ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 281
  • 715
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Привет!
Нямаше ме една седмица в Пловдив и ви изтървах.Не съм чела на зад подробно,но задължително се включвам в тази прекрасна тема,създадена с много обич за Перу и нейната сбъдната мечта Ида.
Нека да е много здраво и усмихнато дете малката принцеса с приказно име!Да е на мама радостта и на тати гордостта!
Цвети-честито миличка!Много се радвам за теб!  Hug
Отивам сега да ви прочета и пак ще се включа.

# 61
Тъкмо реших да си лягам, след като си начесах крастата с Женени от пръв поглед /за което Мм е много щастлив, че свърши Mr. Green/, малко не както очаквах свърши, но това е живота.
И като прочетох вица на Дарето и аз щях да събудя малкия hahaha, направо ме разбииииии...
Ей, затова си ви обичам всички, и за прегръдки и за разбиране, и за добра дума, и за точилка, и за разсмиване....  bouquet Благодаря ви, наистина от сърце!
Ели, ти сладоледче, аз натурален шоколад /след вечерното бозаене де/, ама пусто си го обичам.
Та по повод вица на Дарето, съседите отгоре, наематели, чувам ги кога се прибират, къпят и т.н. , шумнички са, но снощи по никое време явно се присетиха...къмто 2 часа...че са забравили туй дето и Пена,  ooooh!, то хубаво, ама матрака им ужасно скърцащ, надали някой от входа е пропуснал да чуе среднощните им фиести. Най-ме беше яд, че се събудих и будувах, не по вина на малкия Mr. Green Исках да го пусна в скрит текст, ама не мога от телефона, да ме прощавате Stop

# 62
А аз забравих да го гледам  Crossing Arms
ама нищо де, то не е някаква огромна загуба, а и го има навсякъде качено.

# 63
аз направо си се разстроих от това предаване. много съм загубена  ooooh!

# 64
Сигме, тези хора доброволно са се подложили на цирка, не си заслужава да се разстройваш Simple Smile

# 65
Звездичке,разсмя ме с твоите съседи.В предишния апартамент и ние имахме такива.Чак Мими се събуждаше и питаше ,дали каката не я боли нещо,че вика така силно Embarassed

# 66
Сигме, защо се разстрои, какво стана в предаването?

# 67
добре, че нямаме съседи Wink От кога го карам ММ да сменим кревата, че скърца ужасно. Даже някой път ме разсейва направо.
Звездичката, що не го събуди ТМ да оползотворите разсънването? Много интересно ми стана за тази терапия, която ще правите. Ще разкажеш ли после?

# 68
Скрит текст:
докато не е свършил петъка Wink

# 69
Даре, що, що...щот съм в цикъл бе жена Whistling За терапията ще разкажа, не е нова, ние 5 години по 1 път годишно я правехме, просто сега ще си набавим необходимите неща и ще ни напътстват...и у нас ще си го правим, не само 10 дни по 2 часа, а 4 месеца. Естествено и ефекта би следвало да е по-голям. Музикотерапия, звукостимулация, слуша се филтрирана музика, има особеност и самите слушалки, с костен проводник са, и така. Всъщност изобщо не е само за проблемни деца. Аз съм слушала заедно с него, по друга програма. И ми е действало много добре. Пак се извинявам за лиричното отклонение, ще се науча и оттук да скривам текст...някой ден.

# 70
Звездичке, не виждам да има нещо за скриване, съвсем нормални неща са това и за тях трябва да се говори по принцип, обществото да се запознава, а не да се крият.

# 71
Звезде  Hug щях за пиша същото , но Амини ме изпревари ! 

# 72
Звездичке,Амини го е написала много правилно.И на истина няма за какво да се извиняваш.Нали за това сме тук-да споделяме и вълнения и тревоги.

Даре,може да се сменим с котецнето?

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 09:03 от scherifka

# 73
  • София
Гледам, че не съм само аз без аватара, но ще се запиша, през телефон съм основно и не стигам до през уеб, моля да ме прощавате!

# 74

А добрутро Simple Smile
Магнетче, имаме демокрация все пак Simple Smile
Звезде, много интересно звучи това, което разказваш. Напомни ми на един разказ. Ще ти го потърся.

Общи условия

Активация на акаунт