ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 284
  • 715
  •   1
Отговори
# 75
Списание "9 месеца"
В корема на една бременна жена имало две бебета. Едното попитало другото:
– Ти вярваш ли в живота след раждането?
– Разбира се. Със сигурност има живот след раждането! Може би сме тук, за да се подготвим за това, което ще бъдем след него.
– Глупости! Няма живот след раждането! Какъв ли ще е този живот след раждането?
– Не знам, но със сигурност ще има повече светлина отколкото тук. Може би ще ходим със собствените си крака и ще се храним през устата.
– Това е абсурдно! Невъзможно е да стъпваш на краката си. И как така ще се храним през устата, смешно е. Ние се храним през пъпната връв. Виж какво ще ти кажа – живот след раждането няма. Пъпната връв е много къса…
– Аз пък мисля, че има. И може би е малко по-различен от този, на който сме свикнали тук.
– Но никой не се е върнал от там след раждането. Раждането е краят на живота. И всъщност животът не е нищо друго освен едно съществуване в тъмнината, което не води до никъде.
– Добре, аз не знам какво ще е след раждането, но със сигурност ще видим мама и тя ще се грижи за нас.
– Мама? Ти вярваш ли в МАМА? И къде си мислиш, че е тя?
– Как къде? Навсякъде около нас. В нея живеем и чрез нея се храним. Без нея светът нямаше да съществува!
– Аз не вярвам! Никога не съм виждал мама и затова е логично тя да не съществува.
– Добре, но понякога когато е тихо, можеш да я чуеш как пее и да усетиш как ни гали. Знаеш ли… аз мисля, че съществува реален живот, който ни очаква и че сега просто се подготвяме за него...

# 76
Що не спиш ма жено  ooooh!

# 77
Е как що? Събота е Wink
Вие по-добре ли сте с принцесата?

# 78
Добро утро   bouquet
Даре, много вдъхновяващо и поучително Hug
Звездичката, и за мен е изключително интересно и смятам, че е наложително да се говори и разяснява newsm78 Пък и кой е казал, че е само за специални люде  newsm78 Извинявай, аз не съм много наясно, но каквото и да е притеснението с баткото аз не бих ги нарекла "проблемни деца" а специални  Naughty или поне различни. Пък и кой в крайна сметка може да отсече тези са, тези не са  Naughty. Виж публикацията на Дарето, мисля там е отговора Hug. За различните начини за въздействие съм чела и аз малко като почнеш от цветотерапия и минеш към музикотерапията. В стреса в който сме накиснати ежедневно, едвали има някой дето не е за терапия newsm78 Стана доста дълго, но ще завърша с това, че доц. Тодорова ми направи остра забележка, като ме видя на прегледа в черно. Казва да знаеш, че си бременна и да не носиш бяло е за поне забележка  Naughty
Стана дълго извинете ме
Хубави почивни дни   bouquet

# 79
Добро утро
Закуската
Скрит текст:

Цвети, и аз на мнението на доц. Тодорова. Не за бяло на всяка цена, но в никакъв случай черно.  Hug  Има толкова други свежи и създаващи настроение цветове ...

# 80
Така е Танзу. Надлежно съм прибрала почти всичко черно и се оказа, че нямам какво да обувам  Joy

# 81
Добро утро! Ама ние май сме едни и същи дето седим до късно и ставаме рано  Mr. Green
Даре, мерси за разказчето, бях го чела, припомних си го  Hug
Така е, момичета, не исках да спамя темата просто, иначе знам, че трябва хората да знаят повече, никога не съм криела каквото и да било в това отношение. Повече яснота, повече разбиране и възприемане.
Цвети, доц.Тодорова на мен много ми хареса, за мен има някаква харизма, дори поиска да види баткото, с доста неща е запозната, много се харесаха, а той определено има вътрешна и много силна интуиция за хората, за беда на хората, изключително правилна  Laughing Цвети, наистина сезона предполага към цветни и светли дрехи, възползвай се, създават страхотно настроение. Човек пък трябва понякога да се поглези, дори заради собствените си сетива  Hug
Скрит текст:
И мога да кажа, че освен всички терапии и обучения, най-голяма помощ му оказа малкия. Порастна сякаш, стана изключително разумен, прави му забележки, кое е правилно и кое не, ходи да го предпазва от опасностите, изключително мил и грижовен е, обича да го гали и гушка. Постоянно пита дали може нещо си, благодари, казва заповядай... Е, не е така през цялото време, за жалост, особено като го прихванат пубертетските щуротии, или си вкара муха в главата за нещо, ама хич не ме учудва.
Танзу, тая сутрин ще ти откажа закуската  Simple Smile Отивам да глътна един банан, да пия чайче, кафенце /инка любима/ и...хайде по задачките.
Хубав и слънчев ден, момичета!  bouquet

# 82
Добрутро! Май и на мен ми стана навик в събота да ставам рано- рано  newsm78
Танзу, цялата закуска ще излапам , да знаЙш ! Такъв глад ме е подгонил, тичам бързо да бъркам палачинките , дано изтрая Simple Smile
Хубав уикенд !

