ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 306
  • 715
  •   1
Отговори
# 135
Ще търпиш, мамо Joy А още няма зъби, после ще е по-весело. Целуни едно малко краче от мен Heart Eyes

А,от мен другото краче Heart Eyes и една сладка гушка.

# 136
Момичета,благодаря още веднъж за хубавите думи за моето момиче.Голяма ми е гордост,нищо че на последък ми се зъби по-често от колкото мога да понеса.
И аз знам,че кърлеж се маже с олио или нещо гъсто,но имам мнооого лош опит.Бях колко Мими и ми вадеха кърлеж на 6 парчета.Наложи се да ме цепят.Беше се забил на гънката на крака и срамната област и това се случи ,когато майка ми ме убеди да сложа пола.Е ,пола не сложих 5г. след това.

# 137
Много ти е хубаво момичето Шери.

# 138
Пате, Перу, добре сме, благодаря. Дълга и трудна година беше, но всичко си влиза пак по релсите. Днес за първи път мечтах смело и даже пях на глас как ще кърмя близнаци "ей-така".

Момичета, извинявам се, че така нахлух в темата ви.   bouquet

Перу, дръж я на цица много и на често, ще си хване режима.
Ще търпиш, мамо Joy А още няма зъби, после ще е по-весело. Целуни едно малко краче от мен Heart Eyes
А,от мен другото краче Heart Eyes и една сладка гушка.
А на мен най-сладко ми е дупе да целувам, пък макар и некъпано, хих.  Laughing

Хубава неделя на всички!

# 139
Скрит текст:
Добрутро Simple Smile Неделя е, що да не се събудя отново в 6?
Мишки Simple Smile ти нахлу целенасочено и за хубаво.

# 140
И за мен закуска в леглото ако може  Embarassed Добро утро  Hug

# 141
  • Варна
И аз от ранобудните...
Макар снощи да беше тежка вечер и си легнах чак в 12. Ходихме до Бърза помощ., че крака ми отече още повече и почервеня. Гледаха ме на доплер - няма нищо. Изписаха ми магнезий,  phlebodiq. (ще звъня в София да видя какво ще ми кажат за приема му), и представете си - Клексан. Въпреки, често пъти им повторих, че слагам Фраксиарин. Клексана не го купих въобще...
Всъщност снощи не сложих и фраксито, защото зацаването не спира.
Тази сутрин крака ме болеше още повече.
Та такива забавления при мен. Да идва вече този тест, че ми омръзна...

# 142
Добро утро и от мен, току-що се прибрахме от риболов и ММ прави палачинки  food002
Кали, звучи много неприятно и притеснително това с крака ти, казаха ли каква може да е причината, но каквато и да е дано да отмине бързо Hug За останалото се присъединявам към другите момичета - надявам се да е нормалното зацапване, което чета че повечето получават след инсе и ин витро и стискам всички палци за теб и човеците Praynig

# 143
  • Варна
Кали, звучи много неприятно и притеснително това с крака ти, казаха ли каква може да е причината...

Не. Защото не знаят. Бил ми малко забавен кръвопотока и толкова. Имайки предвид, че само лежа от два дни, ми се струва, че е нормално.
Усъмниха се, че може да е ортопедично, но нямаше дежурен ортопед, а на мен не ми се чакаше наново в Окръжна за ортопед. И без това сега няма да позволя да ми правят рентген.
Мисля да сложа малко лед и да видя какво ще стане...  newsm78

Иначе днес с ММ имаме годишнина - 7 години брак. Черпя:

Скрит текст:

# 144
Ох Кали, големи тревоги пак   Hug  Дано от Надежда ти дадат адекватна помощ, щото не звучи леко положението! Надявам се да отмине по-бързо отока и болката.

И добро утро да кажа де

Рансън, вие за черноморски рибета ли ходите? Как беше улова? ММ снощи доста време ме агитира днес да сме отивали за риба. Ама едно, че имам работа, друго, че нещо не ми се виси по горещините, а той още сладко спи  Thinking  Не може да се организира по хладното да сме там и да се приберем до към 12-13,00. Та ако продължава да настоява, ще му разпиша билета самостоятелно да заминава.

# 145
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Кали, бързо да се оправяш  Hug   Честита годишнина, пожелавам ви много любов и разбирателство и скоро да гушнете поне едно сладко бебче   bouquet

# 146
Кали, не звучи добре това. Пиши на Сигма да се изкаже компетентно! Перу също наскоро имаше проблем с краката, но не знам дали е същото. На спешния в клиниката най-вероятно ще кажат,че по телефона нищо не могат да направят.
Честита годишнина  bouquet Още дълги години да сте ръка за ръка влюбени и скоро 3-ма, 4-ма Hug
Мишки, много ми беше драго да те видя Hug Дано тази година ви е по-хубава от миналата!
Аз се събудих днес рано, но въобще не ми се става и се излежавам. По-късно ще ходя да пия с една дружка кафе и цаних ММ за шофьор да ме води и прибира с мотора, че колата ми в петък се повреди. Хубав ден!

# 147
  • Варна
Кали, не звучи добре това. Пиши на Сигма да се изкаже компетентно! Перу също наскоро имаше проблем с краката, но не знам дали е същото. На спешния в клиниката най-вероятно ще кажат,че по телефона нищо не могат да направят.

Със Сигма го обсъдихме въпроса "на лични" още в петък вечер, за което съм й много благодарна...  Hug Наистина от спешния казаха, че по  телефона няма какво да направят. Понеже заради зацапването съветват спиране на Фраксито, пък и той крака се влоши, та затова отидох на спешен. За да изключим тромб поне... Снощи не бих Фракси, днес вече не мога въобще да си стъпя на крака...
Както и да е. Ще потърпя още няколко дена и след тест вече ще отида на рентген...

# 148
Изключва ли се вероятността тромб в случая? Ако е друго мисля, че търпи отлагане. Да не би да си го навехнала, без да се усетиш newsm78 Ако е това студено ще помогне. Перу се налагаше с риванол. Ох, дано ти мине по-бързо Praynig Все да има по нещо да разваля хубавия момент.

# 149
Кали, много сериозно звучи   Thinking
Бих те посъветвала да направиш тест за  бременност, мисля че ще покаже.
Честита годишнина   bouquet
И добро утро от мен  Tired

Общи условия

Активация на акаунт