ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 297
  • 715
  •   1
Отговори
# 120
Кали, пиши как си Hug Дано всичко е наред Praynig
Танзу, някое яйчице може да вземе да снесе там. Много са смешни гларусите. Ходят да ровят в чиниите на туристите. В саксията съм намирала кебапче. Доста се чудих от къде е, докато се светна, че някой гларус го е изпуснал Joy свекърва ми има гларус долу горе като домашен любимец. От години му слага храна на терасата и ако забрави й чука с клюна по прозореца  hahahaА иначе гледката ми е хубава и като ми е нервно бягам да терасата. Много се разтоварвам с китките. Тази година имам 9 сандъка, има и мои разсадчета от семенца. Ще кача снимки в албумчето като разцъфнат по-обилно.
Направих мъфинчетата на Звездичка да подам за задушница. Много сполучливи станаха. Аз им сложих домашно сладко от смокини. Ето една снимка за Разнотеката
Скрит текст:
Иве Hug

# 121
Пате,разкошно изглеждат и съм сигурна,че са и толкова вкусни eat
Да покажа моята танцьорка.Много добре играха децата и най-важното е че се забавляваха.
Скрит текст:
.

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 19:19 от scherifka

# 122
  • Истински се вижда само със сърцето.
Оппа  Mr. Green

Шери съсвсем нормално са постъпили с кърлежа - т.к. той диша кожно се слага препарат какъвто и да е (мас, гъст крем или нещо друго) което спира достъпа на въздух. Това от своя страна го кара да отдръпне хоботчето от тялото и с леко въртеливо движение се изважда внимателно за да не останат части от хоботчето вътре. Невъзможно е да го извадиш цял иначе. Радвам се че сте се оправили  Hug

Пате, радвам се че се разписа  Hug

Ние днес огледахме, харесахме една къща и се надявам да ни уредят оглед и да ни я дадат разбира се Simple Smile. Няма да се местим далече, съвсем бизо е, но ще видим какво ще стане.

Да се допълня - имаш си прекрасна танцьорка Simple Smile

# 123
Патенце, едно голямо гуш за днес Hug, и...незнам защо но си помислих, че това птиче символизира душата на детенцето, което си очаквала, за да ти даде надежда, че всичко ще се случи по най-добрия начин за вас Heart Eyes Hug И аз като теб постоянно си спомням такива дати, натъжават ме, поплаквам си, макар след толкова години.
Шери, имаш си прекрасна танцьорка, имали сте екшън днес, важното е че вече сте го махнали. Аз съм махала само на кучето, след като ни оскубаха като вас първия път, намазвам и връткам. Дано не виждам на човек, че съм паникана такива неща.
Танзу, благодаря ти за милите думи Hug, не винаги е така, имам си моите слабости...
Кали, мисля те, и да ти кажа нещо, чуто скоро. В сряда гледах в предаването на Гала, с едната кандидат мама, че така се е получило дори на два пъти, но установиха сърдечна дейност и докторицата обясни, че за радост не всички зацапвания означават нещо лошо. Стискам ти палци и вярвам, че твоето съкровище си е на мястото и се развива страхотно и му е мноооого хубаво у теб Hug
Да споделя за днес. Успяхме да се срещнем със специалистката. Направихме програмата, макар, че единия тест не беше възможно да му го направи на сина ми, не я разбра какво и що да направи. Очаквано си беше де. И понеже мислехме една чужбинска мама да ми праща техните дискове, че са адски скъпи, установихме, че темповете на терапията при децата ще са различни, паузите и т.н. и трябва да си ги закупим. Обаче, ни предложи разсрочване, което ни устройва. Има много добри хора. Обнадеждена съм!
Ели, стискам палци да стане и при вас, с къщата, щом е близичко и ви харесва. Има ли градинка за цветенца? Simple Smile

# 124
Перу, желая ви прекрасни мигове заедно! Сякаш се връщам 10 години назад-гледах малката си дъщеря и плачейки благодарях на Бог за нея. А днес малкото мое момиче завърши трети клас с пълно отличие. И не преставам да благодаря, че я имам.
А къде мога да видя албума със снимките, моля?

# 125
  • В градината...
Izai,  Hug

Пате, скоро ще е  Praynig

# 126
Звездичке, много се радвам за порасналото ти момче. Дано тази жена е неговият късмет Praynig
Хареса ми асоциацията с птичето Hug
Ели, дано успеете да се преместите в новата къща щом ви е на сърце Hug И дано кухнята й е по-голяма, че виж Ава какви хубави работи разказва Joy
Шери, много е сладка танцьорката, имали сте хубави емоции Hug
Изай, по принцип даваме паролата като момичетата попишат малко по-дълго в темата Hug
Перу, чул те Господ Praynig Кажи какво прави Ида Heart Eyes

# 127
  • В градината...
Ида започна да ме хапе. Захапва и си върти главата да ме повърти на шиш.

# 128
Ще търпиш, мамо Joy А още няма зъби, после ще е по-весело. Целуни едно малко краче от мен Heart Eyes
Започна ли вече да суче както трябва? Нали се притесняваше, че е свикнала с големите дупки.

# 129
Перу, честита ви радост! Прекрасно име, прекрасни емоции, пу пу, дай Боже всекиму! Да ви е здрава, обичана, щастлива, ящна и всичко, всичко да върви по вода! Много виртуални прегръдки!   bouquet Hug

# 130
White ducк, разбирам  Hug Перуника вече ми я даде. Благодаря за доверието. Прегръщам ви!

# 131
Мишки, какво правите вие? Много пораснал младежа Heart Eyes
Изай, не ми се сърди. Просто си слагаме снимките някъде в интернет пространството и слагаме паролата за някаква сигурност. Ако ни беше все тая дали ще ни гледа всеки щяхме да си публикуваме снимките тук в постовете си. Извинявай, не е конкретно към теб Hug

# 132
  • В градината...
оо, Мише, трогната съм  Hug Как сте?
Вече започна по-лесно да засуква, без борби и юмруци.

# 133
Шерифче, чудна танцьорка.
Никога не съм имала приключении с кърлеж и се надявам да не ми се случи. Но вече знам - ще звъня на мама Перу Simple Smile

# 134
Шери, страхотна танцьорка си имаш  Heart Eyes

Перу, хулиганка ще да става  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт