Търся електронна книга - тема 16

• 190 560
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Търся три книги:

Пазителка на тайните-Кейт Мортън
Отминали времена-Кейт Мортън
Пайнс-Блейк Крауч

Скрит текст:

# 136
Някой знае ли къде мога да намеря книгата "Мъже" на Цвета Стоева?

# 137
  • Sofia
Здравейте момичета, в търсене съм на няколко книги Simple Smile
Ще се радвам, ако някой ги има да ми ги изпрати   bouquet

Джон Гришъм - Планината Грей
Саманта Йънг - Дъблин стрийнт и Лондон Роуд

Скрит текст:

http://data-bg.net/browse.php?search=%EF%EB%E0%ED%E8%ED%E0%F2%E0 … ldead=0&cat=0

Благодаря   bouquet

# 138
# 139
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте, някой може ли да ми даде инфо по 2 въпроса:

1.Как е възможно никъде,включително и тук, да я няма книгата на Майкъл Крайтън-Изгряващото слънце? Топ книга от топ автор-просто недоумявам.И то говорим за автор може би от топ 10 на най-големите????

2.Някой има ли инфо за книгата на Жан-Кристоф Гранже-Империята на вълците,по която има и филм с Жан Рено? Никъде я няма,а негови има други 2 по сайтовете.Имам съмнения,че не е превеждана на български,но няма логика да не я преведат.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 15:44 от Vasil Kondev

# 140
Здравейте ! Да се намира някъде в ел. вариант книгата на Джеймс Ролинс и Ребека Кантрел  - Пъклена кръв? Издирвам и на Том Егеланд - Нощта на вълците и Залезът на боговете.

# 141
  • Euskal Herria
1.Как е възможно никъде,включително и тук, да я няма книгата на Майкъл Крайтън-Империята на слънцето? Топ книга от топ автор-просто недоумявам.И то говорим за автор може би от топ 10 на най-големите????
Отговорът е много прост - първо трябва някой да я купи, а след това да я сканира и пусне в нета, ако книгата е само хартиено издание.  Това важи за всички книги, които се търсят.

П.П. Книгата на Майкъл Крайтън не се ли казва "Изгряващо слънце"? Последно е издавана от Бард 2003 г.

# 142
Между другото, скоро установих (в библиотека не бях влизала отдавна, но мисля да се поправя  Sunglasses) че Столична библиотека предлага услуга - "копиране" на книга в електронен вариант. Но когато се копира цяла книга, се попълва Декларация за ползването й.
Но е вариант, ако някой много иска някоя книга и не може да я намери - поръчвате си копие от библиотеката  Peace

# 143
  • Sliven, Bulgaria
1.Как е възможно никъде,включително и тук, да я няма книгата на Майкъл Крайтън-Империята на слънцето? Топ книга от топ автор-просто недоумявам.И то говорим за автор може би от топ 10 на най-големите????
Отговорът е много прост - първо трябва някой да я купи, а след това да я сканира и пусне в нета, ако книгата е само хартиено издание.  Това важи за всички книги, които се търсят.

П.П. Книгата на Майкъл Крайтън не се ли казва "Изгряващо слънце"? Последно е издавана от Бард 2003 г.

Да,Изгряващото слънце е, но се обърках с другата която търся.....Знам че трябва някой да я сканира,но се учудвам че никъде никой не го е направил-все пак не е случяйна книга или автор...

# 144
Здравейте , търся поредицата Породите на Лора Лей, но стигнах до книга 7 Simple Smile  Може ли някой , който има и останалите  да ми ги прати на winterquin@abv.bg ? Благодаря ви предварително Simple Smile

# 145
Здравейте, някой има ли "Сексът и комунизмът" Милена Фучеджиева?

# 146
  • Сф

Също и 2те книги от поредицата Пърси джаксън  и боговете на олимп:
1.4 Битката за лабиринта
1.5 Последният олимпиец
и поредицата ДНЕВНИЦИТЕ НА КЕЙН

Трябва ми формат ипъб или пдф!

+1
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 15:20 от mila gb

# 147
  • Euskal Herria
Здравейте , търся поредицата Породите на Лора Лей, но стигнах до книга 7 Simple Smile  Може ли някой , който има и останалите  да ми ги прати на winterquin@abv.bg ? Благодаря ви предварително Simple Smile
Само толкова са преведените на български. В момента се работи по превода на 8 книга. В ескейп я има цялата серия - на английски.

# 148
Здравейте,издирвам "Тайният живот на един Казанова" Кн.6 от Рискована любов на Керелин Спаркс, "Принц с часовников механизъм" и "Почти влюбени" на Кристина Дод .
Email:   weronika_dikowa@abv.bg  .Ще съм много благодарна,ако някой ми ги изпрати.  Simple Smile Peace

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 17:53 от weronikaa

# 149
Много искам да прочета "Наръчник на оптимиста" на Матю Куик. Не я намирам никъде. Моля за помощ.
temenujkatomova@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт