* Acil Aşk Aranıyor - Спешно се търси любов * / Тема 1

• 46 283
  • 650
  •   1
Отговори
# 615
На мен и тогава не ми е свободно с една камара домашни задължения,но в промеждутъците се мъча да наваксвам и аз...

# 616
  • близо до брега на морето
Привет Hug Hug Hug
Ето снощната серия,за такива като мен-които не са я гледали

А това е линк към новия трей
Acil Aşk Aranıyor 21. Bölüm Fragmanı

# 617
Случайно някой знае ли,че Серхат е участвал в Север ЮГ?И каква роля е имал?

# 618
  • близо до брега на морето
Случайно някой знае ли,че Серхат е участвал в Север ЮГ?И каква роля е имал?
Да участвал е.Аз се запалих по него именно от там.Беше извънбрачно дете на на тоз богатия (забравих му фамилията) беше брат на Бану май се казваше. Появи се по-късно, но участва до края.Беше пострадал при инцидент (пожар) и имаше даже белези. В момента не се сещам как се казваше героя му-трябва да се ровя

# 619
В Север Юг Серхат играеше Бурак Чаталджалъ - полубрат на Бану, когото навремето тя се е опитала да убие и който накрая взе имението на Синанер... Беше с белези от изгаряния след опита на Бану по цялата дясна ръка..  Peace Peace Peace Точно Бурак помагаше на Кузей срещу Гюней след стрелбата в гората с убийството на Ферхат...  Whistling Whistling
И аз от там загледах Серхат- макар и второстепенен герой, направи доста силно впечатление на зрителите...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 620
Може ли да не направи впечатление нащо момче,а?

# 621
Здравейте Simple Smile Отдавна следя почти всичко, което си пишете по форумите, относно новите турски сериали, но едва днес си направих регистрация. Искам да попитам дали епизодите от сериала "Спешно се търси любов" се превеждат на български език? Този въпрос може и да е разискван преди, и сега да се повтаря, за което се извинявам предварително Simple Smile Хубав ден, дами Simple Smile

# 622
Здравей,Веселинова!Епизодите на бг има само до 3 серия мисля.До 14 ги има на руски и от там насетне само на турски....Поне аз това знам ако някой знае друго место от където можем да ги гледаме с превод да сподели...

# 623
Много благодаря за информацията Simple Smile Надявам се скоро да има българки превод и на останалите епизоди. И между другото се казвам Мария, приятно ми е Simple Smile

# 624
Здравейте! Аз съм момичето което превеждаше Спешно се търси любов, но се преместих да живея в Англия и вече не мога да пиша субтитрите във вибокс. За това са преведени само 1 и 2 серия. Прочетох в бг мама, че има интерес към филма и ако diziler има желание да го превежда аз нямам нищо против. Казаха ми една програма за превод subtitleedition  и аз преведох с нея трета серия, но не мога да я кача никъде, защото не знам как. Мога само да превеждам с тази програма нищо повече. Имам трета серия преведена цялата и ако искаш мога да ти я изпратя.Съжалявам, но само това мога да правя. Ако мога да съм полезна с нещо ми кажete.

# 625
Какво ни очаква в сряда....

Ето и йозета:

Sinan’ın Nisan’a itiraf edemediği sırrı ayağına büyük bir bağ olacaktır. Türkan ve Melek, Nisan’dan önce bu sırrı öğrenmiş ve onları ayırmak için büyük bir tuzak hazırlamışlardır. Nisan göreceği manzara ile hayatının şokunu yaşar. Zeynep ise Özgür’ün yalanını ortaya çıkarmak üzeredir, Özgür’ün bu sefer kurtulması kolay olmayacaktır. Abidin yeni anneannesi ile Nisan’ın evine sığınmıştır, anneannenin Sinan’a dair bildikleri ise işleri daha da karıştıracaktır.

# 626
Благодаря sanny_82 Simple Smile На e-mail ще стане ли да ми го изпратиш? Много ще се радвам, ако имам превод и на другите епизоди, защото сериалчето много ми допадна Simple Smile

# 627
Снимки зад кадър:

Скрит текст:

# 628
Момичета, гледахте ли епизода?! Все още не мога да се отърся от шока, че Алиджан му е син как разбра това Нисан. Не прави чест на Синан, в трейлъра тя отказва да се омъжи за него, като изтъква факта че не познават добре.

# 629
Момичета, гледахте ли епизода?! Все още не мога да се отърся от шока, че Алиджан му е син как разбра това Нисан. Не прави чест на Синан, в трейлъра тя отказва да се омъжи за него, като изтъква факта че не познават добре.

Не съм гледала още епизода ама по излезлите снимки нищо изненадващо.. Рускините отдавна казаха за незаконния син и т.н.  ooooh! ooooh! Да видим още колко ще им изтърпя глупостите на сценаристите преди да се откажа от сериалчето  Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт