Търся електронна книга - тема 16

• 188 647
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Търся матилда на Р. Дал, обаче да не е гадено снимана, да става нормално за четене в нормален формат....

# 151
Търся "Младите лъвове" от Ъруин Шоу в електронен вариант.
Някой може ли да ми помогне ?

# 152
  • София
Търся матилда на Р. Дал, обаче да не е гадено снимана, да става нормално за четене в нормален формат....

И аз, но я намерих само в пдф (снимки).

# 153
  • София

И аз, но я намерих само в пдф (снимки).
Това и аз го намерих и реших, че не става за четене в този вид...

# 154
  • под звездите
Здравейте, някой да е срещал електронно Силна е нощта на Делфин дьо Виган или Дума по дума на С. Вартан? Виждам, че са на промоция и се изкушавам да ги взема, но все пак да питам и тук.

пп няма значение, взех ги  Grinning

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 21:38 от marathon

# 155
Здравейте! Търся "Три метра над небето" на Федерико Моча. Ако някой я има, моля да ми пише на лични! Предварително много благодаря!

# 156
  • Euskal Herria
Здравейте! Търся "Три метра над небето" на Федерико Моча. Ако някой я има, моля да ми пише на лични! Предварително много благодаря!

http://data-bg.net/details.php?id=9037

# 157
Здрвейте,
Ако може да ми пратите фентъзи  книги трилогии в epub формат.Невъзможна любов на ангели,демони,вещици и подобни.Също така може и еротични любовни книги каато 50 нюанса сиво.
Нямам претенции кои точно,важното е да са интересни трилогии.Много ще съм благодарна на всеки,който ми помогне.Блаагодаря osmiq_oblak@abv.bg

# 158
  • София
Най-лесното е да отвориш читанка и да си дръпнеш нещо от раздел фентъзи и фантастика, ще си четеш резюмета, ще прегледаш какво си чела, какво не - ще си харесаш. Ако не са баш трилогии, а петлогии? Crazy Стана ми много странно това изискване. Mr. Green

# 159
  • Déjà-fucking-vu
Започнах поредицата на Бека Фицпатрик "Ш-ш-шт" , но само до 2ра книга  Thinking . Останалите 2 ми се губят и не мога да ги намеря никъде Sad някой може ли да ми помогне  newsm78  baby_neutral

# 160
  • София
Мисля, че няма изобщо повече издадени, на бг поне.

# 161
Започнах поредицата на Бека Фицпатрик "Ш-ш-шт" , но само до 2ра книга  Thinking . Останалите 2 ми се губят и не мога да ги намеря никъде Sad някой може ли да ми помогне  newsm78  baby_neutral

Издателството се отказа и не продължи поредицата. В момента, в един сайт тече фен превод на третата част.

# 162
Търся тези книги:

"Тайната на щастливите деца" на Стив Бидълф
"Как да общуваме с детето" на Юлия Гипенрейтер
"Твоето компетентно дете" Йеспер Юл
"Най-щастливото дете" на Харви Карп
"Как да говорим така, че детето да слуша и да слушаме така-че да говори"  Илейн Мазлиш и Адел Фабер

# 163
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте, искам да питам някой чел ли е книгите на Крейг Ръсел - Мръсният Хамбург и Братът Грим и освен че са поредица за самия герой, въпроса ми е самите книги свързани ли са или са си отделни книги за героя?

Иначе продължавам да издирвам:

Майкъл Крайтън-Изгряващото слънце
Жан-Кристоф Гранже-Империята на вълците
Джон Алин-Историята на 47-те ронини

Ако някой може да помогне --- vasil_kondev@abv.bg

# 164
  • Пловдив
Здравейте, искам да питам някой чел ли е книгите на Крейг Ръсел - Мръсният Хамбург и Братът Грим и освен че са поредица за самия герой, въпроса ми е самите книги свързани ли са или са си отделни книги за героя?

Книгите са за отделни случаи на главния герой.Следователите и разследващите полицаи са еднакви.Няма пречка да се четат отделно книгите.По подобен начин са написани и книгите на Ю Несбьо за Хари Хуле.

Общи условия

Активация на акаунт