ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 270
  • 715
  •   1
Отговори
# 675
Звездичке и на мен ми е смешно, особено като проверява какво има в пампата и казва Уаууу. Ама нали е инато овенче всичко става както тя иска, и аз съм кривотия та нейния характер ми идва като студен душ. Оправи педикюра и го пробвай и ти на мъжки рамене.
Фокси аз пък приемам реакцията на ТМ като много добра, 200% ще ти се обади. Седмица преди първия рожден ден на малката ММ се прибира вечерта и аз ухилена съобщавам "И Карли ще става кака. Края на август трябва да се роди бебето." Аз цял ден съм радостна, мама ми е съобщила, че братовчед ми чака бебе най-накрая, и типично в мой стил изръсвам каквото ми е на ума. В следващия момент виждам милото как стиска челюст и замръзва с торбите насред стаята, продължавам с тирадата, "братовчед ми досега е крил, да са сигурни преди да кажат." Е толкова искрена усмивка и възклицание от ММ ау, че хубава новина, не съм чувала като съм му казвала, че аз съм бременна (а се е случвало доста пъти). Аз отпосле загрях как съм му вдигнала пулса. Добре, че съм бавен реотан да не се изхиля пред него. Много мило ми стана как се въздържа от реакция да не ме нарани.

# 676
  • Варна
Кали аз неупогена го слагах до към 12 гс. без да съм инвитро. Той спомага имплантацията.

Мхм, сега се свързах със "спешния"... Казаха да го продължавам. Ще ми го изпратят по куриер...

# 677
  • В полите на Пирин планина
Добре дошла на Изабела Кристина,да расте здраво и усмихнато дете   bouquet Коте, на теб бързо възстановяване  Hug
Кали,честито лека и безпроблемна до края  Hug
Честит рожден ден на Жорко,да е жив и здрав и много да ви радва  newsm59
Дъгичке, чести ти рожденик  и скоро дядо да го направиш   bouquet
Фокси,и аз мисля че ще се обади и нещата ще се наредят.

# 678
  • София
Добре дошла, Изабела Кристина ! Hug Hug Hug Прекрасен живот, пълен с любов ти предстои!
Същите мерки имаше и моят капитан, когато се приземи от кораба-майка  Laughing

Перу, не се впечаталявай от мерките и теглилките. Дори на един и същи кантар малчо са го изкарвали и много по-дебел и по-слаб отколкото е. Особено, когато започна и да мърда повече.
Щом си хапва, всичко е ок.  Hug

Честит РД на Жорко, Магнет!

Кали, този път честито удвоение!

# 679
Дъгичке, да ме извиниш, ма съм пропуснала твоя мъж в живота ти  bouquet да ти е жив и здрав и скоро да има с кой да дели първенството  Hug
Уанче много добра програма  Naughty Следвай я пък може и да бъдеш изненадана като мен Praynig. Не знам дали съм го споменавала, но на 6.05. бяхме записали час за да стартираме прегледи по инвитро, а на 04.05 видях двете чертички. Пожелавам ти го от цялата си душа  Hug
След поредицата хубави новини мисля блажено да се постела  Embarassed

# 680
  • На остров
Цвети  Hug благодаря, сега се информирам какво е добре да се прави преди опит Simple Smile .

Перу аз пък все го държах моя на диета да не стане дебело бебе  Sunglasses, защото се роди 3850 . Но той порастна доста стройно момче леко злоядо.

# 681
  • София/Стара Загора
Фокси, и аз мисля, че ще се обади, но му трябва време да осъзнае случилото се и вероятно е от тези мъже, които първо трябва да претеглят и после да решат в каква посока да поемат....но дори и да не се съберете (ако това искаш, ти го пожелавам) мисля, че ще се грижи за вас

# 682
  • при моите деца .....
Имам да чета още, но да се разпиша за прекрасните новини...

Добре дошла, Изабела Кристина! Желая ти много здраве, щастие и много слънчеви, безгрижни дни!
Честито, Коте! Бързо възстановяване!

Кали, браво за добрия резултат!

# 683
  • В градината...
Фокси, мъжете са пестеливи, даже негативни понякога в реакциите си, защото подхождат от позицията на отговорността, която поемат. А ние реагираме, без да му мислим много-много. ММ е много пестелив на емоции, но пък  отговорен. Така че, радвай се, това е по-добрият вариант  Peace

Цвети, аз продължавам да се чудя какво толкова лощо беше видяла в изследванията си, че се вкара в голям филм  Crossing Arms Резултатът е напълно закономерен.  Peace

Звездичке
Скрит текст:
вчера ака 5 пъти. А сме само на кърма от 2 дни.

Ели, не е само до кърменето яденето, аз съм си така перманентно, само дето си удържах набезите. Ето, сега надигам чаша с боза без захарин, със захар, Наздраве  Blush

# 684
ох, ще ме уморите ... като сте бременни - все нещо ви се яде; като се разготвим - става страшно .... мислех, че поне току що родилите имат милост .... сега къде да диря боза?  newsm78 любимо от детството - мазна баничка с боза от 6 стотинки  Joy

# 685
  • Пловдив
Такава няма да намериш...ни на вкус,ни на цена  Laughing И аз сутрин ги нападам...обичам много тестено Blush

# 686
имайте милост с яденето  Sad
добре, че само от салатата ми става тежко. не че простих и на една кифличка с шоколад, ама беше напълно излишна

# 687
  • В градината...
Аз купувам една боза със захар - без аспартам, цикламат, нутрасуит ... не е лоша.

# 688
  • На остров
Аз си хапнах кварг с вкус на ягоди и рабарбер. Цял следобед чета за сортове ябълки, круши и сливи и тяхното полиниране в комбинация в зоната в коят живеем Crazy .

Това агрономството хич не е лесно Simple Smile

Мног ообичам боза от едно време наливаха я от един кранчета и можеше да си купиш в бирена халба  Simple Smile

# 689
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уанче ко му е на агрономството душицо  Mr. Green защо го четеш това?

Общи условия

Активация на акаунт