# 83
аз ще си рупам овесените трици Simple Smile

# 84
  • Варна
Добро утро! Ама ние май сме едни и същи дето седим до късно и ставаме рано  Mr. Green

Аз по принцип не съм от ставащите рано, но сега...  Tired
Скрит текст:
От снощи се сдобих със зацапване и доста силна тежест ниско долу. Мисля, че нещата не вървят на добре.
И крака ме заболя ниско долу при глезена без причина, че даже и малко оток има. Не че има връзка, ама е неприятно...

# 85
Кали Sad  Hug Надявам се да е само едно от ембриончетата , не се предавай Hug  . А болките ниско в кръста аз ги имах повече от две седмици след теста , все чаках да ми дойде .

# 86
Звездичке, ако знаеш как исках да поспя до късно днес, ама не  Rolling Eyes  Ококорих се в 5,00, натисках се до 6,00 и се измъкнах от леглото. Изкарах кучо на двора да пием кафе. После тя се върна в леглото да си доспи при ММ, а аз седнах да поработя ...

Кали  Hug  Дано не си права  Sick  Стискам палци и те мисля     bouquet

# 87
Кали, паркирай се в леглото с развлекателна книжка или филм  Hug и да се надяваме и вярваме силно  Praynig

# 88
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кали мушкай се в леглото и си пусни нещо весело или романтично, всичко ще е наред - не го отписвай така  Hug

Котеее къде си, как сте с беба  Hug

Ние боднахме по една яка закуска и изчезваме до едно съседно градче да го видим, че мислим евентуално да се местим натам Simple Smile

# 89
Пожелавам на Ида прекрасно детство, усмихнати очички и отворено сърчице за всички чудеса на този свят. Защото чудеса съществуват, и тя е едно от доказателствата за това! На мама Перу, пожелавам щастливо майчинство, изпълнено с положителни емоции и незабравими мигове. Нека всеки миг прекаран с малката Ида бъде благословия и благодарност към Онзи Горе, че не ни оставя и за миг.
Досега ви четох, видях снимките на бабка с мама и татко, разкошни сте!

Илейн, ето ме  Hug И се радвам да видя и теб! Приятна разходка и да кажеш после накъде се стягате да се местите!
Шери, по-спокойна съм, благодаря. Понякога хапя езика... помага...
Звездичке, хубави неща разказваш за терапията. Смени думата "проблемно" дете с думата "специално" дете  Hug  Приятна и успешна сесия ви пожелавам! Дано успеем с моите планове за лятото да дойдем във Варна с дреболина. Ще се радвам да се видим на живо и с Хепи Кали
С бременната Хепи Кали! знаеш, че зацапване има при имплантация - при някои по-рано, при някои по-късно зацапва. Болките в кръста - ми и мен ме понаболяваше кръста  Hug Дано е от хубаво зацапването!
Дарииии, разрева ме с тези дискусии в тумбака на мама... Станала съм и аз голяма ревла тези дни...
Сутринта се разревах на картичките, които племенницата ми е направила за дреболина - тук е традиция да се изпращат картички с които се оповестява раждането на дете. Та решихме като ще е, да е и ще ги правим на 3 езика. Опитах се да му прочета българския текст и се разхълцвах на всяка 3та дума... рев и смях едновременно... не си е работа... Другото което правят - отсича се ела и се слага пред къщата с окачена табелка с името и датата на раждане на детето. И аз да остана вярна на себе си, се възпротивих на убиването на дърво за целта. Някаква табелка или каквото там друго измислят е ок.
Жана, все ще ти пиша и все забравям - не би трябвало да имаш перипетии със секциото - сестра ми роди второто със секцио по желание! Никой няма право да ти откаже секцио ако това е желанието ти!
Фокси, и аз имам 2 малки миони възела. Никой нищо не е казвал за тях досега...
Манди, приятно шофиране! Ти си пич и ще вземеш книжка от раз! Сигурна съм  Hug
Уанче, кога и къде ще е медения месец/седмица?

Аз правих баница за закуска. Много вкусна стана бееееее... Добре, че мога само по малко да гризкам, иначе щях да преям...

Пак забравих какво беше още... ще се дописвам!

Да ви е хубав, спорен и усихнат деня на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт