ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 504
  • 715
  •   1
Отговори
# 150
Добрутро!
Кали , честита годишнина! Дано бързо се пооправиш и теста скоро де е положителен   bouquet !

# 151
Кали  Hug дано се оправиш по-бързо. И аз бих казала да пуснеш един кръвен и после веднага на ортопед. Честита годишнина! Да посрещате още много годишнини и да сте все така щастливи! Тази да ви е последната самички!!!
Ето какво забравях  doh  Честити отличници на Шери и Мамчето! Шери, наистина ти е много сладка танцьорката! И аз танцувах до 23тата си година и сега ужасно ми липсва.
Пате  Hug Вашето детенце просто си чака здравото тяло и подходящия момент! Пожелавам ти да дойде по-скоро!  Heart Eyes А гледката от балкона ти ме кара да мечтая...
Даре, закъсняло, ама от сърце   bouquet страхотна темичка си спретнала! Закуската в леглото е разкошотия.
Цвети, твойта закуска задължително трябва да е в леглото! Бързо ТМ да се отчете като добро момче!

Скрит текст:
Аз да похваля мойто момче - вчера, след много малкото свършена работа (но пък ме заведе на фризьор следобяда) и безславното боядисване на первазите на 2 етаж, зовекът метна зетките и каза "стига за днес". Да, ама аз не трая... В 8 вечерта го убедих, че всичко е въпрос на добра организация и изпълнение и предложих да довършим поне приземния етаж. В 10 вечерта бяхме готови с боядисването на первазите на 3те прозореца на приземния етаж, ММ закачи кепенците докато аз измия прозорците. Изчистих с прахосмукачка, изтупах дивана и килимите. Пердетата бяха готови изпрани докато свърша с чистенето и веднага ги закачихме да си съхнат на място. Докато аз чистя дневната, ММ беше облизал кухнята... Легнахме си като пребити, но много доволни. Тази сутрин боядисахме первазите на 4те прозореца на 2 етаж, измих прозорците, пердетата са изпрани и чакат да ги закачим. Сега ММ чисти 3 етаж, че там е лесно само прахосмук. Остана да дооправим 2 етаж и ще сме готови преди обяд, както му казах вчера... и ще отида спокойна в болницата... А довечера на басейн! Снощи пропуснахме, но днес тц  Naughty  

# 152
Котеее  Shocked откъде таЗ енергия бе жена  Shocked

# 153
Кали,честита ви годишнина.Много да се обичате и скоро да оползотворите и двете имена.Освен ортопед може и кожен лекар да те погледне.Може и някоя гадинка да те е ухатала и да си направила реакция.Аз като ме ухапе паяк веднага ми оттича крака и се зачервява .Дано всичко скоро утихне при теб и с нетърпение чакаме положителен тест.

Коте,яко те е хванало "гнезденето".Започна ли обратното броене?

# 154
Кали, бъдете заедно, влюбени и спокойни HugНадявам се положението с крака да се оправи бързо. Според мен можеш да го наложиш с риванол.
Коте, ти като реактив Hug 
Аз съм толкоз отпусната и отнесена, че едвам ставам да смотолевя някаква мангда и пак се постилам ooooh!

# 155
  • Варна
Надявам се положението с крака да се оправи бързо. Според мен можеш да го наложиш с риванол.

Наложих го. Стоях около час. Засега не усещам подобрение. Днес вече не мога почти да стъпя на него... Обаче то като няма къде да ходя, все тая...
Ще се търпи засега ,пък после ще видим...

Благодаря ви за пожеланията. Хич не ни е празнично днес. Добре, че се женихме сто пъти, че пак да има дата - другата неделя ни е годишнината от църковния брак.

# 156
  • В градината...
Мише, като имаш време, наминавай, тук е много разтоварващо  Heart Eyes

Даре, ей тва е закуската - атмосферата, стилът, абе, всичко  Peace

Шери, имаш прекрасна танцьорка  Heart Eyes

Кали, да се обичате много с ТМ и да имате здарви нерви след 9 месеца  Mr. Green А кракът - аз наистина с риванол слагах компреси и бях добре. А сега, след раждането бях с ужасно подути крака - не можех да стъпя, а в болницата Ида се успокояваше само като я разнасям по коридора. Беше много гадно. Като се прибрах, ММ ми правеше поглаждащ масаж от долу нагоре, обратно на лимфния поток и отокът бързо спадна.

Пусикет, браво на ТМ, а ти си фурия  Naughty Да знаеш, това много помага после за бързото възстановяване. Аз така и не се залежах през бременността и сега съм пушка.

