ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 516
  • 715
  •   1
Отговори
# 180
Фокси, пастата не е толкова страшна - не качва кръвната захар особено. Хлябът е страшен!

# 181
  • Истински се вижда само със сърцето.
Фокси ти поне си имаш оправдание Simple Smile

Аз вчера си купих два вида сладолед на клечка манго и мохито уж да си имам за цяла седмица - ми аз ще ги довърша днес - вчера изядох 3 и нямам насищане  ooooh!

# 182
  • На остров
Коте много готина песничка, въпреки че руският ми е слаб Simple Smile .
Фокси хапвай безглутенова  Simple Smile паста.
Много хубаво, че зет е фермер   bouquet !

Шери ти си изключение от близнашките девойки   bouquet !

Амини сега поне знаеш, че не си само ти ами е типична зодиакална черта  Flutter .

Пате хайде дано имаме късмет скоро Heart Eyes

Коте почивай и само почивай останалите 2 дни  Hug Hug !

# 183
Полях орхидеите за почивка, и сега се чудя какво още мога да направя, ма да не смятам   Whistling

Фокси, и аз искам ньоки  Shocked  Никога не съм яла, ама звучи вкусно   eat  Объркана работа са проектите, едни бизнеспланове, чудеса  ooooh!  

# 184
Череши обожавам, жалко че тук са за кратко и са ужаасно скъпи  Rolling Eyes обаче ньоки - бррр! Хич не искам вече да опитам  Joy

# 185
Фокси, аз съм ядрен физик, но все още не съм асимилирала модела, по който работи нашата администрация.

Перу, ти си щастливка, имаш най-прекрасното в този свят! Обичай го и му се радвай! Бъдете здрави цялото семейство и ви желая прекрасни години в разбирателство и любов!

Аз малко бях притеснена. На 28 май бях на ЖК и за пръв път мерихме тоновете на бебка. Имаше период от записа в разстояние на 5 минути, който не хареса на лекарката и тя изиска мерене на тонове всеки ден, за да се види дали е инцидент или има страдание на плода.
Меря всеки ден тонове, ходя в болницата и засега всичко изглежда нормално.  Praynig Praynig Praynig Ако и утре всичко е наред, няма да ходя в болницата всеки ден, а веднъж седмично. Ох, малко остана, но пък все за нещо има да се притеснява човек! То не че като се роди няма пак притеснения...

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 16:48 от Keй

# 186
Кей, кога ви е датата?
Щастливото Кали, отивам на центъра на Враца да пия кафе по анцуг Wink да пратиш оная "колежка" да й река две сладки думи.

# 187
Даре, на Джулая мислим да се раждаме /пу-пу/. Дето се майтапи доктора - иска в 6,30, по изгрев слънце да е секциото, хипарска работа  Grinning /само да устискаме/.

# 188
Кей  Hug стискай ! Абе и името някакси подхожда на Джулая Simple Smile

# 189
Аз пак съм изостанала Sad какво е името?

# 190
Кей стискай Simple Smile всичко ще е наред  Hug

Даре - Димана е името Simple Smile

# 191
  • Варна
Щастливото Кали, отивам на центъра на Враца да пия кафе по анцуг Wink да пратиш оная "колежка" да й река две сладки думи.

Oooo, тя дискусията за анцузите се беше пренесла и в една друга тема - за "Неуспешното ин витро". Там пък една мадама разви теорията, че хората, които ходят по анцунг на преглед или процедура са виновни за немарливостта на лекарите в по-големите частни клиники...  Shocked
Тезата си защити долу-горе по следния начин:
Понеже хората по анцузи обикновено са от провинцията, то те са по-добрички, кротки и хрисими. Затова те никога нямали нищо против - нито дългото чакане, нито грубо отношение, нито дори евентуални пропуски на лекаря от немарливост. Затова тези хора винаги си мълчат, каквото и да стане и си траят. В следствие на това, въпросните лекари смятат, че всичко им е позволено и правят още повече недопустими грешки, защото хората с анцузи им го позволяват с примирението си.
Накрая на поста си потребителката обяснява, че тя по принцип много харесва хората в анцузи, точно заради тази им добродушност и хрисим нрав, но въпреки това не може да не отбележи вината им.
Потребителката е друга, не е пациентка на Надежда. Била е, но се отказала от тях, защото там пациентките с анцузи били процентно най-много, т.е. лекарските грешки също.  bowuu

# 192
Кали  Shocked чудя се да се смея ли или да плача на тази теория  ooooh! добре е въпросната потребителка да се прегледа при психиатър.

# 193
Калиии ,  Joy абе ти какви теми четеш , пълни с вицове ! Дай линка да се посмеем дружно  Joy
Поотмина ли крака ?

# 194
  • В градината...
Кали, разби ме  Shocked Shocked

Кей, напълно ти разбирам притесненията. Дано е било просто моменто  Hug

И аз не съм била активистка, много се биех и винаги бях опозиция.  Индивидуалист. За разлика от сегашните ми организационни изяви  Thinking

От 2 дни се мъча да хвана текста на тази песен, е, успях. Че като я пуснат по радиото, ме разревава

Общи условия

Активация на акаунт