Търся електронна книга - тема 16

• 188 341
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
 http://dox.bg/files/dw?a=d68ae801e1

Грей: Петдесет нюанса сиво през очите на Крисчън Грей - кн. 4 от поредицата "Петдесет нюанса сиво"

# 616
Здравейте! Търся на Норбеков една книга на английски. заглавието е: Тhe experience of a fool who had an epiphany about how to get rid of his glasses.

В "Читанка" я има на български. Не върши ли работа?

Ето линк към огледалце:
---
(Линка не работи. Изчакай да възстановят главния сървър, и може да я потърсиш там)

Темата за очилата е добре описана и в тази страничка:
http://zrenieto.net/

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 12:49 от pechkov

# 617
Здравейте!

От къде си намирате книги на английски език? В момента търся това, а никъде не мога да го намеря... Като си търсите нещо къде първо търсите.

# 618
  • Euskal Herria
Най-напред гледам в търсачките, посочени на първа страница, а и момичетата непрекъснато дават нови източници.

# 619
Търся

Завръщането на негодника                                        Сабрина Джефрис     
Дявол през зимата                                                        Лайза Клейпас
Съпернички                                                                     Джейн Фийдър
Прелъстяване                                                                 Никол Джордан
Любовта е приказка                                                      Джоана Линдзи
Кулата на любовта                                                         Елоиза Джеймс
Старст                                                                                Никол Джордан
Цената на удоволствието                                             Кони Мейсън
Една нощ в Лондон                                                         Каролайн Линдън
ana7508@abv.bg
Цитирай

# 620
От къде си намирате книги на английски език?
Конкретно за книги на английски търся тук и никога не съм била разочарована, всичко най-актуално от литературата бива качвано там супер бързо.

# 621
търся
Моите пари
Джери Бейли

# 622
Търся каквото и да е на Елъри Куин  Peace

# 623
  • София
Търся Щамът, Заразата, на Гилермо дел Торо (сега върви сериала).
Благодаря

# 624
Момичета, от няколко дни не работи Читанка, а аз съвсем закъсах за книги. Може ли някоя добра съфорумка да ме позареди, ако има свалени книги. Чета трилъри, исторически и умерено романтични:)
Поща - mimijaki@abv.bg. Предварително благодаря! Като ориентир- допадат ми книги от рода на Слугинята, днес си купих продължението, дано е хубава, като първата. Историческите поредици също ми харесват.

# 625
Момичета, от няколко дни не работи Читанка, а аз съвсем закъсах за книги. Може ли някоя добра съфорумка да ме позареди, ако има свалени книги. Чета трилъри, исторически и умерено романтични:)
Поща - mimijaki@abv.bg. Предварително благодаря! Като ориентир- допадат ми книги от рода на Слугинята, днес си купих продължението, дано е хубава, като първата. Историческите поредици също ми харесват.
В момента Читанка работи нормално тук

# 626
Отворих линка ти без проблем, а когато се опитвах да вляза директно в сайта, ми изписваше, че е временно недостъпен. Благодаря  bouquet

# 627
Здравейте!
Дали някой вече има "Уязвим" на Тамара Уебър?
Мейл: weronika_dikowa@abv.bg
Много ще се радвам,ако някой ми я изпрати!  baby_neutral  Peace

# 628
Търся книги на Лариса Ренар. Най-вече : Изворът на женската сила

В момента я чета - взех я от библиотеката, мн е интересна, но я няма в електронен вариант. Единствената от книгите на Лариса Ренар на български, която открих в ел. вариант е "Елексирът на любовта". Мога да я пратя. =)
Купих си я накрая. Ако искаш може да праатиш втората на e-mail
Скрит текст:

# 629
Някой има ли поредицата Скъпоценни камъни, само в пдф формат ги намирам, а не ме устройват.

Общи условия

Активация на акаунт