Аз имам вече конкуренция - ММ обожава Ида, само той я къпе, сменя памперси, аз я кърмя. Не съм знаела, че отговорният ми и работлив мъж ще се прояви и като такъв баща. Уникален е  Heart Eyes

# 157
Перу, много готино това с ТМ. И аз имам подозрения, че той ще къпе дреболина. На курса на който ходихме се справи образцово с къпането на куклата  Crazy И между другото казаха на курса, че шоколад може да се яде колкото ти душа иска по време на кърменето... Аз май ще се въздържа въпреки тези гръмки и смели слова...
А дано да е бързо въстановяването както казваш. Не съм се спряла за минутка както се казва, а и всяка везер ходя да плувам по 1 час.
Жане, и аз се чудя откъде, но не се оплаквам. Мога да се похваля - свършихме! Всичко е облизано и подредено! Много ми е кеф!!! Сега с кеф ще се размажа на дивана - навън е толкова хубаво и слънчево, а аз не мога да си подам носа навън... Пуста сенна хрема. Излязох да простирам и не спрях да кихам през цялото време, носът ми се запуши тотално, очите ми са полузатворени, небцето чак ме сърби... Ще си стоя вътре  Tired
Цвети, първите два месеца и аз бях като парцал. ММ чак един път ми каза, че съм се омързеливила и ралигавила. Ай, много ме жегна тогава... Ама после се освести, че това е от бременността и стана още по-грижовен. У нас той готви  Mr. Green

# 158
  • На остров
Кали дано не е нещо сериозно крака, стискам палци за положителен тест Praynig !
Честита годишнина и поне до 70 такава да стигнете Hug !

Коте   bouquet , ти си опасна работа нямаш спирка! При нас продължаа да е гадно времето, а и днес мм заминава командировка. За готвенето имам наблюдения, че жените близнаци не готвят, но ти изключение  Hug ! Приятно изкарване на басейна  Hug !

Перу браво на тм   bouquet ! Аз на времето също не се спирах до последно, но имах тежко разждане и ми отнеме време да се възстановя, само кг си отидоха от раз. Хубаво е че можеш да си почиваш и да се отдадеш пълноценно на кърменето. Аз ако имам щастието да кърмя някой ден, ще му се отдам напълно и ще е на повикване, а не на час както едно време.

Танзу тм къде иска да ходи на риба?

Шери прекрасна танцьорка си имаш   bouquet !

Цвети кога ти е термина на теб Simple Smile ?

# 159
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кали, честита ви годишнина - много любов и щастие ви пожелавам и да гушкате вашето бебче (бебчета) скоро   bouquet Крака да се оправя бързо  Hug

Коте, Браво на вас. Сега се отдай на спокойствие и очакване на беба  Hug

Перу, твоят мъж е за пример, дано все така да сте Simple Smile

Ми не помня какво беше друго  ooooh! Като се сетя пак ще пиша  Simple Smile

# 160
  • На остров
Ели вие ще купувате или ще наемате къщата в новият град?
Ходиш ли на работа?

# 161
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уанче ще наемаме, все още сме далеч от възможността да си купим нещо, трябват ни поне две години история тук в банката и да съберем сума за първоначална вноска. Но ще работим усилено по въпроса, защотото вместо наем е по - добре да си плащаме ипотека с тези пари.

За работата в понеделник съм, но за другите дни не знам. Когато работиш за агенция ти казват ден за ден, очаква се да съм всеки ден може би от средата на месеца защото сега почват да се опаковат подаръци за Коледа, нищо че е лято  Laughing

# 162
Коте, не знам от къде я взимаш тази енергия  newsm78  

Кали, аз от зяпане и мислене за крака ти, забравих да ви честитя годишнината  ooooh! Пожелавам ви въпреки всички трудности, на пук на всичко да се обичате и подкрепяте и винаги да намирате път един към друг    bouquet

Уанче, по язовири разни ходим ние за риба. Но днес на мен ми е невъзможно просто. А и той се отказа, май не му се мърда много Mr. Green

Перу, много мило ми става като пишеш за ТМ  Hug

# 163
Уанче, не знам Laughingтъй се разревах като чух сърчицето, че така и не попитах Blush Според календарите в мрежата е първите дни на 2016г newsm78
Перу, ТМ ти е мечта Hug да си го пазиш и уважаваш дълги години  bouquet

# 164
Аз се разходих с една приятелка, набъбрихме се хубаво. Много ми харесва така да почивам, да не съм на работа. С кеф бих обикаляла с една бебешка количка по пейките Blush
Кали, остави го по-дълго компреса, не вярвам да навреди, а може да помогне Praynig
Цвети и Фокси ще се борят за приза бебе на 2016 Heart Eyes Нищо не се знае може точно в новогодишната нощ да тръгнат бебоците.
Перу, мъж мечта имаш! Все така щастливи да сте тримата Hug
Коте, много енергия, много нещо. Вече ще почиваш с кеф. Ти секцио ли беше? Гледам, че почти не останало. Всичко да мине по вода ти пожелавам Praynig
Щом ви харесва балкона ми, хайде всички идвайте на балкона Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт