ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 286
  • 715
  •   1
Отговори
# 90
  • На остров
Пожелавам на малката Ида да е здрава, весела щастлива, да стане една прекрасна жена като своята мама, да черпи сили и кураж от хората, които я обичат и да е щастлива   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet !

Благодаря за красивата тема и помощта с автарите  bouquet !

Специално искам да благодаря на Котето  за прекрасните подаръци bouquet и на всички за вас за чудните пожелания, които получих, много много мило ми стана и съм превеждала цяла вечер на мм Heart Eyes ! Не съм очаквала такова внимание и ме направихте много щастлива Hug Hug Hug Hug Hug!
БЛАГОДАРЯ   bouquet  bouquet  bouquet !

Кали стискам всичките си палци Praynig Praynig Hug !
Звездичката дано, повече нищо не те събаря и да може да си позволите това лечение Hug !
Ели приятно гледане на новият град Simple Smile !
Боби и Шери честити отличнички  bouquet !

# 91
Kоте, много яко това с табелките Mr. Green, но и аз съм леко против отрязването на дърво Thinkingняма ли начин да е някаква весела стоборка с табела  newsm78 "моето желано слънцице изгря" Изнаеш ли много спокойна ми звучиш Hug
Уанче,  Hug много уравновесена двойка сте  Naughty и ми е интересно как реагира мъжа от севера  newsm78
Кали, как си миличка? Влизай за малко да кажеш как си, че те мисля  Hug

# 92
Ей, най-после дойде този колет... Уанче, за мен беше истинско и неподправено удоволствие!
Цвети, спокойна съм  Hug Спрях да се напъвам и да обръщам внимание. Имам 5 дни престой в болницата и ММ ми обеща, че ще се приберем на оправено, изчистено и подредено. И днес следобяд ще ме води на фризьор  Sunglasses И да, вероятно ще направим това с табелката с името и датата на раждане Това е местния начин да се съобщи на света, че в тази къша има радост (правят го и за рождени дни, юбилеи и сватби) и с това се започва приобщаването на новия член на семейството към света наоколо. Та подозирам, че скоро народът ще познава мен като "майката на..."  Mr. Green

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 13:23 от pussycat

# 93
  • Варна
Кали, как си миличка? Влизай за малко да кажеш как си, че те мисля  Hug

Ами как да съм... Лежа тука, вдигнала съм крака на две възглавници и скучая. Звъннах на Док- да съм пиела Утрогестана 3*2 през устата. И това е... Продължаваме да чакаме...

# 94
мдаааа най трудното е чакането  Thinking но вярата, че си заслужава ни крепи  Hug Утрогестана пък защо през устата  newsm78 чела съм, че повечето го поставят, ма ти каквото са ти казали си прави  Hug Зацапването как е?

# 95
  • София
Цвети, когато има кървене утрогестана се пие.

# 96
Логично....ма много съм руса  #Crazy Що не си мълча и аз, кат не знам

# 97
Ехо как сте девойки? Прекрасна тема, адмирации за екипа  bouquet
Перу, много ти отива да си МАМА. Такова невероятно излъчване имаш. А малката Ида е невероятна и има страхотни бузи! Пу пу. Благодаря ти, че сподели с нас тези прекрасни мигове  Heart Eyes
Много щастие ви желая, все дака да сте изпълнени с положителни емоции! Ида да расте здрава, палава, умна. Сигурна съм, че ще е обградена с много любов. За теб животът вече няма да е същият, ти си го казала прекрасно. Прегръщам ви Hug

Цвети, каква новина само! Много се радвам за теб, момиче Hug Все така да си бременееш до термин и да гушнеш здраво бебче след някой и друг месец Praynig
Кали, пази леглото. Ти си имаш терапия. Док ти е казал Утрогестана да го приемаш през устата. Ако имаш нещо разреждащо кръвта Аспирин или някакъв Хепарин най-вероятно ще ти го спрат. Не се тревожи, много бременни имат зацапване в началото. Всичко ще е наред Praynig Имам много хубаво предчувствие за теб Praynig
Мира, момичето ти е много стилно и чаровно! А кавалерът е бонбон Heart Eyes
Уанче, честито госпожо! Много здраве и щастие ви желая! Невероятни сте тримата! Много стилна украса  bouquet
Звездичке, пожелавам ви много успех с терапията Hug

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 14:29 от white duck

# 98
Момичета,аз от сутринта съм на въртележката #Cussing out
Скрит текст:
На Мими сутринта и падна поредния зъб.Довечера пак ще ги играя "Фея на зъбките". Малко по-късно забелязах,че има леко зачервено петно на врата и.Е,оказа се кърлеж Thinking.Веднага облякох бебо,хванах кака и в спешния кабинет.Е за удоволствието да намажат врата на  Мими с течен сапун(от него кърлежа излизал сам)си платих 15лв.Ако някой има такъв проблем да знае.
Коте,звучиш прекрасно    Heart Eyes
Пате,радвам се,че се разписваш.Много ни липсваш  Hug
Кали,лежи,почивай и мисли позитивно.

# 99
Кали, дано да е за хубаво зацапването. Много бременности са започнали така. Докато си чаках моя тест нямаше момиче без зацапване – бременност, зацапване-бременност, всички от темата с чакането бяха така. Викам си тогава само аз нямам, не е на добре. Така, че кой се тревожи от липсата му, кой от наличието му. Дай Боже да е имплатационно Praynig

# 100
Кали, само не си пускай Анатомията на Грей!
Днешния семинар за конфликтите е супер интересен! Толкова много открих за себе си, че просто не е истина.

# 101
Шери, благодаря ти Hug И вие ми липсвахте.
Скрит текст:
Но последните седмици ми беше сдухано. Отдадох се на цветенцата си и на мисли различни от бебешки. Тези дни трябваше да се роди моята малка звездичка Tired Вече съм позитивна и гледам напред!

# 102
  • На остров
Шери аз имам едно като пинсета за жадене на кърлежи. Иначе го намажи с нещо мазни и се опитай да го изкубнеш с въртеливи движения.

При нас комари и кърлежи колкото искаш.

Пате Hug ! Липсваше ми и на мен !

Даре какво научи Simple Smile

# 103
Пате  Hug
Шери, дано да е излязъл кърлежа  Shocked аз щях да се побъркам от страх.

# 104
Уанче, Амини  Hug
Шери, само го мазаха или успяха да го извадят? Много ме е страх от такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт