Търся електронна книга - тема 16

• 188 522
  • 741
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Здравейте.Не е много по темата,но някой да знае защо не мога да дръпна нищо от книги.спасете.ме?Благодаря
Току-що пробвах с произволна книга - свалих я. Или проблемът е при теб, или в самия файл, който се опитваш да сваляш.

# 226
Здравейте.Не е много по темата,но някой да знае защо не мога да дръпна нищо от книги.спасете.ме?Благодаря
Току-що пробвах с произволна книга - свалих я. Или проблемът е при теб, или в самия файл, който се опитваш да сваляш.
Аз също нямам проблеми със сайта.

# 227
  • Бургас
Здравейте,търся книги за анатомия на човешкото тяло на български

# 228
Здравейте! Искам да помоля за Четвъртият гроб под краката ми на Даринда Джоунс. Препоръчително е да е на български, но и да е на английски - не е проблем.  Simple Smile Благодаря предварително!

# 229
  • София
След третата не са превеждани. На англ. досега са излезли 8. Първите 6 - http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=Charley+Davidso … mns=0&f_ext=0  Седмата - https://kat.cr/usearch/Charley%20Davidson/  Осмата не я намирам, имам я, ако искаш мога да я кача в МБ, ако я няма там.

# 230
След третата не са превеждани. На англ. досега са излезли 8. Първите 6 - http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=Charley+Davidso … mns=0&f_ext=0  Седмата - https://kat.cr/usearch/Charley%20Davidson/  Осмата не я намирам, имам я, ако искаш мога да я кача в МБ, ако я няма там.
Благодаря много!  Grinning  А осмата и аз я имам.

# 231
Търся Rules of Protection на Alison Bliss

# 232
# 233
  • Там, където ме обичат
Момичета, търся електронна книга на италиански език, която да не е много трудна за четене. Приблизителен ориентир ниво на езика В1. Някой може ли да препоръча нещо?

# 234
Здравейте,
 Някой знае ли дали и къде мога да намеря и да си сваля електронният вариант на последната книга от поредицата " 50 Нюанса Сиво" - "Разкази от Крисчън Грей" ?

Благодаря предварително Simple Smile

# 235
  • София
Здравейте,
Търся от доста време 2 книжки в електронен вид и ще се радвам,ако някой ги има и може да ги сподели с мен Simple Smile

1. Философията на йога - Геше Майкъл Роуч

2. Мъдростта на Дзен Пътят в сърцето

# 236
Здравейте, търся книгата Кръстопът на Лавърл Спенсър мерси предварително..

# 237
  • world wide
той проблема не е постоянен,отваря ми сайта но на моменти не ми дава да тегля.Всичко друго ми се отваря и тегли,явно не е от връзката.Дали е защото тегля от чужбина???  newsm78 и за да съм по темата този път търся последната част на "Кръвни Връзки" Ruby Circle.Устройва ме и на английски  
Скрит текст:
също и всички книги Вампирите от морганвил но да не е фен превод!

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 00:55 от dark angel

# 238
не мога да свалям от кикас торентс Sad поисках я в мейлбукс Simple Smile

# 239
Търся

Желанията на херцога                                                 Сабрина Джефрис
Завръщането на негодника                                        Сабрина Джефрис     
Твърда решимост Кн.2 от Хард Инк                         Лора Кей
Дявол през зимата                                                        Лайза Клейпас
Съпернички                                                                     Джейн Фийдър
Прелъстяване                                                                 Никол Джордан
Любовта е приказка                                                      Джоана Линдзи
Кулата на любовта                                                         Елоиза Джеймс
Старст                                                                                Никол Джордан
Нещо повече от скандал                                              Кони Мейсън
Цената на удоволствието                                             Кони Мейсън
ana7508@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт