ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 513
  • 715
  •   1
Отговори
# 165
  • На остров
Пате от все сърце ти пожелавам скоро само по кафетата и близнашка количка Hug

Цвети много хубаво за първите дни на 2016  Simple Smile !

Ели ще успеете да си вземете къща сигурна съм  bouquet !

Танзу на него му се ходи ама вероятно с теб Simple Smile и затова си е останал вкъщи !

Да не забравя да кажа прекрасни бебоци видях в албума  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !

Перу изглеждаш като на 22   bouquet !

# 166
А,Уанче,няма да се разберем така Naughty.Аз съм "Близнаци"и по стечение на обстоятелстелствата готвя почти всеки ден Laughing.А и имам кетап за професионален готвач.Обичам да готвя,но трудно правя експерименти в кухнята Embarassed
Коте,преди раждане съм забелязала,че на бъдещата има и извират сили незнайно от къде.Много   Hugот мен и сега вече можеш да се отдадеш на Релакс и да събереш сили за появата на вашето съкровище.

Перу,много често мъжете ни изненадват.Направо се разтапят пред гледката на тяхната принцеса.Много мило ми стана като те чета.

Мамче , Ава,Кей- днес не са разписвали.

# 167
Уанче, чул те Господ Praynig Да ти се връща и ти така с близнашка Heart Eyes Нали тук всички са по двойки, давай да приемаме щафетата след Кали и Инка Laughing
Сега разглеждах пак снимките. И твоята гледка е прекрасна Heart Eyes А тези раззеленени дървета как са в тон с ментовата сватба! Перличките са много нежни! Всичко си изпипала до най-малката подробност Hug
Шери, като един отряден председател преброи редиците Joy
Отивам малко да чистя, няма начин.

# 168
Че защо трябва да са по двойки?Важното е да са по мноооого Praynig
Пате,разсмя ме.Толкова много свикнах с вас,,че когато някоя не се отчете повече от 24ч. и започвам да се тревожа.ММ все ми се кара,че мисля за останалите повече,от колкото за мен.

# 169
Аз съм била на времето отряден председател Blush Ще ни броиш много ясно, който го няма като се върне отчет.
Ох, много ме мързи. Коте ела в къщи за един два часа, така и така си набрала инерция Joy

# 170
  • Истински се вижда само със сърцето.
Пате и аз съм била отряден председател  Laughing

Уанче  Hug

# 171
Шерифче, аз се разписах сабахлем Wink
Ей мн сложно брането на череши .... първо да погалиш котака, после зайците, после да придремнеш, да похапнеш .... е сега гледам Врачанския язовир и пак ще полягваме ... Може би ще стигнем по някое време до черешите ,)

# 172
Даре, метни някое килце към мен  #Cussing outО-БО-ЖА-ВАМ ги  Shocked

# 173
Ооо, банда! Всички са на линия, май - кой с чистене, кой с неделно мързелуване.
И не ми говорете за череши - от два дни смятам декари и тонове, добре че приключих ... засега  Crossing Arms

Кали, това с крака е неприятно, но все ще се оправи. Имах такава случка отдавна 
Скрит текст:
като бях млада  Whistling
- в края на едно море като се зачерви тоя глезен, като се поду ... и така към 30 дни. Всякакви изследвания, снимки, хапове - нито счупено, нито навехнато, мина сам. По едно време докторите рекоха - нещо те е ухапало на морето, иначе няма от какво е. Не го мисли, ще се оправи. Дръж хората да не избягат  Hug

Сега мисля да поспя и после да взема да си погледна къщата, все пак. и да посготвя нещо за през седмицата, щото новогодишният подарък доста гладен ще излезе.
Пък после ... пак на тръстиката.
Хубава неделя ви пожелавам  Grinning

# 174
И аз в групата на отрядните председатели  Mr. Green

Фокси, кви са тия декари и тонове?  Shocked

Шери съм я признала като главен счетоводител на темата - помни децата кога са родени, кога имат месечинки, помни ние кога сме родени, че на някои и родителите  ooooh!  Страшна си Шери  Hug

Уфф, много ми писна това смятане днес, а края не му се вижда още  newsm78

# 175
Даре, метни някое килце към мен  #Cussing outО-БО-ЖА-ВАМ ги  Shocked
Не бързай ... хубавити работш бавно стават Simple Smile сега всички дремем под сянката Wink

# 176
Пате, изтърва ме тоя път - положила съм морна, "кръшна" снага в леглото и се кефя на измити прозорци, ухаещи, прясно изорани пердета и нови чаршафи  Party + ай пад и ютюб... А ти рискуваш сериозно да ти се тупнем с дреболина на гости на балкончето! Само веднъж да се доберем до Бг...
ММ отиде да се види с брат си преди да си заминат. Свекито се обади в 1ч, че с приятелката му тръгват в 2!  Whistling
Фокси, не дръж човека гладен, сакън. И като кажете череши... В ума ми изплуват цветни детски спомени - Мъглиж, череши докато се подуем и устите ни се боядисат перманентно в тъмно червено... После по същата процедура ядяхме къкел, къде с буболечките, къде без  Joy
Дари, не е никак лесна ваШта! Аз бих останала да пазя котарака, после ще помагам в яденето на черешите  Party
Уанче, аз кут една видна дева съм по планирането и подреждането. ММ обожава да готви, но като се замисля той е по-скоро по грилирането, а като се готви, готвя аз. Не се натискам много де  Flutter ама като ми писне грила, готвя нещо, че да има за поне 2 дни.
Кейчето е добре. Май са отишли да чуят бебка. Сигурно после ще пише.
Честита неделя следобед!
https://m.youtube.com/watch?v=SDNbTD2nTsc

# 177
Никога не съм била отряден председател... Червената ми връзка я взимаха за назидание на единия ЧКР, на следващия ми я връщаха след обещание да не се бия повече. В мвждучасието все се намираше някой да си изпроси шамарите с обидни думи или щипане под чина, а аз налагах открито и пак ми я взимаха....
А Шери кефи как помни всичко на всички! Шери, на теб разчитаме май всички!
Пате, секцио съм, да.

# 178
И аз съм от близнаците, които не са много по готвенето, обичам да правя само десерти Mr. Green

Отряден също не съм била, ама то е защото не съм от много изявяващите се  Crossing Arms

# 179
Танзу, 16 тона череши  Mr. Green
Скрит текст:
зет ми е фермер - череши, праскови, круши, лозя, вино, ей такива работи. и по-съвместителство му правя проект за кандидатстване по селската програма. обаче е трудно, даже на ядрен физик, да обясниш как и защо функционира нашата администрация  Twisted Evil

Коте, няма да остане гладен човека, ама аз се притеснявам майка му кво ще прави с тия килограми. Обожавам паста и току що мушнах 1 чиния ньоки с песто и сега оглеждам остатъка като неяла от два дни. Сега си имам и оправдание за пастата и не знам, не знам ...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт