ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 294
  • 715
  •   1
Отговори
# 105
Кали, как си? И аз си мисля, че при теб всичко ще е наред, трябва да се задържат тези човеци, няма как при толкова орисници! Почивай и не давай на лошите мисли да те тревожат!
Шери, излезе ли кърлежът? Добре че си го видяла.
Коте, радвам се, че си се успокоила! Доста по-добре звучиш. Simple Smile
Ели, накъде ще се местите? Ей, все забравям да те питам дали ми получи ЛС. Оправихте ли се с документите?

Ние днес бяхме в зоопарка, много беше хубаво. Времето е чудесно тези няколко дни, аз взех пак да вадя летните дрехи, по-скоро тези в които все още влизам...
Утре сме планирали разходка по едни чукари с приятели, да видим дали ще се състои, че нещео ме понаболява кръстът.

Нашата почивка май няма да се състои. Заради ваканцията на децата така надуват цените, че не е истина! Ние досега винаги сме пътували извън ваканциите и навярно пак така ще постъпим, ако изобщо решим да ходим някъде.
ММ е харесал някакъв много малък остров, до който лети само една компания и съответно си държат високи цени на билетите, та ще видим. Най-много накрая пак да завършим в Бали...

# 106
  • В градината...
като малки и не само, колко кърлежи са вадили от нас  ooooh! С олио или газ, нафта, нещо миризливо.

# 107
като малки и не само, колко кърлежи са вадили от нас  ooooh! С олио или газ, нафта, нещо миризливо.
аз не помня да съм имала такава екстра  Rolling Eyes

# 108
И ние никога не сме имали с брат ми и научих за тях чак като си взехме куче, което пък доста страдаше от тях и мен винаги ме е било ужасно страх да не вземе някой да ми се бодне. Wink

# 109
  • В градината...
ами по излети в гората и разни местности /където има овце/ винаги сме хващали

# 110
  • На остров
Аз от както живея тук съм спец по кърлежи, обикновено или от животни както казва Перу или от висока трева се лепват, първите дни обикновено се разхождадоакто намеря най подходящо място да се забият.

Опасни са ако са преносители на Борелия или Енцафалит. Ние сме в рисков район и имаме ваксина срещу Енцафалит.

Шери наблюдавай я след като го махнете, повръщаен темепература и червено петно около мястото на ухавпането / това са симптомите на Борелия, неприятно е но се лекува с антибиотици.

# 111
И аз останах така Shocked.Просто сложиха малко от течния сапун,с който се мият те ,на памук.Памука го сложиха върху кърлежа и след минута сам излезе.
Когато го видях,звъннах на педиатърката и тя забрани да му слагам олио.Така кърлежа се накъсвал и имало вероятност главичката му да остане в Мими.
Бясна съм на свеки.Като ми поотмине ще пиша.Сега ще водя Мими на концерт.
Пате,разбирам те прекрасно.Аз не празнувам св.Валентин.Първия ми термин беше за тогава..Съдбата си прави лоша шега с мен.Всичките ми възможни бременности са били на някав празник.Е общо взето,като се зададе празник аз съм в дупка.Опитай се да се справиш по- добре от мен.Много  Hug Hug Hug от мен.

# 112
Шери, много ти благодаря, мила Hug Няма начин, такъв е живота понякога за съжаление.
Хубаво да си изкарате на концерта!
Вижте, кой се е загнездил в цветята ми. Леко му е тесничко, но това не го притеснява Mr. Green
Скрит текст:

# 113
  • На остров
Пате много сладко, ама вие виждате морето Heart Eyes

Шери весело изкарване  Simple Smile !

Аз направих ябълков сладкиш с червени боровинки.

# 114
  • При вещиците
Перу, желая ти най-голямото щастие и винаги да сте така усмихнати тримата. Виждам как любовта струи от очите ви и как малката Ида ви е променила. А Ида изглежда толкова оформена и красива, а е само на 10 дни. Това е моето пожелание за Ида:

За всички момичета ги моля да имат търпение и вяра. Той ще мине скоро над всички ни:

# 115
Пате, много се радвам, че се разписа  Hug И аз на 04,02 се бях яко размазала ма и това мина.
Шери, аз съм и каже дмала кърлежи. Те дишат през така да се каже дупето си. Забиват си главичката в кожата и почват да смучат кръв. Като се покрие дупето с мазен крем, свинска маз той не може да диша и сам излиза, особено ако е от скоро. С въртеливи движения обратни на часовниковата стрелка се вадят, но все пак има опасност да се скъса главата. Важното е, че си установила навреме Naughty Ако няма черна точица на мястото, значи всичко е ок.  Hug
Ох как искам и аз да видя морето  newsm78

# 116
Пате, каква гледка от вашата тераса! Моретоооо! Обожавам го това море! А новия домашен любимец е голям сладур  Mr. Green И как сладко се е настанил в саксията  hahaha  И аз ти изпращам топли гушки  Hug 

Котенце, готов ли е багажа? Много сладко това с табелките за бебенцата и другите поводи   Heart Eyes

Звездичке, дано е успешна новата инициатива и да има положителен ефект при твоето момче   Hug  Желязна жена си ти  Hug  Дълбоко се покланям пред силата, търпението, желанието, волята, добротата и човечността ти!

Кали, цял ден те мисля. Дано притеснителните симптоми да се окажат положителни  Hug

И ние си имаме доста кърлежи и сякаш сме претръпнали към тях. Е, става ми неприятно като ловна някой, и после с дни се почесвам тук и там без да ме сърби   Mr. Green  Заради кърлежите кучето почти не го извеждаме навън - само на двора, защото ММ пръска почти всяка седмица. Иначе в парка е бъкано. Само лепят разни табели, че са пръскали, но нямаме разходка без да си приберем някой в къщи  ooooh!

# 117
Уанче, осъзнах колко са различни семейните модели, от които идваме двамата с мъжа ми. Но и в двата не се е стигало до РЕШАВАНЕ на конфликтите. Докато в моето стремежът е да бъдат избягвани и да ги няма, дори и с цената на потискане, то в неговия са решавани с насилие. И той ги вижда тези неща. И мисля, че успешно сме намерили пътечката, по която да си решаваме нашите. Аз все още по-скоро търся компромис или избягвам, докато той е подсъзнателно нагласен да се разговаря (на практика му е трудно). Но важното е, че вървим напред заедно.
Радвам се, че подаръка е стигнал до вас. Макар и със закъснение Simple Smile Сега ще превеждаш на ТМ.

# 118
# 119
  • На остров
Даре хубаво е, че сте намерили вашата пътечка както казваш.
Превеждах вече всичко Simple Smile .
Цвети не разбрах на какво как реагира мм?

Общи условия

Активация на акаунт