* Acil Aşk Aranıyor - Спешно се търси любов * / Тема 1

• 46 283
  • 650
  •   1
Отговори
# 600
хахах И аз съм така със записване са при мен hahaha
Ама имам с руски превод от миналата седмица изостанали и тогаз преминавам на другите,че там трябва повече да се напъвам,за да ги разбера

# 601
хахах И аз съм така със записване са при мен hahaha
Ама имам с руски превод от миналата седмица изостанали и тогаз преминавам на другите,че там трябва повече да се напъвам,за да ги разбера

То иначе ще им объркаме сметката.. за всеки ден имам по нещо... а миналата седмица така се бях омотала с работата, че до днеска наваксвах... остана ми само Севдата, ама като излезе и втората серия с бг суб ще ги наваксвам..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 602
здравейте, нова съм в темата, но много се радвам, че има тема за този любим сериал. ех само да можеше и да го преведат щеше да е супер

# 603
  • близо до брега на морето
Честито-нов ден на излъчване Сряда Peace

# 604

Ще гледам ААА в друг ден тогава  ooooh!  Сряда гледам "Черна обич"  Flutter

# 605
  • близо до брега на морето

Ще гледам ААА в друг ден тогава  ooooh!  Сряда гледам "Черна обич"  Flutter
Неж Hugсъщото е положението и при мен Peace

# 606
 Чаках друго да видя,но новия фрагман на Аджила:

за 20 серия Hug Hug Hug

# 607
Открийте разликата...  hahaha hahaha hahaha

# 608
Открийте разликата...  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Гримьорите за нищо ги нямат посоките  ooooh!  Ляво, дясно - без значение им е  Crossing Arms  Да нашарят актьорите, пък много важно, че създават гафове  ooooh!

Мариола, благодаря за фрагмана!  bouquet

Дано се задържат на екран  Praynig  Сладури са Нисан и Синан, но в сряда вечер конкуренцията е сериозна  Whistling

# 609
Среднощно поздравче с два бонбона..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 610
Среднощно поздравче с два бонбона..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Темпи  Hug  Чок тешекюр, джанъм!  bouquet

Кога ще наваксам с тия сладури, акълЯ ми не стига  ooooh!

# 611

До къде я докара?!  Hug Hug

# 612
До къде я докара?!  Hug Hug
До кривата круша  ooooh!  Да не се каня тези дни, ще гледам да запълня пропуските  Blush 

покрай Бубето, ПатронЯ и Джан, време не ми остава за д-р Синан  Embarassed

# 613
Темпи,и аз много благодаря за поздравчето.Не им разбрах кво говорят,но само факта,че ги гледам ме държа захилена през цялото време! bouquet
Нежи,и аз им изоставам на сладурите,ама защото гледам много сериали и тия,които са ми с превод са с предимство.Тук без превод ми е чок зор.И аз се каня тия дни да ги наваксам е аз само 2 епизода имам да наваксвам,но все пак.... Hug

# 614
Жани при мен е обратното- двата епизода на Севдата с превод стоя, а почнах Gamsiz hayat да зяпам...  hahaha hahaha hahaha
За сега съм в крачка уж с всичките, ама е благодарение на свободната ми неделя, в която успявам да наваксвам..  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт