Търся електронна книга - тема 16

• 190 517
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Толбухин
Имам я "Седем години копнеж" изпратих я на няколко момичета. Ще се радвам и аз на Грей ако може. baby_neutral

# 376
  • Там, където ме обичат
Момичета, имам нужда от помощ, някой знае ли къде мога да намеря "Джонатан Ливингстън Чайката" на английски език?

# 377
Здравейте! И аз да помоля ако някой има  "грей" от поредицата "50 нюанса сиво" да ми я прати  Praynig  azrail@abv.bg
 Благодаря ! Simple Smile
И аз отдавна я търся ,но я намерих само на английски и руски.Нека ако някой я има на български да ми а прати на anaid365@abv.bg.Много ще съм му благодарна.

# 378
  • Разпиляна във въображението
силвия дей - седем години копнеж.

Има я в Датата.

# 379
Здравейте ,търся книгите на Анди Андрюс :
"Проницателят се завръща"
"Изгубеният избор "

Моля ,ако някой ги има в pdf формат да ми ги изпрати - ijustdontknow@abv.bg

Изпратих ги.

# 380
  • Бургас
Търся книгите на Маргарет Мацантини и "Грей" на български. Благодаря предварително! Няма значение формата.
bubabo@abv.bg

# 381

Има я в Датата.
В data за съжаление е на английски вече отдавна съм го открила .Търся я на български!Ако някой я има моля да я прати на anaid365@abv.bg

# 382

Има я в Датата.
В data за съжаление е на английски вече отдавна съм го открила .Търся я на български!Ако някой я има моля да я прати на anaid365@abv.bg

Май скоро не си търсила...  Simple Smile Я виж тук...

# 383

Има я в Датата.
[/quote

Май скоро не си търсила...  Simple Smile Я виж тук...
Извинявам се копнала съм грешния цитат вината е моя.Търся"Грей"и в датата е на английски.

# 384
Момичета, имам нужда от помощ, някой знае ли къде мога да намеря "Джонатан Ливингстън Чайката" на английски език?

]https://thepiratebay.la/torrent/7972997/Jonathan_Livingston_Sea … _[Qwerty80] 

# 385
Търся

Желанията на херцога                                                 Сабрина Джефрис
Завръщането на негодника                                        Сабрина Джефрис     
Твърда решимост Кн.2 от Хард Инк                         Лора Кей
Дявол през зимата                                                        Лайза Клейпас
Съпернички                                                                     Джейн Фийдър
Прелъстяване                                                                 Никол Джордан
Любовта е приказка                                                      Джоана Линдзи
Кулата на любовта                                                         Елоиза Джеймс
Старст                                                                                Никол Джордан
Цената на удоволствието                                             Кони Мейсън
ana7508@abv.bg

# 386
Здравейте ,търся книгите на Анди Андрюс :
"Проницателят се завръща"
"Изгубеният избор "

Моля ,ако някой ги има в pdf формат да ми ги изпрати - ijustdontknow@abv.bg

Изпратих ги.
Много ,много ти благодаря  Hug  bouquet

# 387
Здравейте, търся "Степния вълк"  на Кон Игълдън, без значение формата.

# 388
  • в белята
Може ли и на мен да изпратите грей на петдесет нюанса сиво borislavakrandzhilska@abv.bg

# 389
Случайно на някой да му се намира "Секретни приказки" на Емил Йотовски? Или нещо друго от този автор?

Общи условия

Активация на акаунт