Търся електронна книга - тема 16

• 190 469
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък търся Хотели: втора стая на Ема Марс, на български. Чак съм изненадана, че никъде не е качена още.

# 496
След дълго търсене "Марсианецът" е намерен:
http://data-bg.net/details.php?id=20643&viewcomm=11797

# 497
Момичета,търся следната книга в електронен вариант ''За интимното.Далеч от шумната любов'' от Франсоа Жулиен. Ще съм благодарна ако ми помогнете да я открия.  bouquet

# 498
1. Лайза Клейпас-Дявол през зимата
2. Лора Кей-Твърда решимост
3. Сабрина Джефрис-Завръщането на негодника
4.Сюзън Елизабет Филипс-По-кротко, лейди
5.Желанията на херцога                                                 Сабрина Джефрис
6.Съпернички                                                                     Джейн Фийдър
7.Прелъстяване                                                                 Никол Джордан
8.Любовта е приказка                                                      Джоана Линдзи
9.Кулата на любовта                                                         Елоиза Джеймс
10.Старст                                                                                Никол Джордан
11.Цената на удоволствието                                             Кони Мейсън
ana7508@abv.bg

# 499
Търся нещо от  Матей Стоянов в ел. вариант. По-точно "Ники Франсето и Алес гут" Част 1 и 2
"Ники Франсето и Алес гут козируват" а също и "Млечна зрелост".
Скрит текст:
Мейлът ми -  boriana65@gmail.com

# 500
Здравейте търся книгата Горещо след полунощ- Синтия Идън , ще съм много благодарна ако някой даде линк за сваляне към нея или ми я изпрати на petinka_d@abv.bgSimple Smile

# 501
Здравейте търся ,,Защото си моя,,на Бет Кери и ,,Игри на власт,,на Даниел Стийл
plamennaivanova90@abv.bb

# 502
Търся Борба за любов - Пени Джордан.

# 503
  • world wide
Здравейте търся четвърта част от поредицата Черен Лебед на Ришел Мийд Shadow Heir на английски или български.Благодаря предварително!
Скрит текст:
hristovarosi@hotmail.com
Скрит текст:

# 504
  • Русе
Здравейте търся няколко електронни книги, ще съм много благодарна ако някой ми ги прати
Уязвим на Тамара Уебър
По-кротко, лейди на Сюзън Елизабет Филипс
Грей на Е.Л.Джеймс

# 505
Здравейте търся четвърта част от поредицата Черен Лебед на Ришел Мийд Shadow Heir на английски или български.Благодаря предварително!
Скрит текст:
hristovarosi@hotmail.com
Скрит текст:
Виж тук http://bookzz.org/s/?q=richelle+mead+shadow+heir&t=0 на английски, има я в различни формати.

# 506
Търся Слепоглед на български.
Нямам компютър, чета само от телефона... Формати моби и епуб са добре дошли.
vdobrikova@gmail.com

# 507
  • София
Търся третата част от трилогията Гробището на забравените книги на Карлос Руис Сафон - Затворникът на Рая. Може на български или на английски. didkata84@abv.bg

# 508
  • Разпиляна във въображението
Търся третата част от трилогията Гробището на забравените книги на Карлос Руис Сафон - Затворникът на Рая. Може на български или на английски. didkata84@abv.bg

Готово. На български в моби Peace

# 509
  • София
Супер, благоадаря много. За 1 седмица изгълтах първите две и съм като омагьосана.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт