дали осъзнава какво учене го чака. Mr. Green

Simple Smile Ослушвам се за евентуални съученици. От класа на С. само още едно момиче и евентуално едно момче искат там с НЕ. Тя се надява особено на момчето, много добричко, седят на един чин от 5ти клас. Единствените които не са се размествали през 3те години. Simple Smile

# 1 641
тази статистика, обаче, не върши работа за езиковите гимназии, трябва статистика с оценките заедно с допълнителните модули/за БАЛ/, но не намирам такава засега.

# 1 642
Хм, ще съм благодарна за инфо за НТБГ с немски
А 32 и 18 с немски/английски какво ще кажете? Имат ли някакви сертификати, как е нивото?

Балът за НТБГ се формира различно, оценката по мат. от изпита се утроява.

Тук можеш да видиш и минималните им балове за минали години:

http://www.ntbg.bg/bg/news/darzhaven-plan-priem-2015-2016

Много е удобно така, като училищата си качват и тази информация, мисля, че и 73-то имаха такава. Сигурно и други, но тези помня.

# 1 643
  • Варна
Ще заформите паралелка в 1ва с НЕ вие - Юлиса,Флаш ,Стейси  Mr. Green  Големия ще ги среща на 15ти  с моркови ,отсега ще го инструктирам.  Twisted Evil

# 1 644
  • Sofia
Пак да питам, че никой не ме отрази..

Това къде се случва:
7. Получаване на служебна бележка с оценките от приемните изпити 10.06.-14.07.2015 г. вкл.

# 1 645
  • София
Пак да питам, че никой не ме отрази..

Това къде се случва:
7. Получаване на служебна бележка с оценките от приемните изпити 10.06.-14.07.2015 г. вкл.

В училището, където учи детето.

# 1 646
  • Sofia
Благодаря, ganis!
На децата ли се дават, те ли трябва да си ги вземат отнякъде или родителите?

# 1 647
  • I want it all and I want it now.
Благодаря, ganis!
На децата ли се дават, те ли трябва да си ги вземат отнякъде или родителите?

При нас класната ни викаше родителите да си ги получим лично.
Ще им кажат в училище.  Peace

# 1 648
И пак да кажа, макар че съм писала на тази тема. Изкарало е детето висок бал. Изведнъж вижда, че се класира навсякъде. До вчера е мечтало за езикова гимназия с английски, но сега балът му дава шанс да запише паралелка с немски. И къде поблазнено от високите си резултати, къде с лек натиск от мама и тати ( ще научиш два езика, нали) къде от мода, къде от приказки на приятелчета - детето се хвърля на немски без да има грам идея какво го чака. Не че е нещо неземно. То просто не е наясно. Около себе си чува - бе ти влез, пък после ще му мислим...
Не знаете колко им е трудно на немотивирани деца. Класът на големия ми син е с няколко такива деца. Омръзна ми да слушам по родителски срещи едно и също -  учител по основен език не разбира какво, аджаба, търсят тези деца в този клас. И защо изобщо са се захванали с нещо което нямат амбиция да изучат. Първата година го караха на преписване. Втората изпаднаха в дълбока дупка.  Какво ли ще стане занапред...

# 1 649
  • СОФИЯ
Служебните бележки с резултатите се дават на децата от училището, в което учат, както са получили предходните бележки за НВО.

Общи условия

Активация на акаунт