ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 275
  • 715
  •   1
Отговори
# 45
Зведичке,видя ли-когато една врата се затваря ,се отваря друга.Ето,нещата започват да вземат обрат при вас.Много  Hug Hug Hug и  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedот мен.
Ели,минавай поне за  bye.
Коте,ти как си?Успокой ли се вече?
Сигме,дано сте по-добре.

# 46
Даре, Мамче, Шери, прекрасна тема, благодаря ви!   bouquet
Перу, сбъднахте мечтата си, майче! Ида дойде! Да ви е здрава и да преживеете много щастливи моменти заедно! Heart Eyes
Мистик уоман, честито! Безпроблемна бременност до края Hug
Шери, поздравления за умната гордост на мама!
Боби, браво на отличничката!
Мира, понякога се струпват неприятности, но пък след тях облаците се разсейват. Но наистина на този етап ТСХ-то ти е доста високо. Какво казва лекарят? Дано и Момо, и ти да се почувствате по-добре Hug
Цвети, надявам се да не се разболяваш наистина, а да е от „екстрите” на бременността Peace
Звездичката, дано и при вас отминат неприятностите Hug
Зазу, бързо да оздравявате Hug
Манди, ще видиш /ти още сега го усещаш/, че ще бъдеш по-добре. Още сега звучиш по-спокойна и по – позитивна, въпреки тъгата.

# 47
Амини, ще се пробвам утре. Чувствам се като кит с тоя подут корем (а се оказа, че и миомата е започнала да расте - очаквано, и матката е твърде голяма - като за 13-14 седмица). Искам раздвижване

# 48
Фокси, това с миомата е лошо, много лошо .... Аз на 9ти ще ходя да ги гледат моите и ще докладвам. Искаше ми се преди това (да проследим О), но пък исках и при опредерен лекар и това е първата дата. ММ се подмотва за павторна СГ.
Отиваму у Враца в неделя ... някой наоколо за бране на череши?

# 49
Да, Даре, пораснала е, но това е обичайно. Надявам се след третия месец, след като плацентата поеме нещата с хормоните да спре да расте толкова скоростно. Засега никой не казва за проблем.
Ще видим.
Черешите по врачанско дали са станали? По пловдивско още малко им трябва

# 50
Ами имало малко, щото минала градушка. Ама не ми се кисне цяла неделя в къщи в Сф. Там ни е най-близкото лозе на чичо на ММ.

# 51
  • София
Чудесна тема, направена с много желание и сърце   bouquet благодаря ви момичета. Дано темата донесе много положителни емоции и новини на всички ни.

Перу видях твоето мъничко, сладко момиченце, страхотна е  Heart Eyes Ти и ТМ изглеждате много щастливи, постигнали своят най-голям успех. Много хубаво си написала това, което чувстваш и изпитваш в момента. За теб сега започва нов етап в твоя живот, много щастлив ... но и същевременно и много отговорен, защото най-голямото предизвикателство е да отгледаш и възпиташ един достоен човек, знам че ще се справиш и с това Wink  Hug
На Ида и пожелавам като начало да е едно кротко и лъчезарно дете, да оставя мама и тате да спинкат повече Wink и да е здравичка.

Шери, Боби честито отлично завършване на вашите дечица, нека да ви радват все така и занапред.

Звездичке успех и една голяма прегръдка от мен  Hug

# 52
Благодаря за темата на всички добри феи орисници тука.

Да е жива и здрава малката Ида, да расте и ви радва много, Перу  Hug Много нежна принцеса сред цветя, а одеалцето наистина и отива

Звездичке, успех с новата терапия, много позитивна енергия оттук
Шери, браво на отличничката
Манди, много добре звучиш, ти си вече в следващата, по-щастлива фаза
Ината, ами отидете на почивка, особено ако се чувстваш добре, сега е много добър момент, къде мислите да отидете?
Цвети, надявам се да си добре, умората в началото си е нормална, сигурно ще почне и да ти се спи през деня
Фокси, разгледах оня ден рецептата на Павлова, много вкусен ми изглежда тоя крем, ще я пробвам, благодаря
Мистик, честито, лека и безпроблемна с пухкав финал

# 53
Пена се събудила сутринта, издоила кравата, извела я на паша, събудила децата, нахранила ги, наточила косата, отишла на полето, косила, жънала, насякла дърва, приготвила обяд, нахранила децата, прибрала кравата, след това косила до вечерта, върнала се, приготвила вечеря, нахранила децата, изкъпала ги, почистила, седнала и изяла един комат хляб и легнала да спи с чувство за изпълнен дълг... обаче изведнъж скочила ужасена:
- Божке, Вуте ненаебан!

# 54
Пена се събудила сутринта, издоила кравата, извела я на паша, събудила децата, нахранила ги, наточила косата, отишла на полето, косила, жънала, насякла дърва, приготвила обяд, нахранила децата, прибрала кравата, след това косила до вечерта, върнала се, приготвила вечеря, нахранила децата, изкъпала ги, почистила, седнала и изяла един комат хляб и легнала да спи с чувство за изпълнен дълг... обаче изведнъж скочила ужасена:
- Божке, Вуте ненаебан!
JoyДаре,събудих Алекс от смях.

# 55
  • София/Стара Загора
дарееее Joy Joy Joy

# 56
Е Даре, направо ма уби  Joy

# 57
Е шапка и свалям на Пена,че след толкова работа и идва на акъла за ....Вуте.

# 58
  • Истински се вижда само със сърцето.
Даре  hahaha

Изядох един сладолед и сега всичко изглежда по - добре  Mr. Green

Шери, аз се разписах и вчера бе Simple Smile ама кратко.

Не знам от годините ли що ли ама много се схващам, всяко мускулче ме боли след работа   ooooh! явно не съм раздвижена, ама това е прекалено  Whistling

# 59
Ели,аз виждам,че си се разписала(нищо,че напоследък чета май все по диагонал),ама липсваш през деня Hug

Общи условия

Активация на акаунт