Търся електронна книга - тема 16

• 190 563
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • world wide
здравейте.Търся първата част на Героите на Олимп на Рик Риърдън.Благодаря предварително на отзовалите се
Скрит текст:
hristovarosi@hotmail.com
Скрит текст:
също търся поредицата на Клаудия Грей "Евърнайт"

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 17:26 от dark angel

# 421
  • Радомир
Здравейте! И аз да помоля ако някой има  "грей" от поредицата "50 нюанса сиво" да ми я прати  Praynig  azrail@abv.bg
 Благодаря ! Simple Smile
  И аз се интересувам от тази книга, ако някой я има да изпрати и на elvnnn@abv.bg

И аз се присъединявам към търсенето zlatoto_moni@abv.bg

# 422
Здравейте! И аз да помоля ако някой има  "грей" от поредицата "50 нюанса сиво" да ми я прати  Praynig  azrail@abv.bg
 Благодаря ! Simple Smile
  И аз се интересувам от тази книга, ако някой я има да изпрати и на elvnnn@abv.bg

И аз се присъединявам към търсенето zlatoto_moni@abv.bg

И аз! lithium3005@abv.bg

# 423
  • Belgium
Някой има ли Like a Virgin: Бизнес тайни, които не се преподават в училище на Ричард Брансън? Английски или български  Praynig

Имам я на английски  Peace
Ауу. страхотна си  Hug  bouquet

Пратих  Grinning

# 424
Някой има ли тези две книги в ел. вариант
Момиче влиза в бара - Хелена С. Пейдж
Перверзни игри -Ема Томава

# 425
Скрит текст:
Някой има ли Like a Virgin: Бизнес тайни, които не се преподават в училище на Ричард Брансън? Английски или български  Praynig

Имам я на английски  Peace
Ауу. страхотна си  Hug  bouquet

Пратих  Grinning
Много Благодаря  newsm44

# 426
Аз търся "Грей" от Е. Л. Джеймс това е от поредицата на 50 нюанса сиво. Моля помогнете ми  Praynig

# 427
Ееееее, стига с този Грей! През 3 поста Грей, че Грей!!! Ще ви огрей този Грей, ама няма да е скоро.

# 428
Май вече си има отделна тема за търсещите "Грей"  Mr. Green hahaha

# 429
Здравейте!
Търся Радек Йон - Мементо

Благодаря!

# 430
Ееееее, стига с този Грей! През 3 поста Грей, че Грей!!! Ще ви огрей този Грей, ама няма да е скоро.

Не мога да разбера какъв ти е проблема!! Щом темата е за електронни книги всеки може да си пита за която си иска книга!

# 431
  • Euskal Herria
Книгата е издание на Бард, а те не издават електронни книги. Което ще рече, че ако някоя добра душа се смили да купи книгата, след това да я сканира и чак след това да я пусне в нета (дори и не редактирана, само скан), едва тогава може да ви я пратят. И тъй като "Грей" излезе сравнително скоро, не ми се вярва да се появи поне още месец. Говоря за изданието на български, на английски вече я има.

# 432
Книгата е издание на Бард, а те не издават електронни книги. Което ще рече, че ако някоя добра душа се смили да купи книгата, след това да я сканира и чак след това да я пусне в нета (дори и не редактирана, само скан), едва тогава може да ви я пратят. И тъй като "Грей" излезе сравнително скоро, не ми се вярва да се появи поне още месец. Говоря за изданието на български, на английски вече я има.

Вече има електронна книга на Грей но тя е на английски така че е много вероятно скоро някой да я преведе на български  Wink Wink

# 433
  • Euskal Herria
Книгата "Грей" Бард я пуснаха на 10 юли - на български език, хартиено издание.
http://www.helikon.bg/books/422/-%D0%93%D1%80%D0%B5%D0%B9_195277.html

# 434
Книгата "Грей" Бард я пуснаха на 10 юли - на български език, хартиено издание.
http://www.helikon.bg/books/422/-%D0%93%D1%80%D0%B5%D0%B9_195277.html

Знам, че са я пуснали!  Wink Но просто не искам да си купувам хартиено издание защото не си заслужава! Затова търся електронно  Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт