Търся електронна книга - тема 16

• 188 471
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Някой да има След на Анна Тод на български в редактирания вариант (с Хардин, а не Хари)? Навсякъде като че ли попадам на фен превода от Wattpad.

Имам първите три книги на английски и даже ги предлагам в Мейлбукс, но нещо се уморих от четене на английски, чете ми се на български.

# 91
Здравейте и аз търся След четвъртата част тази която е официалната ако някой я има моля да ми я прати, че никъде не я намирам Rolling Eyes

# 92
Привет!
Чета ви постоянно и винаги съм намирала това, което търся. Сега издирвам книгата "Португалски неправилни глаголи" на Алегзандър Маккол Смит. Ще съм много благодарна, ако някой успее да ми помогне!

# 93
  • Добрич
Здравейте и аз търся След четвъртата част тази която е официалната ако някой я има моля да ми я прати, че никъде не я намирам Rolling Eyes

https://www.facebook.com/groups/bgebooks/files/?hc_location=ufi

# 94
Здравей те, може ли някой да ми прати на Кристина Лорен Красиво начало, поисках в майлбокс, но от три дена чакам на заявка...И за Кинли Макгрегър - Мрачният рицар, разбрах че вече я има в електронен вариант, ако някой случайно я има...емайла ми е detito88@abv.bg
Благодаря много Simple Smile

# 95
Здравей те, може ли някой да ми прати на Кристина Лорен Красиво начало, поисках в майлбокс, но от три дена чакам на заявка...И за Кинли Макгрегър - Мрачният рицар, разбрах че вече я има в електронен вариант, ако някой случайно я има...емайла ми е detito88@abv.bg
Благодаря много Simple Smile

Изпратих ти я. Simple Smile

# 96
Здравейте. Търся уязвим и мрачният рицар. Надявам се някой от Вас да ги има и да ми ги изпрати.
desizlateva@abv.bg Ще съм Ви много благодарна Simple Smile))

# 97
Търся

Вождът Кн.1 от Стражите на Шотландия            Моника Маккарти
Желанията на херцога                                                 Сабрина Джефрис
Завръщането на негодника                                        Сабрина Джефрис    
Твърда решимост Кн.2 от Хард Инк                         Лора Кей
Мрачният рицар Кн.5 от Братството на меча         Кинли Макгрегър
Дявол през зимата                                                        Лайза Клейпас
Съпернички                                                                     Джейн Фийдър
Прелъстяване                                                                 Никол Джордан
Любовта е приказка                                                      Джоана Линдзи
Кулата на любовта                                                         Елоиза Джеймс
Старст                                                                                Никол Джордан
Нещо повече от скандал                                              Кони Мейсън
Цената на удоволствието                                             Кони Мейсън
ana7508@abv.bg

# 98
Здравейте,
Търся "Уязвим", "Дявол през зимата", "Любовта е приказка" и "Мрачния рицар". Simple Smile Дали някой ги има? Simple Smile

# 99
Здравейте търся Мрачния рицар на Кинли Макгрегър ако някой я има  в ел. вариант ще съм много благодарна ако я сподели
Скрит текст:

# 100
Здравейте,

Нека и аз се присъединя към търсещите "Уязвим" на Тамара Уебър.
Ако някой вече я има, моля да я сподели: lyubov.char@gmail.com
Мерси!!!

# 101
Здравейте! Моля,когато излезе "Уязвим" на Тамара Уебър
 някой да ми я прати,много я искам.Благодаря предварително!  Simple Smile  Peace
Мейлът ми е weronika_dikowa@abv.bg

# 102
Здравейте, има ли някой поредицата След на Анна Тод, но не фен превода ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 103
Търся Човекът в търсене на себе си на Роло Мей.

# 104
От вчера се опитвам и  не мога да изтегля книга от Читанка.Искам да попитам , ако има ползващи я, дали има проблем в сайта или е в моето устройство?Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт